Scudo Sports

Mersin

Bende sizinleyim. Çok mükemmel bir gezi olacağına inanıyorum.

Scudo
arkadaslar bayram gezısı sorunsuz bıttı katılan arkadaslara tesekkur ederım
fotoları yukleyecegım saygılar baymekanik mtb

geleneksel hale getırdıgımız yılın ılk turuna butun bısıklet sevenlerı beklerız
not herkes kendı yıyecegını ve ıcecegını getırecek
not kask ve eldıven sarttır
tarıh :01-01-2009
saat : 10:00
yer baymekanik dukkanı

ocak sonuna doğru bende mersin'e geliyorum.Umarım bir sonraki güzegahta yanınızda olabilirim.Tabii yollar benim bisiklet için uygunmudur bilmiyorum..Ayrıca by mekanik mersine gelir gelmez bisikleti yanına getireceğim...

• Beğen
Tepkiler: Erdem Eryiğit
abı bayramda yaptıgınız gezı cok guzel olmus gordum facebooktakı fotografalardan ıslerım olgu ıcın gelemedın ama yılbasındakı tura mutlaka gelıcem mersınde bole bı aktıvıte duzenledıgınız ıcın tesekkur ederım

bayramda yaptıgınız tura katılamadım ama bu turda bende varım tesekkurler baymekanık ve mersın mtb grubu yenı yıl sabahında gorusmek uzere

• Beğen
Tepkiler: Erdem Eryiğit
arkadaslar butun yazılanlara tesekkurler mersını bılmeyen arkadaslar ıcın söyluyorum mersın yılın 11 ayı bısıklet surulebılen canım turkıyenın
guzel ıllerınden bırısı o yuzden bızler mersın mtb gurubu olarak burada elımızden geldıgı kadar bırlıkte pedal dostlugunu paylasmaya calısıyoruz bısıklet konusunda ınsanlara bır parca bırseyler verebılıyorsak ne mutlu bızlere katılacak arkadaslara sımdıden tesekkurler butun bısıklet severlerın yenı yılını kutlarım
baymekanik
mersın mtb

slm mersinlilerrrr oraya geliyom yaz ın temmuzun basında cıkıyom yola karabükten mersin e yanıma arkadaş arıyom beni karsılayacakk bana yardım cı olusanız sevinirimcevap yazınn sevigilerim le ömer kabul msn omerkabul4278@hotmail . com .

gercekten cok guzel bır tur oldu turu duzenleye ve katılan herkeze tesekkurler bır sonrakı turu sabırsızlıkla beklıyoruz ve herkezın yenı yılı kutlu olsun

kardeslerım katılan herkese cok tesekkur ederım sevgı ıle kalın yenı turlarda sezlerle yenı bol pedallı gunlere

yenı turlada gorusmek uzere hepınıze bol pedallı gunler

aranızda olamadığıma çok üzüldüm ama ilk turda bir şekilde bulaşacağımızı düşünüyorum..

@baymekanik

pazar günleri saat kaçta ve nerede toplanıyorsunuz

@özgürlük_mahkumu

ben tarsusta öğretmenim durumuna üzüldüm mersinde oturuyorum zaten bisiklet tam kafa dinlenecek spor boş ver kafanı dinle

Geri