Scudo Sports

Mersin

Sevgili Feyyaz tebrik ederim. Ulaşabileceğimiz bir adres istiyoruz ya da tarama imkanın varsa öylede olabilir. Çünkü Çukurova haricindeki arkadaşlarında bu haberi okumaya hakkı var. :cool:

Tekrar tekrar teşekkürler, bisiklet adına yaptığın herşey için...

DOĞA için, YAŞAMAK için, BİSİKLET...! (Büyük bir proje ;) )

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: Feyyaz Alaçam
Scudo
o mes kooplar beni deli ediyor kardeş önüme geçip sağa çekio deli oluyorum birgün birisini dövecem ama sabrediyorum nese bu arada Mersin/Erdemli'den Murat ben sizde adınızı bağışlarsanız tanışmış oluruz:)k.i.b. hadi bb

Mersin'e hoşgeldin kardeş Mersin/Erdemli ye gelecek olan arkadaşlar varsa 'muratcidik@hotmail.com' msn adresim elimden geldiği kadar yardımcı olurum Erdemli yi adım gibi bilirim ama köyleri hariç:D

İlginize teşekkür ederim, sevgili zepli.ates ve abim Taşdelen...

Gazeteye cıkmak çok da büyük bişey degil aslında,daha sonra yapacagım turlar için referans oluyor sadece.

İnternetten erişilebilen bi sayfa yok malesef,en kısa zamanda tarattırıp burada yayınlıyacagım.Ayrıca Tekerlek izi dergisinde de çıktım,o beni daha cok mutlu etti,Tekerlek İzi dergisi için ter döken her bisiklet dostuna teşekkürlerimi sunuyorum yeniden...

(link)

mutlukalın...

@JuMPeR

Çayan otomotivin arkasındaki Ali Oksal ilköğretim okulunda öğretmenim 14.30 kadar okuldayım beklerim.iyi pedallar trafik magandalarına dikkat

selam arkadasım ben de mersinden mesut kendime mtb bakıyorum bulunca seneye turlarınıza katılırım sevgiler

selam arkadaşlar ben foruma 1 hafta icinde katıldım aranıyor bolumunde de soyledigim gibi bisiklet arıyorum yazın kesin alıyorum yazın turlarınıza katılırım mezitli/mersin den sevgilerle esen kalın mersinde 2. el bisiklet satanlarla da iletisime gecebilirim

Dostum Soli Kavşağı Kaplanlar AVM sokağında baymekanik(Mehmet) abimizin dükkanı var. Eğer oraya uğrayabilirsen sana her konuda yardımcı olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Feyyaz Alaçam
Merhaba foruma hoşgeldiniz,Mersin MTB grubunun bi üyesi olarak aramıza katılmanız bizi onurlandırır... Mutlukalın...

Merhaba sevgili bisiklet dostlarım...

Konuya girmeden önce Mersin MTB 'nin çatısı altında olmaktan dolayı gurur duydugumu belirtmek isterim...

Mersin MTB 'nin Türkiye çapındaki büyük başarısını duymuşsunuzdur...

İŞte Burda... https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=36579

Okullara Bisiklet Dersi Projesini hayata geçti.Başta grubumuzu bir araya getiren,dostluklar kurmamızı saglayan Mehmet Özbay 'ın (Baymekanik) Ve bir 'hayat' ögretmeni olan Aydın Şahin hocamın gece gündüz istekli,özverili çalışması sonucu büyük bir hayali gercege çevirdiler... Ardından dostlarım, Ertuğrul Egemen Ve Ugur Göksu'nun ögretmenlik katkılarından dolayı Türkiye yepyeni bisikletciler cıkarıcak.Grubumdaki herkesle ''Gurur duyuyorum...''

Şİmdide Mersin MTB 'nin Mersin çapında kazandıgı başarıyı paylaşmak isterim...
Mersin MTB 'den Mehmet Özbay (Baymekanik) ve Ertuğrul Egemen , Antalya'da geçirdikleri zorlu egitim döneminin ardından Mersin'in ilk iki bisiklet Antrenörü olarak sertifikalarını aldılar... Onları gönülden kutluyor,gururlanıyor,başarılarının devamını diliyorum...

Mutlukalın...

Baymekanik ve Ertugrul u tekrar Antalya ya bekleriz:) Elimden gelen yardımı yapmaya hazırım dostlarım.. Hoşcakalın..

• Beğen
Tepkiler: mehmet özbay
merabalar bn mersin mezitlide oturuyorum ve bir bisiklet alıp bi gruba katılmak istiyorum antremanlarına katılamak
istiyorum ne yapmalıyıp hazırlık asamasında amoeba hussar almayı dusunuyorum herkes bna mersin MTB yi onerdi fakat onlara nasıl ulasacagımı bilmiyorum please biri bna yardım etsin

siz mtbdeyseniz bna yardım eedin sizi nerde bulabilirim bnde o gruba katılmak istiyorum gercekten bisiklete gönul verenlerle olmak cok güzel olru bna yardım etseniz?mersinde nerden ameoba hussar alabilrim?

• Beğen
Tepkiler: abrean
merhaba feyyaz abi mersin mtb ye herkes katıla biliyomu bnde mersindeyim sanırım sizle vakıt gecirmek harika olacaktır tabii kabu ederseniz

Mersin mtb herkese açıktır.
Kesinlikle prof amatör yoktur.
zaten bir katıldın mı gruba gideceğin yol profluk olacak ;)

Sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız.Mezitli Soli Kavsagını civarı,Kaplanlar AVM nin sag tarafında BayMekanik.Sorarsanız mutlaka gösterirler.

Mezitlide Soli Kavsagı var.Oradan Kaplanlar AVM yi bulun,sag tarafında BAymekanigin dükkanı var.Grubumuzun tolama yeri orasıdır.Aradıgınız her soruya cevap bulabilirsiniz...

Mutlukalın

• Beğen
Tepkiler: mehmet özbay
Geri