Scudo Sports

Mersin

Arkadaslar hepınıze merhaba nasılsınız iyisinizdir. inşallah arkadaslar yaz geldı cattı sayılır. birgun belırlıyelım surda kıs bıtmesıne 2 bılemedın 3 ay war..
gelin guzel bır surus yapalım yada bır toplantı ne dersınız

E-ma!L* :Skull-175 efsane_968@hotmail.com :Skull-175 Bana bu E-mA!L den ulaşab!l!rs!n!z..

Scudo
hayırlı tezkereler mahmut.
seni özleyeceğiz.
ama zaman dediğin su gibi akıp geçer, geldiğinde daha güzel zamanalrın olacak.
görüşmek üzere esen kal.

herkese teşekkürler bn askere tokata gidiyorum herkese kolay gelsin yaza izne geldiğimde mutlaka buyuk bitur yapalım işallah bby

hayırlı teskereler. paylaşım için teşekkürler. müzik güzelmiş.

Hayırlı teskereler diliyorum kardeşim
İnşallah askerde zaman su gibi akarda hiç farkında bile olmazsın.

MeRHaBa ArKaDaSLaR Bana [ACİL] olarak bmx lazım fiyat olarak butcem 150 ytl
ilgilenen arkadasların MsN * efsane_968@hotmail.com eklemesini rica ederim..

NoT: Bsiklet muthıs bısey olmasını ıstemıyorum.. dandik fln da olur toplıcam ufactan...:Skull-175

Kardes hayırlı tezkereler kendıne ıyı bak ızne geldıgınde degın gıbı ıyı bır tur atarız.

:boese157: ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ :boese157:

@mahmut geotech

videonu cok begendim hatta benimde de yapasım geldi müzik cok güzel ve resimler ve kordinasyon cok güzeldi :) benimde hayatımın bi kısmı bisiklet oldugu için ... ;)
HAYIRLI TESKERELER dilerim

Hayırlı teskereler.

hayırlı teskereler kalbimiz cephede sizinle atacak dualarımız hep sizin için

MERSIN bısıklet sevenler hadı bısıkletını kapan gelsın havalar ıyı gıdıyor yukarıya bır uzanalım turunclu ve dere yatagında sucuk pısırıp oradanda karahacılı kahvede sıcak cay ve hos sohbet
yer: yonca market oto parkı
saat:09:00
tarıh :03-02-2008 ırtıbat tel:0536 764 65 48

• Beğen
Tepkiler: peugeot_mersin
pazar gunu saat 09:00 da mezıtlı yonca market önunde bulusalım ve dogaya kendımızı bırakalım bısıkletın gıttıgı yere kadar dostlar beklıyoruz

Geri