@Ertan M.
Merhaba, adresiniz değişmiş olsa bile, gelen paketin üzerinde telefon numaranız yazıyor. Dağıtıcı size bu telefon numarasından ulaşmak zorunda.
Telefon ile arayıp uğraşmak istemediğini varsayalım, paketin üzerinde yazan adrese gidip, ilgili adrese ihbar kağıdı bırakmak zorunda. Bunu da yapmadı diyelim, paketi keyfinden anında UKİM'e geri göndermesi mümkün değil. Alıcıya teslim edilmeyen gönderiler, 7-14 iş günü civarında size en yakın posta dağıtım merkezinde bekletiliyor.
Siz bu zaman zarfında o dağıtım merkezine gidip, benim paketim nerede? Derseniz, size ne diyecekler. Eee şey pardon biz onu geri gönderdik. Oldu canım, ben de senin keyfin yüzünden bir o kadar daha beklemek zorunda değilim, deme hakkınız var. Hatta daha fazlasını da yapabilirsiniz.
Benim tahminim şu, adresinize dağıtım yapan her kimse, paketin teslim edilmesini hiç umursamamış, gittiği gibi geri gelmiş ve iade işlemini başlatmış. Ancak dağıtım merkezi'nde, dağıtıcıların kısım amiri ne iş yapmış? Bunu da sormak lazım.
Ben yıl içerisinde en az 8-9 kez ptt dağıtım merkezlerine gidiyorum, gittiğim merkez artık yüzümü ezberledi, abi senin paket geldi veya gelmedi diyorlar. Geç teslimat yüzünden çok tartıştığım oldu. Parasını ödediğim paketi, kimse keyfinden dolandıramaz, buna hakkı da yok.
Kıssadan hisse tavsiyem, yaşadığınız durumu açıklayan bir dilekçe yazarak, adresinize dağıtım yapan posta dağıtım merkezine gidin ve şikayet dilekçesi yazdığınızı, bu dilekçenin işleme alınmasını istediğinizi beyan edin. Onlar en geç 7 gün içerisinde size cevap dönmek zorunda kalacaklar, çünkü iş büyüdü artık.
Telefon ile UKİM'i aramanız (gönderi takipsiz ise) size çok fayda sağlamayabilir. Ben yine de numaralarını yazayım, belki işe yarar.
UKİM 0 (507) 457 88 08 Bu numara zaman zaman meşgul olabilir, ancak diğer numaraya göre görüşme oranı çok daha fazladır.
PTT Genel Müdürlüğü 0 (212) 526 12 00 Dahili 1250
Bunlarda Gümrüğe ait diğer numaralar, halen aktifler diye biliyorum.
0 (507) 458 10 61
0 (507) 457 88 44