Scudo Sports

Mersin

@ahmetkya

Bahsettiğim bisiklette %42 indirim var, indirimsiz halı 599 TL.
Garantisi vs. her şeyi tam, kullanıcı yorumları da iyi.
Uzun yol ya da tur MTB ilede yapılır, Hybrid ile de, Yol bisikletiyle de. Bununla yapılamaz diye bi durum yok. Bu size bağlı tamamen. Yol bisikletlerini uzun yola tavsiye etmiyorlar genelde ama yol koşullarının ne olacağı malum olmadıgından. Genelde uzun turları MTB'leri modifiye ederek yani tur lastikleri takarak yapıyorlar yada melez(hybrid) bisikletler kullanıyorlar. Size araştırın diye boşuna demiyorum, bende bunları araştırarak öğrendim sonuçta.

Scudo
@Mustafa Çiftci
Benim Ng 650 bakmamda fayda var çünkü o bisikleti önceden kullanırken rampa çıkışında yorulmuyordum bile . vites sistemi ve fren sistemi herşeye bedeldi . Herşey için teşekkürler Ng 650 Bakıcam :D Konu kilitlenebilir

selam. bi arkadaşım Astro 29" 2014 aldı. çok memnun. tavsiye ederim.

Arkadaşlar bende geçici bir süre icin silifkedeyim. Burada iyi bir bisiklet tamircisi arıyorum var mi bildiginiz? Silikfeli arkadaşlar lütfen yardim!!

merhabalar. uzun bir aradan sonra yine aranızdayım.(link)

güzel bisiklet ileride metalık olan kısımları da siyah yaparsanız cok daha cekıcı gelıcektır sıze

@FATİH YÜKSEL

Merhaba.:) Bisikletin her yeri siyah olmasın. Siyah boya fıçısına sokup çıkarmışlar gibi oluyor.. :)

Bu arada çok güzel bisiklet. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim..

teşekkürler. bende orjinal halinden yanayım beğenerek aldım. :)

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Scott ve Trek Kalitesi Bir başkadır Kullandıgım için :) biliyorum Allah Kaza bela vermesin bol Pedallamalar :)

Bende bir kapadokyalı olarak konyadaki 240km bisiklet yolunu tebrik ediyor, kapadokya gibi turizm cennetinin sadece 5 kmlik bisiklet yolunu kınıyorum

Selamlar. Şöyle ki, fiyat limitim yaklaşık olarak 700-800 TL arasında. Boyum 1.85m, kilom 65. Genelde şehir içinde kullanacağım ama toz, toprak ve engebeden kaçmayacağım bi bisiklet almak istiyorum. Haftada bir gün engebeli bi arazide kendimce deneme ve gezinti yapıyorum. Çok fazla bilgim olmadığı için de bilgi ve tavsiye istiyorum. Fiyatı da 50 tl kadar belki oynatabilirim, o kısımdan da tavsiye verilebilir.

Pithaya (ejder meyvesi) fidedesi arıorum mersinde yetiştiriliyomus şimdiden ilginiz icin tesekkurler.

Kardeşim sen buraya yazana kadar haberdar değildim.Şimdi araştırdım Mehmet Tanrıverdi adında bir kişinin yetiştirdiğini öğrenebildim.Bunun dışında bir veriye ulaşamadım.Sen ne için sordun özel bir araştırma yapmamı gerektiren bir konu varsa daha geniş bir araştırma yapmaya çalışayım.

ahmet bey ilginiz için teşeekkür ederim tropikal meyvesi oluyor ilgi duyduğum için evde büyük bir saksıda yetiştirmeyi dusunuyorum o yüzden bir danısayım fikir alayım dedim tekrardan teşekkürler.

Geri