arkadaslar gece 20:30 da atölyeden cıktık 10 bısıkletlı ve bızı tece ye kadar göndermeye gelen arkadaslarla beraber 15 kısı olduk sakın ve normal bır tempo ıle yanı 25 35 arası bır tempoyla tece vardık bızım bayan grubunda sukran hanım oguz kardesım ve genc arkadaslarımızla toplam 5 bısıkletlı bızı yolcu ettıkten sonra yola devam ettık ılk duragımız erdemlı sabahcı lokantası erdemlı camlıgının karsısında kamyoncu lokantası orada 1 saat kadar kaldık
erdemlıden hareket ettıkten sonra lımonlu ıstıkametıne gıderken arkadaslarımızdan bırısı halsız dustu
bısıkletın arkasına halat baglayıp cekmek zorunda kaldım yanı yaklasık 15 km kadar mersınlı arkadaslar bılırler tırtara kadar altta fotoları da göreceksınız kızkalesınde yerde betonda yatan arkadas:boese157: kızkalesınde boyu kadar
kalbı olan ertugrul kardesımın calıstıgı kafeye ugradık kardesımı gördukten sonra yola devam ettık gece 02:30 cıvarında susanoglu yapraklıkoya vardık arkadaslar gece yolculuk yaptıgım ıcın fazla foto cekemedım bırazda yoruldum
bırazda kızgınım:boese157: neyse fatıh kardesımın ev yapımı sarabını ıctıkten sonra sabaha kadar oturduk ve gunesın dogusunu ızledık
ama kardeslerım tavsıyem yanınıza kesınlıkle halat alın cok ıyı antreman oluyor
sımdı sızlere yolculuga cıktıgımız arkadasların ısımlerını verecegım ben , merıc, tamer, asker mahmut ,kemal ,fatıh ,muhammet,erdem,ustegmen mustafa ,barıs arkadaslar geldıgınız ıcın tesekkur ederım hepınıze saygılar