Scudo Sports

Mersin

Şimdilik sadece işe gidiş gelişte, eskiden hamzabeyli şelalesi tarafları, geceleri eski mersin sokakları ve çeşmeliye kadar sahilden sürüyorduk şimdi yasak 😢
Yasak? Ben dün sahildeki bisiklet yolundan eski kipa tarafından mugdat'a kadar gittim geldim bir allahın kulu birşey demedi.. Ha ama sahil şeridinde yaya kimse yoktu orasını bilemem

• Beğen
Tepkiler: BRS_DMRKL
Scudo
Yasak? Ben dün sahildeki bisiklet yolundan eski kipa tarafından mugdat'a kadar gittim geldim bir allahın kulu birşey demedi.. Ha ama sahil şeridinde yaya kimse yoktu orasını bilemem
Benim yasağım kendime ev sahibim anne babam eşim ve tüm topluma karşı sorumlu hissediyorum kendimi 😁yoksa hangi çılgın zincir vuracakmış şaşarım

@berkay0131 hayal ediyorum da çıksak 10-20 kişi sürsek toroslara doğru ne güzel olurdu küçük bir grubumuz var onda bile çok keyifli acaba kalabalık olunca ne kadar güzel olur 😁
Katılmak isteyen olursa mersin içinde turlar düzenlediğimiz amatör bisiklet grubumuz var WhatsApp dan dahil edebilirim gruba amatörüz ama belirteyim :) isteyenler özel mesajdan ulaşabilir

erdemli selamlar...
sedona 410...
iyi günler. mersin erdemli'den yazıyorum. bisiklet tutkunuyum ama amatörce. mersin bisiklet grubu var ise katılmak istiyorum. şehir-tur bisikletim var. mesleğim öğretmenlik.

@berkay0131 hayal ediyorum da çıksak 10-20 kişi sürsek toroslara doğru ne güzel olurdu küçük bir grubumuz var onda bile çok keyifli acaba kalabalık olunca ne kadar güzel olur 😁
Katılmak isteyen olursa mersin içinde turlar düzenlediğimiz amatör bisiklet grubumuz var WhatsApp dan dahil edebilirim gruba amatörüz ama belirteyim :) isteyenler özel mesajdan ulaşabilir
Kalabalık olduğu zaman ortam daha bi güzelleşir. Çok iyi olur. Grup var ise katılmak isterim 🙂

Mersin Soli civarından selamlar :)

• Beğen
Tepkiler: berkay0131
Mezitliden bir selamda benden. Accuweather'in azizliğinden dolayı birkaç gündür çıkamasamda, mümkün oldukça hergün sahil yolundan işe, tırmıl sanayiye, bisikletle gidiyorum. Sahilde herhangi bir sorunla karşılaşmadım, polis falan durdurmadı. Zaten mersinde bir tane bisiklet yolu var.

Geri