Scudo Sports

Mersin

Merhaba yaşamayı bilen arkadaşlar... kusura bakmayın annem kardeşime kızıp bilgisayarı topladı.şimdi internet kafeden yazıyorum.en kısa zamanda bilgisayarı kurucam cünkü tur için yaptıgım arastırmalarda cok faydasını görüyorum.tekrar kusura bakmayın...

serkan abi,rotayı yavaş yavaş cıkartıyorum.tekirdag üzerinden gitmenin yolu uzatacagını düşünmüştüm.çünkü istanbulun göbeginden,istanbul bogazından gecmem gerekicek ve yolu uzatacagımı sanıyorum.aslında bogazdan gecmek sonrada canakkale ye gitmek içinde denizden bi vasıtaya binmek daha renkli geliyor.biraz karasızım abi sence bu iki farklı rota arasında kac km oynar.yani kocaeli yalova üzerinden gitmekle istabul tekirdag üzerinden gitmek.şimdiden teşekkürler abi...

KURT verdigin bilgiler için cok teşekkürler.bütce ve yol şartları acısından gercekten yardımcı oldun.ilgin için ayrıca teşekkürler...

PAVİ,söylediklerinde gercekten sana katılıyorum cok haklısın.ya aslında önce hatay da bitirmeyi düşünüyordum ama şimdi,ne kadar destek olmasalarda,ailem,arkadaslarım,kız arkadasım mutlaka beni karsılamak istiyecekler.birde mersinden sonra iskenderun a kadar denizden bayagı bi uzak gidiyosun ya ,o yüzden mersinde bitirmeye karar verdim.

verdiginiz bilgiler,samimi tavrınız ve özellikle yürekten gelen sonsuz desteginiz için gercekten cok teşekkürler arkadaslar.Siz olmasaydınız hayalden öteye gidemezdim herhalde.iyiki varsınız... sevgiyle... hoşçakalın...

Scudo
ben pazar günü gittim arkadasım.tek kişi oldugum için kızkalesine kadar gittim.2 saat 38 dakika sonra kızkalesi kumsalındaydım.tam denize girilicek havaydı ama para cüzdanımı evde unuttugumdan dolayı denize girmedim.1 1-5 saat dinlenip geri döndüm.

evt ileri dogru tekrar organizasyon yaPArız.hem nisan ayında antremana başlıyacagım sürekli 1 gün arayla 100-120 km yol yapmam lazım cünkü türkiye turuna hazırlanıyor olacagım.neyse birgün birlikte pedallamak dilegiyle.hoşcakalın...

Merhaba Kardeşim,

Şimdi sana üç tane rotanın km'leri yazıyorum...
1. İstanbul, Silivri, Marmara Ereğlisi, Tekirdağ, Şarköy, Gelibolu, Eceabat ve Çanakkale; 307 KM Bu yol Tekirdağ'a kadar dar ve kalabalık. Tekirdağ'dan sonra Şarköy yolu çok çok güzel manzaraya sahip ama bir o kadarda zorlu bir yol. Tam emin olmamakla birlikte sanırım bir kısım stabilize. Şarköy'den Çanakkale'ye kadar zorlanmadan gidebileceğin bir güzergah.
2. İstanbul, Silivri, Marmara Ereğlisi, Tekirdağ, Malkara, Keşan, Gelibolu, Eceabat, Çanakkale; 339 KM Bu yol ise Tekirdağ'dan sonra Şarköy yoluna nazaran kolay bir yol. Keşan'dan sonra bir tane Korudağı geçiti var. Orası sadece zorlar seni biraz. Onun haricinde Gelibolu'ya ulaştıktan sonrası zaten kolay yol.
3. İstanbul, Gebze, Kocaeli, Karamürsel, Yalova, Gemlik, Bursa, Karacabey, Bandırma, Lapseki, Çanakkale; 508 KM Evet bir diğer alternatif yolumuz ise Bursa üzeri. Kocaeli'ye kadar engebeli bir yol. Kocaeli sonrası Bursa'ya fdazla zorlayacak bir yol yok. Bursa'dan sonra bandırmaya kadarda aynı şekilde düz yol. Bandırma, Lapseki arasında bir bilgim yok. Lapseki'den Çanakkale'ye kadar yine iyi yol...

