Scudo Sports

Mersin. Kürkçü, Burhan derken, gittim “Eshab-ı Kehf”e… 02 01 2011

@Ahmet Salih Özenir

Çok Teşekkür ederim Ahmet Bey. Fotoğraf hakikaten çok güzel. İki seneye kadar her hafta çıktığım kaleye bir yıldır çıkamadım. İmrendim. İnşallah Afyonda görüşürüz. Yanlız bir rivayete göre Kaleye çıkan 7 yıl Afyonda kalıyormuş. Hazırlıklı olun, Selamlar.

Scudo
:in: :in: :in: Eeee Uzun soluklu turlara pedal basmış bu ayaklar durmaz elbet.Diğer gezilerinide olduğu gib bu gezindede yine harika anlatım ve harika fotolarla geçmişe ve geleceğe yolculuk yaptık sayende.Canım arkadaşım harikasın ALLAH nazarlardan sakınsın.Ömür boyu sağlıklı pedallar dilerim.Paylaşıma .ellerine,emeklerine, gönlüne sağlık.:in: :in: :in:

@Orhan Kılıç

Sağolun Orhan bey, kısmet olursa geldiğinizde daha iyi tanıtma fırsatımız olur... :in:

@Fuat KURT

Çok memnun oldum Fuat bey... Pedalınız güçlü olsun... :in:

@emin uçar

Zaten en güzel tarafı bu, hepbirlikte geziyoruz oraları, buraları...

@aykut sıgındık

Ben ilk defa bu geldiğimde çıktım, çok güzel bir çıkış ve sizi karşılayan kent panoramisi... Off 7 yıl, çok uzun... Herşey gönlünüzce olsun Aykut bey...

• Beğen
Tepkiler: aykut sıgındık
@kizak

Estağfurullah Muammer ağabey... Amin, bilmukabele... Mersin'den saygı ve sevgi gönderiyorum Akçay'a, size ve gariban seyyar satıcıya...

@Ahmet Salih Özenir

Ahmet Bey. 226 m.yükseklikteki Kaleye çıkmak, kalenin üzeri ve kaleden etrafı seyretmek çok güzel değilmi. Yanlız kale merdiveni eskiden orijinal haliyle idi. (O orijinal hali az bir yerde var)Tahminen 5-6 sene önce merdivenleri yenilendi. Pazar günü afyonun güneyindeki dağlar üzerinde yürüyüş yaptığımızda Kurtuluş savaşında yapılan mevzi ve top arabalarının yürüdüğü yolların tabii halini görmüştük. Şu anda kalenin eski merdivenleri aklıma geldi. İçim bir hoş oldu. İyi geceler.

Sevgili Ahmet kardeşim şayet ankaraya gelecek olursan beni nasıl bulacağını biliyorsun seni misafir etmekten kıvanç duyarım adanada da çok çalıştım eski bir petrol sondajcısı olarak oraları çok çok iyi bilen biriyim ama şu an inan sizler bizlerden daha şanslısınız avatarımı sorgularsan beni bulman çok kolay olur şayet bir aksilik olursa erdoğanlar bisikletten benim can arkadaşım lütfüyü bul o beni bulur inşaallah ankarada olurum görevim itibarı ile bazen ankara dışında oluyorum

saygılar
ali baba

@aykut sıgındık

Kesinlikle öyle Aykut bey, kale çok etkileyici... Tabii üstünde durduğu tepe ile... Merdivenler her nekadar düzensiz olsa da Kaleye ulaşmamı sağladı ve sanıyorum iniş daha zor gibiydi... Afyon'a birdaha ki gelişimde, biraz zaman ayırmam gerekiyor bahsettiğiniz yerleri gezebilmek için. Son geldiğimde 2 saatim vardı, yürüyerek ancak eski Afyon evlerinin bulunduğu sokakları ve kaleyi gezebilmiştim... Oğulcan'ın da size selamı var, unutmada söyleyeyim... Görüşmek ümidimle... :in:

• Beğen
Tepkiler: aykut sıgındık
@ali albut

Saygı bizden Ali ağabey, ah keşke bir gelebilsem... Nazik davetiniz için teşekkür ederim, bilmukabele... Yolunuz ve bahtınız açık olsun diliyorum, Mersin'den saygı ve sevgiler... :in:

Geri