Scudo Sports

Mersin. Kürkçü, Burhan derken, gittim “Eshab-ı Kehf”e… 02 01 2011

Ahmet kardeşim eline koluna ve ayaklarına sağlık tabii oralarda her zaman bisiklete binme olasılığı var bu yönden çok şanslı sın ama bizler ankarada her zaman bisiklete binemiyoruz hem hava şartları hem de binilecek mekan yoksulluğu bisikletini arabana atacaksın tabii araban varsa eğmir gölüne gideceksin gölün etrafını dön baba dön o da sıkıntı veriyor insan değişik yerler arıyor ha ankarada yokmu diyeceksin var tabii bu seferde çoban köpekleri rahat vermiyor geçtiğimiz hafta manavgatta idim eşim ile ben km lerce sorunsuz yarış bisikletlerimize bindik güneyde araç şoförleri yarışlar orada olduğu için biraz daha bilinçliler ama maalesef ankarada öyle değil.
saygılar
ali baba

Scudo
@sadana

Kesinlikle... O sıkmaları haketmek lâzım... :) Olacak inşallah Adana'ya da tur, ama ne zaman?.. Haberleşeceğiz o zaman, en kötü ihtimal geçerken uğrarım... Mersin'den de selamlar "sadana" kardeşim... :in:

• Beğen
Tepkiler: sadana
@ali albut

Kısmen haklısınız, zira sizler yaz günlerinde başkentin güzel havasında bisikletinize binebilirken, bizler çok sıkıntı çekiyorduk burada pedal çevirebilmek için... Adana'ya gidip geri gelemediğimi, ayrıca Gözne yoluna çıkıp 5 km sonra nefes alamamaktan ötürü geri döndüğümü biliyorum... Şimdi tabii sizin oralara göre çok iyi burada hava ve esas güzel olan bizim coğrafyamız sanıyorum... Evden çıkıp 2.5 saat sonra 900 m rakıma ulaşabiliyoruz... Dağ, ova, deniz... Ama bunlar hepsi yerlerinde duruyor... Kaç kişi bunların farkında... Neden ben hiç bisikletliye rastlamıyorum... Ondan sonra "hellooooo" "helllooooo"... Ayrıca sizin Eymir Gölü rotanızı da çok beğeniyorum, bir geldiğimde turlamak isterim oraları tekrar... Bir de Ankara'da aklıma Hüseyingazi Kayalıklarının oralar geliyor, dağcılık günlerimde gitmiştim oralara, güzeldi oralarda... Saygı bizden Ali ağabey, yolunuz açık olsun... :in:

@Yunus YILMAZ

"Yine yalnız ve yine yalnız..." mı desek acaba?..

Ne diyordu Can Dündar bir makalesinde; "Şimdi herkes yoğun, yorgun ve yalnız"...

Sevgilerimle Yunus kardeşim... :in:

• Beğen
Tepkiler: Yunus YILMAZ
@Özgür ARSLAN

Memnun oldum Özgür bey, gönderebilmişsem Akdeniz'in meltemini ta oralara...

@oguzhanzed

Rica ederim, hep birlikte gördük Oğuz bey... :in:

Güya Kürkçü’ye, Burhan’a gidecektim…

Bir başka gezide buluşmak ümidimle, hoşçakalın…

Bu gezide yol: 80 km.

Yüreğinize sağlık Ahmet Bey.Hem geziniz hem anlatımınız güzel. Sağlık içinde iyi yolculuklar dilerim.
Bizde bu pazar günü Afdos uhdesinde Küşükkalecik Köyü yakınında olan 1900 m rakımlı Kalecik sivrisine tırmandık. Büyük taaruaz harekatında 2 saat sonra yunanlıları püskürtülerek alınan ve stratejik önemi olan ilk tepe imiş. Çıkışımız hepey dik olan kuzey kısmından oldu. Tepenin ortasında küçük Göz suyu mağarası içinde Friglerden kalma küçük kilise ve lahit olup mağara girişindede küçük bir mezar çukurunda yaz kış aynı seviyede kalan ve göze iyi geldiği rivayet edilen su mevcuttur.Yolculuğumuz 7 saat sürdü.
Siz değerli bisikler severlerin hoşgörüsüne sığınarak tarihi önemi olan yerleri görme heyecanımı bağışlamanızı dilerim. Saygılarımla

@sedat seçkiner

Ahmet bey bilmem 35 yıl olmuş mudur Eshab-ı Kehf e gitmeyeli...
sayenizde tekrar gitmiş oldum...resimler de harika çıkmış...
iyi ki bizlerle paylaştınız... sağlıcakla kalın...

vedat karakaya

Bu ne güzel birşey Sedat bey... Bakın Vedat bey de 35 yıl önce gitmiş oralara... Çok memnun oldum, bu kez de hepberaber gittik...

@aykut sıgındık

Aykut bey, ne mutlu ki tarihimizin yazıldığı topraklardasınız... Ve siz o topraklarda bisiklet sürüyor, toprağa terinizi akıtıyorsunuz... Yerinizde olmak isterdim... Ter dökmek deyince bakın Mersin'den Karahisar'a ne gönderiyorum... :in:

http://i56.tinypic.com/2yto5fl.jpg

• Beğen
Tepkiler: aykut sıgındık
Geri