Bana soracak olursan 2. yolu tercih ederdim. İstanbul içerisinde biraz sıkıntı çekebilirsin ama sanırım İstanbul'dan arkadaşlar yardımcı olurlar.

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: Feyyaz Alaçam
Çok güzel proje..Umarım kazasız, sorunsuz, belasız, sana inanmayanlara inat, başarıyla gerçekleştirirsin;) ..:)

serkan abi çok teşekkürler inan cok yardımın oluyor.2. güzergahı tercih ettim.bana da en uygunu o geldi.yardımların için tekrar cok saol abi sevgiyle...

BULUNMAZ destegin için cok teşekkür ederim...

serkan abi çanakkale-küçükkuyu dan manisa-ayvalık arası tahminen kaç km dir aceba bi bilgin var mı? aslında çanakkaleden izmir e kadar yol bilgisi toplamam lazım ama yollar cok karışık bu yüzden km bilgisi toplamak zor
şimdiden teşekkürler abi hoşçalkal...

@ozgurluk_tutkunu

ya kanka sen benim yanıma bi urasana saat gece 11 e kadar ordayım ben beni herzaman orda bulabilirsin

ewt arkadaslar mersindekiler bana bir tane acilen b.m.x lazım fiyat olarak 200 ytl
bütçem war ben bu bisikleti rampadada kullanacam hareket bisikleti olcak yani...
acilen resimli cevaplarınızı bekliyorum.

:winkenlux M.i.Y (şeytanlar) :winkenlux

beyler o yarışta bende vardım hatta klasmanda benimde adım geçiyo tam hatırlamıyorum ama o yarış 110 veya 120 km arası bir yarıştı ortalama tempo'da 45 yoktu bu arkadaşın 1. olduğunu hatırlamıyorum ilk defa adını duydum heralde sizlere şaka yapmak istemiş olabilir:D çokk ilginç

hiç akıl mantık alcak şey değil yani 180 km ve 45 tempo ile bitiyo gülmekten yazamıyorum bile bu mersinli arkadaşlar çok şakacı :d 180 yarış yapılmıyo 140 km yi geçmez en fazla tek 180!in üzerine türkiye turunda çıkılıyor oda uluslararası olduğu için arkadaş prof heralde o kadar hızlı ki ne klasmanda adı geçiyor ne yarışlara geliyo uçak gibi maşallah:D

tebrikler iyi bir derece herkesin hayal ettiği bir derece bu hakeden kazanır gerisinide bekleriz

ben mesajların gerisini yeni okudum gerçektende göz le görülür bi orantısızlık var fizik ve matematik kurallarına aykırı bir durum bu yani 180 km 3 saatte 45 km tempo mantıksız

Arkadaş madalyasının bir fotosunu ekler olur biter ....

Helal kardesım mersın grurumuz helal mersınden senın gıbılerın temsıl etmesı grurlandırıyor bizii

KIŞ GELDİ DİYE KİMSE KROSA GİTMİYOR HATTA YOLA BİLE ÇIKMIYOR LÜTFEN YOL ALALIM HAFTASONLARI LÜTFEN BULUŞUP YOLA KROSA GİDELİM BULUŞMAK İSTEYENLER HAFTASONLARI BEN BOŞTAYIM HERKESİ BEKLİYORUM MSNDEN ULAŞIN mahmut-evgen@hotmail.com HERKESİ BEKLİYORUM.........

dostum inan bende istiyorum ama iş beni çok yoruyor haftasonları bile calışıyoruz.umarım en kısa zamanda olur.hoşçakal...

Ben Antalya dyım maalesef :(...
Ama Freeride cı arkadaşlarımı her zaman destekliyorum ...

dostum dagıtım işi yapıyorum fırsat buldukça geliyorum ama son zamanlar da pek ugrayamadım.hatırlarsın ben Feyyaz sedona771 kullanıyorum.en kısa zamanda görüşmek üzre...

Feyyaz KardeŞ Bende Askere Gİdİyorum AraliĞin 27sİnde Teslİm Oluyorum Tokata Nese Artik Gelİnce Mutlaka Konusak

Geri