@Ozan k. pro 4'ün fiyatı oldukça iyiymiş. teşekkür ederim. bu arada o soylediğiniz kriterler düşünüldüğünde de, f/p oranı açısından da iyidir değil mi?
@Kerem Groims ben değil diğer beyefendi bakıyordu . (Wiggle'da kargo takipsizlik, takipçisi için ciddi para istiyor aklınızda bulunsun. Takipsiz de kaybolursa yapacak bir şey yok)
@Ozan k. Valla, 70€'luk sipariş verdim, takipsiz, işyerime istedim özellikle, bekliyorum 8 günü geçti. Wiggle ürünleri kaliteli ama şu takipsizlik cidden çok büyük dert.
@Kerem Groims ben evans'tan eldiven sipariş ettim, takipsiz kargoyla ikisi de gelmedi.
Parayı bana iade ettiler ama kargo parasını kestiler buna da gıcık oldum.
Bir daha takipsiz kargoya tövbe ettim. İnşallah sizin postaciniz vicdanlidir...
@Kerem Groims abi ben yakışklı adamım ööyle 2. adam olamam
@Ozan k. Aynı durumu ben de wiggle de yaşadım üstelik 5euro da kargo parası istiyorlar. Ben de sizin gibi artık iki kez düşünüyor, mümkünse tercih etmiyorum. Zaten PTT nin de kargosuzlara bakış açısı maalesef çöp, atıl mal vs gibi.... pek sallamıyorlar. Takip no olunca ciddiye alıyor tutuşuyorlar. Haklısınız
@caylaksuren bir kaç ay kadar öncesine kadar 5 günde aldığımız mallar oldu (şahsen ben ist a girdiğini gördüm ama Mersine o kadar hızlı gelmiyor) yine de çok güvenilir bir sitedir. Geri gönderip paramı hızlı aldığım oldu.Takip kodu ile izleyebilirsiniz kargonuzu
Arkadaşlar tam şu an'da Merlin'den sipariş vereceğim bisikleti ancak paypal yok bildiğiniz gibi.Ne önerirsiniz? Karttan öylece çektireyim mi yani ücreti?
@I am the Uptown R. merlinden ayakkabı almıştım normal bankı kartı ile ancak stok hatası olmuş ellerinde benim istediğim numara yoktu siparişi iptal edip parayı hesabıma geri yatırmışlar benimde sonradan haberim oldu paypal varken de limit vardı oda 250 tl idi sanırım.