Scudo Sports

Mersin

Bölgemizde de etkinlikler oluyor olması çok güzel, bence zamanla daha iyiye gidecek

Sizlerle pedal atmayı bende çok istiyorum ama bisikleti aldıktan sonra iik denemelerim gösterdiki benim önce ciddi bir kilo vermem gerekli çünkü kendimi taşımakta zorlanıyorum... Bunuda yapmaya başladım, en kısa zamanda aranıza katılabilme dileği ile

Ayrıca resimler yok galiba

Scudo
tuhhhhhh...1-2 haftadır foruma gıremıodum cok gec oldu lıttle_prınce ksr bakma senı bızım otelde agırlamak ısterdım ama olmadı ama bıdaha kesınlıkle gorusmek dılegıyle...

mutlukal...!!!

bence güzeldi memet abi teşekkürler askerde çook anım olacak özellikle izin lerimi anlatacam

haftalardır bu forumdayım ama manestrum harıcınde ve abım yanı feyyaz abımden baska mersın lı goremedım eger mersınlıysenız lutfen yazın tanısalım takılırız hepbırlıkde....

• Beğen
Tepkiler: mstfa_gny
@özgürlük_mahkumu

kardes bana özelden mesaj atmıssın benı grubuna davet edıyorsun gelırsen dukkana beklıyorum

@özgürlük_mahkumu

selam ben de mersındeyım..bısıklet turları arıyom..katılımcı guruplar oluyor ..onlardN H ABERINIZ VAR MI...GUNUBIRLIK BISIKLET TURLARINA KATILMAK ISTIYORUM

@suna3333
kardesım gelırsen tanısmaya beklerız mezıtlı solı kavsagı gunu bırlık turlara gıdıyoruz

arkadaslar mersının tarsus ılcesıne acılan yenı bır magaza hepınızın gıdıp gormesıne ıstrım aynı zaman da adasım olur ;)

ıstedınızı bulabılcenız bır magaza 1 numaralı bır yer adı www.parkmacera.com sıtede henuz satıs baslamadı ama yakında oda olcak....

slm arkadaşlar bende foruma yeni katıldım sizinlen tanışmak ve gezmek isterim bende mezitlide oturuyorum umarım kısa zamanda buluşuruz.

merhaba çocuklar bende mersindeyim vede bisiklete merak sardım,mersini çok bilmiyorum ilk bisikletimi alacağım nerden alsam acaba??? sakın yaşımı sormayın kilomuda:)))))))))))))))

arkadaslar mersın mtb olarak bayram gezılerı devam edıyor 11 -12-2008 gunu yanı bayramın son gunu baymekanık toplanma yerı sabah 09:30 beklıyoruz

Arkadaşlar Tarsuslu bısıklet sever arkadaslar eger forumda varsa bu konuda bulusalım ve bereber bısıler yaparız...

sahip çıkan yokmu hemşerim, gel Adanaya, biz karagün dostuyuz. üzülmeyesin yalnız değilsin

• Beğen
Tepkiler: ceyhun555
Walla sagolasın teampasha ıcımı aydınlatın :)

yaw cıdden bır tane tarsuslu cıkmadı yemın ederım atacam kendımı eger tarsuslu cıkmassa :)

Bugun Tarsusda bısıklet suren profesyonel 2 kız bısıkletcı gordum 1 de erkek vardı aralarında acaba o arkadaslar forumdalar mı ?

:(

Meger şu koca sıtede yalnızmışım :(

tamam :bayrak:

:River-102

arkadaslar geleneksel bayram gezılerımızden bırısı daha gerceklesecek bayram ın 4 uncu gunu yanı 11-12-2008 gunu sabah 9:45 hareket edecegız mersın ve etrafdakı ıllerden dost ve uyelerımızı beklıyoruz
baymekanik mersın mtb grubu

adına baymekanik mehmet özbay

mesafe :35 km
not:getırılecek malzemelr herkes kendı yıyecegını ve ıcecegını getırecek
not :kask eldıven ve gözluk sarttır grubun guvenlıgı ıcın

• Beğen
Tepkiler: uur
Geri