Scudo Sports

Mersin

Ben de varım hocam,

• Beğen
Tepkiler: Defcoon
Scudo
uyar.. bitsin de şu sakatlıklar yapalım beyler..

• Beğen
Tepkiler: Defcoon
  • Beğen
Tepkiler: by_antikan
Bana da uyar. Dün (10.nisan) Soliden sahile doğru sürdüm bisiklet yolunun başladığı sahilde polisler durdurdu sahilde yasak dediler

bende mersinden Mansur selamlar herkese malum coronadan dolayı staja gidemedim ve tüm hayallerim çöpe düştü geçtiğimiz aylarda benim emektar çift amortisörlü
beyaz eşyacı bisikletim vites arızası verdi bisikletçiden aldığım fiyat bisikleti aldığım fiyat kadar olunca bende depoya indirdim stajdan sonra kendime bir tur bisikleti alıp turlar yapmak istiyordum ancak bu seferde karşıma corona engeli çıktı her neyse sizide okumakla yordum kusuruma bakmayın Hürriyetden selamlar

bende mersinden Mansur selamlar herkese malum coronadan dolayı staja gidemedim ve tüm hayallerim çöpe düştü geçtiğimiz aylarda benim emektar çift amortisörlü
beyaz eşyacı bisikletim vites arızası verdi bisikletçiden aldığım fiyat bisikleti aldığım fiyat kadar olunca bende depoya indirdim stajdan sonra kendime bir tur bisikleti alıp turlar yapmak istiyordum ancak bu seferde karşıma corona engeli çıktı her neyse sizide okumakla yordum kusuruma bakmayın Hürriyetden selamlar

Olur öyle şeyler ya :) Korona elbet bitecek 1.5 aya kadar. Rahatça dizersin bisikletini geç olsun güç olmasın :)

Herkese merhaba arkadaşlar... bisiklet merakima dayanamadim ve yeni bir bisiklet aldim.. artik bende yolardayim😉 herkese sevgiler

• Beğen
Tepkiler: bearsoldier
Selamlar arkadaşlar. Eğer bir bisiklet grubu varsa dahil olmak isterim.

• Beğen
Tepkiler: bearsoldier
Normalde yazları İstanbul, kışları Anamur'dayım. Lakin salgın sebebiyle bu yazı da Anamur'da geçiriyorum. Kaledran-Gözce arasında kimse var mıdır acaba forumda? Günübirlik doğuya Bozyazı, Tekeli, Gözce, veya batıya Kaledran tarafına sürebiliriz.

Selam arkadaşlar görüyorum ki Mersin de epey bir bisikletli var, sahilde bir akşam buluşma ayarlayıp hem tanışıp hem beraberde sürebiliriz diye düşünüyorum katılan olursa yazsın ona göre bir şeyler düzenleyelim :)

Eğer grup varsa ben de dahil olmak isterim.

Selam arkadaşlar görüyorum ki Mersin de epey bir bisikletli var, sahilde bir akşam buluşma ayarlayıp hem tanışıp hem beraberde sürebiliriz diye düşünüyorum katılan olursa yazsın ona göre bir şeyler düzenleyelim :)
Hocam memnuniyetle. Varsa bir grup katılabilirsin yoksa da bir tane grup kurabiliriz.

selamlar, mersinde "mersin bisikletli gezginler (MBG) " ve "mersin bisiklet derneği (MERBISDER)" olmak üzere 2 büyük gurup var mersinde, günlük haftalık gezilere gidiyorlar,baya aktifler. link vermek yasak olabilir diye link vermiyorum ama facebookta kolaylıkla bulabilirsiniz.

Yol bisikleti kullananlar için bir grup varsa beni ekleyebilir misiniz acaba mesaj atamıyorum buradan. Davet linkini mesaj ya da mail atabilirseniz çok sevinirim eraycan1903@gmail.com

Daha önce alışveriş yapan var mıdır sadece bayi üzerinden satışı var herhalde Mersin'de olduğunu biliyorum servis bakım vesaire yapar mı

Tarsus'tan var mı sürücüler

Merhaba, bende mersindeyim ve uzun yıllar sonra bisiklet almaya karar verdim :) şu an araştırıyorum bütçeme göre bir yol bisikleti. en kısa zamanda bende gerçek bir bisikletçi olurum umarım :)

Geri