Scudo Sports

Mersin

@ozgurluk_tutkunu

Sevgili tutkun

sen kafaca kendini hazırladıysan muhteşem Anadolu Halkı sana yiyecekte verir yatacakta...
Sen enkötü durumu düşünrek hareket et...

zaten ruhun sana yol gösterir...

Scudo
Nisanda askere gidecek olmasam bende sana gücümün yettiği ölçüde eşlik etmek isterdim. Ama bu yaz yapamazsan bu turu gelecek yaz seninleyim...

haklısın harbour of tears söylediklerine katılıyorum.ilgin için ayrıca teşekkürler.mutlukal...

pavi inşallah bu yaz yapabilirim.eger olmazsa dedigin gibi yaparız ama öyle hırslandım ve o kadar cok istiyorum ki ölüm kalım olmazsa muhakkak yapıcam bunu bu yaz... olmazsa daha büyük bişey yaparız belki ilerde yurt dışı falan hayat bizim... yani baksana daha 5 aydır bisiklet kullanıyorum,3. ayında mersin turu yaptım.1. yılımı doldururkende kocaman bi türkiye turu yapmayı planlıyorum ve yaşım daha 19.bunun askerden sonrası var.neyse igine teşekkürler. mutlukal...

@ozgurluk_tutkunu
Tekrar Merhaba Sevgili kardeşim,

Çok istiyorsan mutlaka olur merak etme. Sadece birazcık fedakarlık gerektirir. Hayatından fedakarlık edeceksin. Yemeyip içmeyip para biriktireceksin.
Şuan sende kendimi görüyorum. Bende tur öncesi senin gibiydim. Hep istedim hep istedim. Vee şuan istediğimi yapmanın vermiş olduğu mutluluğu tadıyorum. :)
Sevdiğim bir abim "Candede" şunu demişti bana. "Zamanı geldiğinde hiç düşünme çık yola". Bende öyle yaptım. Onun için sende aynını yap. Çıkacağın zamanı tam belirle, güzelce planını yap ve zamanı gelincede çık yola. Korkma hiçbişeyden.

Her türlü sorunu çekinmeden iletebilirsin bana. ;)

Sevgiler...

@ozgurluk_tutkunu

Serkan Taşdelen'den sonra bu yorum biraz komik olur ama kendisinin affına sığınırım. Bence 19-25 arası yaptın yaptın birdaha yapman zor olur. Çünkü neden diyecek olursan. Askerden sonra yavaş yavaş, iş hayatı planların, kariyer planların ve evlilik planların olabilir. Bu planlardan herhangi birine başladığın zaman artık 2 aylık tura çıkman hem iş açısından hemde eğer evlilik yaparsan evlilik açısından zor olur. Yalnız eşininde senin gibi bisiklet sever birisi olması ve bu turu seninle beraber yapması ile müsait bir işinin olması bu söylediklerimden müstesna. Bu benim kişisel görüşüm. Şimdiler herşey gönlünce olsun... Umarım hayallerine kavuşur ve tıpkı Serkan gibi sanada karşılama turu, tanışma turu düzenleriz ve tıpkı sen Serkan gibi bizimle bol bol resimler ve videolar paylaşırsın.

ilginize cok teşekkür ederim soneryen.

cok teşekkürler serkan abi.insan istedikten sonra herseyi yapar bence.Şu an cevremde ki insanlara bahsettigim zaman gülüyolar,sırıtıyorlar (babam dahil).kız arkadaşım desen korkuyor bu yüzden gitmek istedigim için surat asıyor.yani asla destek görmüyürum cevremdekilerden.bi bisiklet forumdaki saygıdeger bisiklet severler.Bide mersindeki cok sevdigim bisikletci arkadaslarım... yeter zaten mutluluktan,özgürlükten,doga sevgisinden anlamayan lafın gelişi dinleri imanları para olan basit insanların destegine ihtiyacım yok.eger önümüzdeki dönem okul sonrası geceleri çalışılan 4 saatlik parttime işlerden bulabilirsem,hem okulumu başarıyla bitiricem,hem büyük tur için para biriktiricem,hemde günde 80 km lik antremanımı yapıp haziran 20 dedin mi cıkıcam
Olmadı haziran 20 den agustos 20 ye 2 ay bi sitenin havuzunda görevli olarak calışıcam 800 ytl yi cebe atıcam agustos 20 de başlıcam pedallamaya.

gercekten bisikletforum kadar samimi yol gösterici,destekleyici,seviyeli insanların buluştugu bi internet sitesi daha yok arkadaşlar.

gelişmelerden mutlaka haberdar edicem sevgili bisiklet severler hepinize kucak dolusu sevgilier... iyiki varsınız...

