Scudo Sports

Mersin

Scudo
gezimiz cok güzel,egelenceli,bi okadar da yorucu gecti arkadaslarErtugrul abi de olsaydı cok daha güzel olacaktı ama... katılanların ayagına saglık... işte turdan resimler

askerden izne gelen arkadasmız Mahmut

sonunda sucuklara kavuşuyoruz

evvvet mehmet abi (baymekanik) ve sucuk arasında duygusal anlar :)

inişe gecmenin mutlulugunu yansıtan bir tablo yani mutlu son...

sevgiyle kalın...

Çok güzel bi gezi olmuşa benziyor arkadaşlar deseydiniz sucukları Kayseriden yollardım :) ayaklarınıza sağlık...

• Beğen
Tepkiler: mehmet özbay
gerçekten güzel gezi olmuş!
orada olsam kaçırmazdım. ayağınıza sağlık.
gerçi ben de antalya grubuyla takıldım, o da güzel geçti.
teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: mehmet özbay
seker kardesim rojova bizde seni aramızda görmekten mutluluk duyardık.umarım bir daha ki sefere gelirsin.gercekten cok hoş bi gezi oldu... sevgiyle kal

• Beğen
Tepkiler: rojava
feyyaz kardeşim ben kemal bu fotoğrafları buraya eklemen çok iyi olmuş teşekkür ederiz en yakın zamanda görüşmek umuduyla güle güle

@maxicef

evt. güzel bir gezi olmuş sanırım. sizlere tekrar ii eğlenmeler:D :D

arkadaslar gece yolculugunu sevdıgım ıcın cumartesı aksam 20:00 de yola cıkacagım yapraklı koy da olacagım mersın mtb grubuna duyulur gelmek ısteyen arkadaslar yerımı bılıyorsunuz planlamasını beraber yapalım

Mersin'li arkadaşlar 24/06/2008 akşamına kadar mersindeyim sizlerle tanışmak isterim...
Telefonum
05365845772

En son Adana resimlerini görmüştük, Mersine sağsağlim varmana çok sevindim. Adanadaki arkadaşlarıda ziyaret etse idin, hem bi mola verirdin. Dönüş aynı yolla olacak ise bekleriz. Tekrar tebrik ederim

keşke görüşme imkanımız olsaydı... ancak şu an şehir dışındayım. yine de mersine hoşgeldin :) başka zaman görüşmek üzere...

cumartesi ve pazar kpss ye gireceğim...gelmeyi çok isterdim..Daha tanışamadık ama en kısa zamanda uğrayacağım yanınıza..Yer tam olarak neredeydi...

Merhaba Mehmet abi ben Çağdaş Aydın Hoca'nın kaynı.Gezine kimler katılacak bir grup oluştu mu?

@thewall1968

merhaba ben çağdaş sizinle daha önce tanışmadık sanırım siz mersinde nerde oturuyorsunuz

evet daha önce tanışmamıştık..Tansaş taraflarında oturuyorum..Hemen hemen her akşam (işten geliş saatime bağlı olarak) hiltondan aynı yolun sonuna kadar gidip geri dönüyorum.Hem iş stresini üstümden atmama yarıyor hemde son zamanlarda hareketsiz kalan vücuduma egzersiz oluyor...Umarım en kısa zamanda tanışırız..

arkadaslar yerım tam olarak solı kavsagı solı camı karsısı kaplanlar market yan sokagı zaten o bölgede tek bısıkletcı ben varım tel numaram 0 536 764 65 48

@çağdaş

kardesım cagdas yerın her zaman hazır bılıyorsun gelmek ıstersen bır cadır veya kampet uyku tulumu da olur susanoglu yapraklı koy mevkısıne gıdıyoruz gelmek ıstersen beklerım

• Beğen
Tepkiler: peugeot_mersin
arkadasım kusura BAKMA DAHA YENI OKUDUM ben mersınden baymekanık keske tel numaramı alsaydın senı agırlamaktan mutluluk duyardık bırdahakı sefere beklerım

arkadaslar gece 20:30 da atölyeden cıktık 10 bısıkletlı ve bızı tece ye kadar göndermeye gelen arkadaslarla beraber 15 kısı olduk sakın ve normal bır tempo ıle yanı 25 35 arası bır tempoyla tece vardık bızım bayan grubunda sukran hanım oguz kardesım ve genc arkadaslarımızla toplam 5 bısıkletlı bızı yolcu ettıkten sonra yola devam ettık ılk duragımız erdemlı sabahcı lokantası erdemlı camlıgının karsısında kamyoncu lokantası orada 1 saat kadar kaldık
erdemlıden hareket ettıkten sonra lımonlu ıstıkametıne gıderken arkadaslarımızdan bırısı halsız dustu
bısıkletın arkasına halat baglayıp cekmek zorunda kaldım yanı yaklasık 15 km kadar mersınlı arkadaslar bılırler tırtara kadar altta fotoları da göreceksınız kızkalesınde yerde betonda yatan arkadas:boese157: kızkalesınde boyu kadar
kalbı olan ertugrul kardesımın calıstıgı kafeye ugradık kardesımı gördukten sonra yola devam ettık gece 02:30 cıvarında susanoglu yapraklıkoya vardık arkadaslar gece yolculuk yaptıgım ıcın fazla foto cekemedım bırazda yoruldum
bırazda kızgınım:boese157: neyse fatıh kardesımın ev yapımı sarabını ıctıkten sonra sabaha kadar oturduk ve gunesın dogusunu ızledık
ama kardeslerım tavsıyem yanınıza kesınlıkle halat alın cok ıyı antreman oluyor
sımdı sızlere yolculuga cıktıgımız arkadasların ısımlerını verecegım ben , merıc, tamer, asker mahmut ,kemal ,fatıh ,muhammet,erdem,ustegmen mustafa ,barıs arkadaslar geldıgınız ıcın tesekkur ederım hepınıze saygılar

• Beğen
Tepkiler: peugeot_mersin
Geri