Scudo Sports

Mersin

Scudo
Gelmek isterdim ama çok geç gördüm :( inşallah birdahaki tura beraber olabılırız...

Bymekanık msn adresımı eklersen sevınırım bende mersınlıyım...

msn:jumper_macera@hotmail.com

Yerinizi tam olarak ögrenebılırmıyım ve ne zamanlar tur yapıyorsunuz ? Eger bana onceden yazarsanız benım 80 model dokuntuyle :) gelmeye calısırım gunubırlık turlarda yazarsanız cok sevınırım !

Cevaplarınız ıcın sımdıden teşekkurler...

Dostum BaymekaniK'in yeri Mezitli Soli Kavşağında Kaplanlar AVM'nin(ismini yanlış hatırlıyor olabilirim) bulunduğu sokakta Pazartesi günler kapalıdır genelde onun dışında hergün uğrayabilirsin. Gezi günlerini baymekanik abimiz zaten forumda duyuruyor. 80 model döküntü olsa bile bisiklet bisiklettir bende 94 model bir bir bisiklet kullanıyorum ve herhangi bir sorun oluşturmuyor benim için.

walla elektrobeyın ıcıme buz gıbı su dokdun :) msn'ımı eklersen senle konusmak bılgı almak ısterım:

msn:jumper_macera@hotmail.com

Bekliyorum..

Gercekden mersının en ıyısı bu grup ovguler hep bu yonde gordum bymekanıklede msnden konusma fırsatım oldu gercekden çok mütevazi ve içden bir insan onada ayrıca ilgisinden dolayı teşekkür ederim...

Günübirlik bir tur yapılacagında mutlaka orda olacagım gorusmek uzere bb...

saygılar bızden kardesım mersın mtb adına baymekanık mtb

Arkadaşlar tarsusda oturuyorum ve benle beraber pedallicak bir arkadaş arıyorum uzun zamandır arıyorum fakat bulamıyorum umarım bu forumda birisi karşıma çıkar...:7:

( Kız - erkek farketmez içinde pedal sevgisi olması yeterli benim için...)

Tarsus'ta bildiğim kadarıyla Ünv'de okuyan Genç Tema üyesi bi kaç arkadaş vardı. Hatta bir bisiklet+outdoor mağazasıda vardı orada. Sağolsunlar bir turumuzda bizi çok iyi ağırlamışlardı.

burda oyle bır tane magaza var oda parkmacera zafer abı zafer kayrak ama o da unuverıste ogrencısı degıl :) cok merak ettım kım acaba :7: telefon numarası veya daha farklı bır bılgı yok mu elınde ?

Konu güncel :D

Zaten işletme sahibinin ünv'li olduğunu söylememiştim. Neyse:
http://img129.imageshack.us/img129/9932/dsc03227rx6.jpg

Sarı tema t-shirti olanların hepsi bisikletsever GençTema üyesi Ünv'li arkadaşlar olarka hatırlıyorum.

Bu fotoraf çok ısıme yaradı en soldakı sarılı arkadası tanıyorum ve en kısa zamanda onla gorusmeye calısacagım çok teşekkur ederım...

Dostum bence aradıgını er ya da geç bulacaksın merak etme eger gönlündeki bu sevda eksik olmadıkca mutlaka yol alacaksın yalnız da olsa ;)...
Hoşcakal azimli kardeşim

Gerçekden yorumunuz benı cok etkılede tesekkur ederım...:(

Ben 1.5 senedir tarsusda profesyonel anlamda bısıklet kullanan arkadaslar arıyorum ama malesef bulamıyorum sımdı de bu sıteyle tanısdım ınsallah bulurum...

Genç dostum Ceyhun.Hatırlarsan dün Msn'de konuşmuştuk.Mersine bekliyoruz seni,Mersin'de ki grubumuzda her tür profesyonel bisikletci arkadas var,beni ve turlarımı biliyorsun ayrıca freeride ,street,down-hill yapan arkadaslarda var.MERSİN MTB paylaşımının içinde bulunmanı isterim.
Mutlukal...

Teşekkürler feyyaz abi hoşgorun ve ilgin için ;)

Senınlede en kısa surede tanısmak ıstıyorum ama kısmet ne zmaan olursa :) pazartesı bymekanık kapalı oldugu ıcın gelemedım ksr bakma gorusmek uzere

mutlukal..

02-02-2009 sabah saat 8:30 dukkandan hareket edılecek yaklasık 25 km yol vardır mezıtlı -kuyluk-cemıllı- turunclu-karahacılı-bozön-kuyuluk-mezıtlı ve dukkan yaklası 50 km
not: herkes kendı yıyecegını ıcecegını getırecek
not:kasksız ve eldıvensız olanlar gezıye alınmayacaktır
katılımlarınızı beklıyorum

• Beğen
Tepkiler: burakgos
MEhmet abi eğer yağmur yağmazsa bende sizinleyim.50 km hiç fena değil.

Geri