Scudo Sports

Mersin

kardesım bu guzel övguler ıcın tesekkur ederım bu harıka grubun tum uyelerıne yaptıkları yardımdan dolayı gecesını gunduzune katan bıkmadan usanmadan bısıklet ıcın bır arpa boyu yol almaya calısan mersın mtb aılesıne candan tesekkurle kardesım feyyaz senı candan ve yurekten sevıyoruz
yorumun ıcın tesekkurle kardesım

Scudo
arkadaslar foruma katılan bısıklet dostları hos geldınız guzel zaman gecırmenız dılegıyle mersın mtb nın yerını arkadaslarım tarıf etmısler solı camıkarsısı kaplanlaravm yan sokagı grubumuz herkese acıktır yaslısı gencı bayanı erkegı herkesı yanımızda görmekten mutluluk duyarız mersın mtb adına baymekanık

Abilerim cok güzel açıklamış...

Grubumuz kalbinde sevgi olan herkese açık ve her standartta insanı barındırabilecek kadar geniş bir yapıya sahiptir.İster benimle 3000 km lik bi tura katılabilirsiniz,ister Downhill yapan arkadaslarla tepelerde dolanabilirsiniz.Ya da müsafirperver Mehmet abimizin dükkanına konuk olup hoş ve düzeyli sohbet etme imkanı bulabilirsiniz...

Mutlukalın...

• Beğen
Tepkiler: mehmet özbay
Mersin MTB
Ailesinin her bir ferdine bisiklet için verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum.
Bizler izleyenler değil yaşayanlarız.
Sevgilerimle
Esen kalın

• Beğen
Tepkiler: serkan barut
Merhaba arkadaşlar.Bildiginiz gibi geçtigimiz yaz yaptıgım 3819 km'lik Yaşasın Yaşam Bİsikletle Türkiye Kıyıları Turum mutlu son ile Mersin'de bitmişti.

Turdan 2 gün sonra Doğa ve İnsan projeleriyle ilgilenen bi grup.Benim filmimi yapmak istedi.Çekimi Tisan bölgesinde yaptılar. Filmin orjinali 35 dk,röportajlar,aile bireylerimden konuşmalar falan var.

Bu klibi o filmden yaptık 4 dk'lık bi klip,izlemenizi tavsiye ederim...

(link)

Mutlukalın...

merhabalar,

turu başarıyla tamaladığınız için tebrik ederim.turun klibi güzel olmuş.yanlız 35 dakikalık bi filmden söz etmişsiniz. bunuda nete yükledinizmi, nereden izleyebiliriz?

doğa ve insan projeleri ile ilgilenen grup, süleyman şaşmaz ın kurduğu 'dip' midir acaba?

Çok güzel olmuş, Facebook'ta paylaşmışsın, oradan izlemiştim ama yine izledim. Özellikle son sahneyi çok beğendim. Videoyu izleyince çok kolaymış gibi görünüyor yaptığın, ama öyle olmadığını biliyoruz tabii. Daha nice turlara...

İlginize teşekkür ederim...

Evet Süleyman Şaşmaz'ın kurdugu DİP.Ama artık Bedava sinema toplulugu olarak çalışmalar yapıyorlar.

Filmin tamamını istiyenlere kargoyla gönderiyorum.Bir kaç ile gönderdim.Hepsini upload etmek istemedim sonuçta filmin yayınanması konusunda ekiple bi görüşme yapmam gerekir.

İlginize tekrar teşekkür ederim dostlar mutlukalın...

Emeğinize ve paylaşımınıza çok teşekkürler,gayet güzel olmuş.

@Feyyaz Alaçam

Filmi, kargo ücreti tarafımdan ödenmek üzere gönderiseniz sevinirim.

şimdiden teşekkürler

posta adresim :

cihangir mah. kirazlı cad. bursa sok. no: 42/ A D:3 avcılar / İST

0 532 497 88 67

Çok beğendim,güzel bir klip olmuş.Müzik ve görüntüler çok uyumlu,tebrik ederim:)

İLginize teşekkür ederim.Montaj yapan dostum işin piridir... ona da teşekkür ediyorum emegi için.

Sevgili Mahmut Aslan.Filmi yarın size göndermeye çalışıcagım.Mutlukalın...

• Beğen
Tepkiler: mahmut aslan
kerekenlerı dostlarım acıklamıs ama yınede ben bırdaha acıklama yapayım mezıtlı solı camı karsısı kaplanlar avm yanındayız herkesı beklıyoruz

Arkadaşlar buğün acil bir işim oldugu için mersine gelmek zorunda kaldım 1-2 saat kadar sahılde soluklandım ve geri tarsusa arabayla döndüm...

Gerçekden sahide ve yolda içimi cıvıl cıvıl eden kişiler gördüm acaba onlar bu forumda mı diye soracakdım :) ama durdurmak istemedim ve şimdi yazıyorum :)

Arkadaşlardan birisi orta yaşlı ve sahil bandı üzerinde fotorafcıyla konuşurken gördüm :) Ümit marka bisikleti ve mavi kask'ı vardı ...

Diger arkadasları Barış Meydanında gördüm 2 bisikletlilerdi :) hatta baya bir bakdım artık selamlaşdık :)

Diger arkadaşlarıda arabadayken ceynak lojistigin orda gördüm acaba bu arkadaşlardan herhangı bırı bu forumda mı :)

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler ...

Sevgiler...

Evet :D

Benimde şaşırma nedenim oydu :) 1-2 saatte bu kadat bısıkletcı gorecegım hıc aklıma gelmezdı...

Ohooo Mersin'de daha ne bisikletçiler var görmediğin...

Geri