@Anonim Hocam sabırsızlıkla alakası yok maalesef bundan önce 4 günde Royal Mail ile gelen kargom varken 26 temmuzda sipariş verdiğim paket yeni Türkiye'ye geldi ve bu süreçte kargo takip konusunda gönderimi sağlayan firmanın sistemi hiç bilgilendirici değil.Buradaki problem yavaşlıktan ve bilgi alınamamasından kaynaklı.
Sonuç olarak bedava kargo ile çinden kablo almıyoruz 4 günde paket teslim eden Royal Mailede 20 lira ödüyorduk ama şuan 15 günde bilgi vermeden ürün getiren Trakpak'a da en küçük paket için 20 lira ödüyoruz dolayısı ile insanlar endişelenmekte haklı.
@hlksnrr Merhaba, Merlin Trackpack'le çalışmaya başlayalı yaklaşık 3 ay oldu. Bu konu başlığında geriye doğru giderseniz 3 aydır aynı mevzunun konuşuluyor olduğunu göreceksiniz. Yani aslında 3 aydır deneyimlenen taşıyıcı bir firma var ve az çok sevkiyat günleri artık belli. Demem o ki Aliexpress için artık 1 ayda da gelebilir 60 günde de gelebilir gibi bir rutin oluşmuşken Merlin için 3 ayda halen neden oturmadı bunu anlatmaya çalıştım sadece.
Elbette ödediğiniz para karşılığı aldığınız hizmeti sorgulamakta haklısınız, ancak yaklaşık son 3 aydır alışveriş yapan herkes aynı sorunu yaşıyor, sabırsızlıktan kastım bu, selamlar.
@Kerem Groims 12 günde geldi Çin'den bir siparişim, inanamadım ben de.
Arkadaşlar geldi ürünüm tam 10 günde ayakkabım ve pedallarım. Trackpak'ta hala yolda gözüküyordu ancak geldi yani İstanbul'a geldiğini bile yazmadı hiçbir yerde anlamadım gümrüğe girdi vs. diye yazar diyordum demin kapı çaldı PTT kargo ayakkabımı getirmişti
Bugünlerde pek cok üründe güzel indirimler var. Bende bu hafta başında merlin den ilk defa ceket aldım bakalım ne zaman gelecek. İşin aslı çinden küçük küçük alışverişlerin uzun sürede gelmesine veya ptt kargoda kaybolmasını önemsemedim şimdiye kadar ama bu kez miktar yüksek insan ptt kargoyuda düşününce tedirgin olmuyor değil
Son 3 ay içinde Merlin'den yaptığım alışverişlerde kargolar sorunsuz ve gecikmesiz olarak elime ulaştı. Hatta o kadar sorunsuz ulaştılar ki; siparişini vermediğim bir çift Continental GP4000SII ve bir çift iç lastik bile gönderdiler. Parasını bari ödeyeyim diye 2 defa mail atmama rağmen dönüş de yapmadılar. Çok memnunum Merlin'den
04 08 de verdıgım sıparı 18 de dagıtıma cıktı ama merlın adresı eksık gırdıgı ıcın bugun gıdıp postaneden almak zorunda kaldım cok kızdım postacıya getırmedı gıdıp almak zorunda kaldım dıye bakım pakette ne yazıyor dıye dusundum sonra paketı gıttım aldım ve az daha yok yere ınsanların gunahını alıyoduk adreste kapıno ve daıre yok eksık doldurmuslar sımdı merlıne gırısıcem bakım ne dıycekler
Evet kargo geldı ama tayt ta dıkısler de atma var mail de attım bu nasıl iş nasıl ıs yapıyosunuz dıye halen cevap yok
yazı bu
You had written my address missing in the cargo which you had sent. Because of that, I annoyed a lot. Please be careful. You may find pictures attached. Besides, there is deformation on tight which you had sent. I do not want the new but there are some threads unraveled. It supposed to be not like that. How do you do your job!
@Owlknife Yok istemiyorum zaten sadece bir cevap istiyorum belki indirim ceki veya hediye cekide olur aldıgım urunu kendım dıktım hallettım ama bir ozur yeter bana bundan sonraki alısverıslerım ve alısverıslerınız ıcın onemli.