Scudo Sports

Mersin

kasksız ve eldıvensız olanlar gezıye alınmayacaktır

mehmet abi bu konuda bişeyler yapamazmıyız ben çok gelmek istiyorum fakat malum ailemden bu konuda para istiyemiyorum onun için daha biriktiremedim :mad:

Bu konuda beni istisna olarak görebilirmisin ?

Scudo
katılacak arkadaslara sımdıden tesekkurler ama guvenlık acısında kesınlıkle kasksız ve eldıvensız tura katılım kabul edılmeyecektır saygılar
not: bu bır performans turudur sadece kondusyonu ıyı arkadaslar katılırsa sevınırım saygılar

yagmurla ılgılı konuya gelınce her zaman havalr kuru olacak dıye bır sart yoktur mtb cıler her ıklımde ve her sarta bısıklet surerler
not bır arkadasımızın dedıgı gıbı {mtb cıler neden genc görunur camur cıldı guzellestırır] saygılar

Haklısın Mehmet Abi MTB'ciler her koşula uyum sağlarlar ama ıslanmaktan cidden nefret ediyorum bide hava soğuk donmak istemiyorum daha yeni iyileştim valla hasta olmak zor:)

arkadaslar 02-02-2009 turunu bır gün önceye aldık mersın mtb aılesıne duyurulur gereklı karar ortak alınmıstır

Aydı hocama katılıyorum Mersin MTB grubumuzda her yaşada bisiklet severe yer vardır... Hoşgeldin...

slm kardeş bende mersin'de oturuyorum ve 15 yaşındayım ama bi sorun var oda ben mersin merkezde deilim Mersin/Erdemli

@awerty_33

Merhaba Arkadaşım
aslınd abir sorun yok mezitliye rahatlıkla bisiklet kullanarak gelebilirsin.
Orada senin le buluşabiliriz.
Görüşmek üzere esen kal.

sevgılı mıstıkcan ve awerty_33 kardeslerım mersın mtb grubunda sızlerınde katılabılecegı ve beraber gezebılecegınız arkadaslarımız mevcut gelmek ıstersenız mezıtlı solı camı karsısı baymekanık mtb bısıkletcılık beklerım
ben sımdı mersınde degılım ama dukkanda mersın mtb uyelerı mevcuttur

çok sağolun kardeşlerim bizim grubumuzla genelde mersin tarafına geçmediğimiz için hem üyelerimiz arasında mezitliye kadar gelemiyecek arkadaşlar var ondan neyse tanışmış olduk bu arada ben Murat tanıştığımıza memnun oldum tabi isminizi bağışlarsanız

kardeşler ''muratcidik@hotmail.com'' bu benim msn adresim erdemliye gelecek olursanız msn de belirtin üyelerimizle birlikte ve sizlerle erdemli çevresinde gezi yaparız sizleride aramızda görmek isteriz tüm üyelerin selamı var kendinize iyi bakın kardeşlerim hadi ßy

selam kardeşler ben Mersin/Erdemli'den günibirlik geziler yapıyoruz erdemliden arkdaşlar varsa bize katılabilirler katılmak isteyenler ''muratcidik@hotmail.com'' adresinden grubumuza ulaşabilirler sizleride aramızda görmek isteriz

arkadasım bır konuya bakarken son gönderılen mesaj tarıhıne bakarsan eskı tarıhtekı yazıları yenıden ortaya cıkarmassın

• Beğen
Tepkiler: semıh gunay
Tebrıkler, internetten ulaşabileceğimiz bir sayfa varsa paylasırsan sevınırım.

• Beğen
Tepkiler: Feyyaz Alaçam
Geri