Scudo Sports

Merlin Cycles

Selamlar,
Sipariş numaram: WEB8577829
Trakpak takip numaram: sanırım MER6744GB00006223301
Anlattıklarınızı denedim ancak bulamadım bir de siz bakar mısınız acaba?

Scudo
Türkiye'ye yönlendirilmiş yazıyor 1-2 güne görünür merak etme.

Merlinden spd ayakkabı almıştım dün üzücü bir haber geldi adamların deposu yanmış mail atmışlar biraz gecikme yaşanacak anlayışınız için teşekkür ederiz yazmışlar

Benim ayakkabı vardı umarım yanmamistir sonuncusuydu çünkü:)

merlinden alışveriş mümkünmü bu aralar yangın olayından sonra ?

@celilcetiner ben yangından önce sipariş vermiştim mail atılar yandı filan diye ama yanan merlin deposu değilmiş sanırım track pack taşıyıcı firmanın deposu bana şimdi yenisini yolamışalr spd ayakkabı almıştımda

@Osman Tuğrul yanan yer tack pack taşıyıcı firmanın deposuymuş hocam merlinde sıkıntı yokmuş

• Beğen
Tepkiler: celilcetiner
Ben bu sabah Campy aynakol aldım 2 saat sonra paketleyip gönderiyi yola çıkardılar.

• Beğen
Tepkiler: celilcetiner
@Ahmet Kara sorunsuz derken gümrük vergisinden bahsediyorsanız 30 €uro gümrük sınırı vergisi 30 €uro üzeri alışveriş yaparsanız benim gibi gümrük vergisi ödersiniz ama aldığınız ürün Türkiye fiyatından uyguna gelir bilginiz olsun

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Kara
@Ervin bey teşekkürler açıklama için. Gümrük vergisi için ülkeye girişte getiriyi yapan kargo firmasımı bizle irtibata geçiyor ?

@Ahmet KaraBen kapıda kargocuya ödedim

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@gokhankoc merhaba sizin siparişiniz geldimi acaba benim SPD ayakkabılarım gelmedi daha 3 gündür mail atıyorum merlin cycles gelen cevap kuryelerimiz araştırıyor size en kısa sürede cevap vereceğiz diyorlar 16.08.2017 sipariş geçmiştim son kargo hareketi holanda görüniyor 27.08.2017 başkada hareket yok 3 defa yazdım adamlara her seferinde araştırıyoruz haberder edeceğiz diyorlar ama nereye gitiyse kargo belli değil tırsmaya başladım ben bu siteden

Benim de bir siparisim vardi son hareket 24/08 (Hollanda) gorunuyor, "ROUTED TO DESTINATION" (trakpak sayfasi) / "Gonderi yurtdisina sevk edildi" (ptt)

Postada yogunluk olabilir ondan supheleniyorum.

@Ervin
@ekrancisiz ne zaman sipariş vermiştiniz peki hocam

@Ervin 18 agustos, 18'inde merlinden cikmis, 23'unde trakpak'a girmis, 24'unde oradan cikmis gorunuyor.

@ekranci sizin durum ayni benim gibi neden bukadar çok bekledik acaba ve bekliyoruz chainreaction sitesinden lastik aldım nisan ayında 2 günde gelmişti ilginç

@Şafak Atilla Akpınar
TRAKPAK Tracking Number: MER6744GB00006849601Shippers Ref:WEB8600489SP0046466
Tracking Number:3STJPK7168392Weight:0.92 Kg
Local Tracking Number: EA117618585NLTotal Pieces:1
Destination:TURKEY

@Ervin benimki az once giris yapmis gozukuyor! Herhalde hafta ortasi elime ulasir.

08/09/2017 09:10:35 Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi Receive item at office of exchange (Inb) - - Turkey

Merlin, Hollanda dan mı göndermeye başladı ürünlerini. Ben de sele siparişi vermiştim şu an Hollanda dan gönderildiği belirtilmiş. CRC ve Wiggle ingiltere den gönderiyor, ingiltere AB üyesi değil, gümrükte öncelik veriliyor olabilir mi.

Geri