Unutma ki zor diye birşey yoktur, imkansız ise zaman alır. Sen bu azmin ve kararlılığından dolayı hayatın her alanında başarılı olursun. Gelişmeleri merakla bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Feyyaz Alaçam
:mad: Kardesım msjımı begenmedıysen dalga gecmek zorunda degılsın okk.. kafadan boyle seyler yazıpta benı kotu soz kullanmaya tahrık etme ok canım cıcim:mad:

ArKaDaS iSiM nEyDi SeNiN bElKi TaNıSıKLıgImIz WaRdIr...BeN cAnNnNnNN:Skull-175

düzyolcu kardeşlerim adnan menderes bulvarının tozunu kaldıralım :p provakatif bir konuşma oldu :) biz genelde 5 silahşör olarak takılıyoruz ama mevcut ne kadar artarsa o kadar iyi olur tabiki,zamanla tanışırız.

not: sağa dönelim sola dönelim tartışması olmasın aramızda hiçbirzaman, en sinir olduğum şey, birde trip yapıp '' ben gruptan ayrı önde gidecem'' yada '' ya bırak allahını seversen ben gelmiyorum'' , '' olm spd çıktı bekleyin laaa '' gibisinden muhabbetler olmasın.:)

evet arkadaşlar rotamı cıkartmaya başladım yavaş yavaş.istanbul şile ye kadar geldim.ama ondan sonrasına karar veremedim.Acaba Çanakkale'ye KOCAELİ-YALOVA-BURSA üztünden mi gitsem yoksa Tekirdag üzerinden mi? aslında kocaeli tarafı daha uygun gibi geliyor ama bi de size sorayım dedim... hoşcakalın

bmx_boy seninle dalga gecen falan yok dostum yanlış anladın.hani ben susanoglu için gezi duyurusu yapmıştım sende 'güle güle' demiştinya,hıh bende onun gibi şakayla karışık bişey yazdım.Yinede yanlış anladıysan özür dilerim.Sevgiyle...

• Beğen
Tepkiler: Atahan Akıllı
@ozgurluk_tutkunu

Merhaba,

Rotanı ayrıntıları ile bizimle paylaşırsan sevinirim. Benim tercihim Tekirdağ-Sarköy-Gelibolu-Çanakkale'den yana olurdu. Oraların görülecek yerleri daha çok ve doğal güellik olraka daha güzel. Ama tabi tercih senin.

Sevgiler...

waaay mersın grubu oluşmuş burda :D:D adnan menderesın tozunu zamanın çok attırdık yada GMK da mes kop ların arkasını çok yaladık :=))

waay mersın grubu baya genışlemiş :=))) bu arada mersınde trafıkte çok hızlı olmalısınız ve sadece en sol şeridi kullanmalısınız ozaman hiç problem yaşamassınız...

gecen haziran antalyadan canakkale turu yapmıştım 4 gündüzümü aldı cok rahat gittigimi söyleye bilirim harcama konusuna gelince 150 ytleyi gecmedi saygılar

• Beğen
Tepkiler: Feyyaz Alaçam
ben çok isterdim ama hem fiziksel olarak hazır değilim hem de zaman olarak çok müsait bir aralık değil...Belki mart nisan gibi böyle bir günübirlik gezide var olabilirim..Umarım Mersinden diğer arkadaşların da katılımıyla mart-nisan gibi bir kısa tur yaparız...

Daha önce Hatay'a kadar geleceğini yazmıştın. Şayet Hatay'a gelecek olursan hem rota hakkında sana ayrıntılı bilgi verebilirim hemde olurda askerlikten felan izinde olursam sana eşlikte ederim....
Destek olan olmayacağını çok iyi anlayabiliyorum. 35 yaşındayım geçen gece babam bana kızıp "senin arkadaşların muaynehanelerinde oturuyorlar sen halen çocuk gibi bisiklet biniyorsun bizi rezil ediyorsun" dedi.
Nedense bisiklete karşı garip bi bakış var. Uzun yol gitmek demek onlar için imkansızla aynı. Çünkü hayatları boyunca araba gibi bir aletin esiri olmuş insanlar.
Çoğu zaman insanların taaa veya çokkk uzak die bahsettiği yerler 8-10 km civarında olup yürüyerek bile 1.5-2 saatte rahat rahat gidilebilecek yerler.
Şimdi bu iş evlendikten sonra olurmu yada askerden sonra iş hayatı felan derken böyle bişey yapma şansımız kalırmı? Bence içinde bu istek varsa bu şansında her zaman vardır. Bende bisiklete binmeye başlayalı 4-5 ay oldu kendimde olan gelişmeye inanamıyorum. Bana bundan 7 ay önce sen bisikletle bu kadar yol gidebilirsin deselerdi sadece ve sadece kafa bulduklarını sanırdım. Şimdi ise askerliğimi bir an önce bitirip uzun bir tura çıkmanın sabırsızlığı içindeyim. Bisiklet kullanırken sizlerinde neler hissetiğini merak etmekle beraber ben tarifi imkansız bir huzur buluyorum dert ettiğim hiç bir şeyin dert olmadığını anlıyorum.
Dünyanın malı dünyada kalıyor. Tüm dünyaya sahip olsanız bile bir gün altınızı başka biri değiştirirse yada sadece yastıkla nefes alır duruma düşerseniz, dünyayıda versenizde bunları düzeltemezsiniz. Unutmayın her işin başı sağlık, sağlık birinci kuralıda spor. Düzenli ve kendinizi hırpalamadan yapılan spor. O yüzden bu tip turlar örnek oluşturması açısından önemli. Yeni nesillerin özaendirilmesi açısından önemli. Milyarlarca dolar harcadığımız, sosyal güvenlik kurumlarımızın çöküşüne neden olduğumuz, toplumsal olarak bozuk olan sağlığımızı düzeltmek açısından önemli. Bunlar basında daha çok yer bulmalı. İnsanların sağlıklı bir yaşama sahip olurlarsa neler yapabilecekleri gösterilmeli.

Ailenden destek bulamasanda buradan çok büyük bir destek bulacağına eminim şimdiden sana sorunsuz ve kazasız bir yolculuk dilerim...

Geri