Scudo Sports

Merlin Cycles

ITEM DETAILSSTOCKQTYPRICESUBTOTAL
https://merlincycles-img.s3-eu-west-1.amazonaws.com/productImage_150_150_ffffff_image-jpeg/4814_shimano_r540_spd_sl_pedals.jpg(link) In stockTL18.29TL18.29
https://merlincycles-img.s3-eu-west-1.amazonaws.com/productImage_150_150_ffffff_image-jpeg/22202_flr_f_35_race_road_cycling_shoes_2015.jpg(link) In stockTL24.99TL24.99
https://merlincycles-img.s3-eu-west-1.amazonaws.com/productImage_150_150_ffffff_image-jpeg/11301_road_standard_innertubes_700_x_19_23c.jpg(link) In stockTL2.49TL2.49

Goods Total:£45.77
FLR F-35 & R540:- TL8.66
Delivery Costs:£10.00
Total (including Savings):£47.11

Bu siteden alışveriş yapan değerli arkadaşlar; yukarıdaki ürünleri almak istediğimde "Payment" sekmesinden bir önceki sekmede (Review), yukarıdaki bilgiler görülmektedir. Ana sayfada ise fiyatlar daha farklı görülmekte (pedal 77 Tl+ayakkabı 105 Tl+lastik 10 Tl). Ödeme yaparak siparişi tamamladığımda kredi kartımdan çekilecek miktar nedir? Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Scudo
@Bahri Kaplan 47.11 x (Güncel Sterlin Kuru) Ödeyeceğiniz miktar bu. Yalnız 40 liradan fazla kargo ödüyorsunuz şu an, iç lastikleri çıkarırsanız 20 liraya düşebilir kargo bedeli.

• Beğen
Tepkiler: Bahri Kaplan
@Bahri Kaplan Öncelikle sitede geçerli olan para birimi amerikan dolar'ına çevirilip, sonra türk lirasına çevriliyor. Bu da bir kaç liralık fark ortaya çıkarıyor Örneğin; şu dakikanın kuruyla 100 euro 325 türk lirası iken,
100 euro 112 dolar o da 327,4 türk lirası ediyor.

• Beğen
Tepkiler: Bahri Kaplan
@Bahri Kaplan total fiyat bu değil mi ? bende yabancısıyım sitenin :)

@Bahri Kaplan
Yalnız pound diyor basında
Edit: pardon ben yanlış anlamışım:)

Eğer ki pound ise de;
pound amerikan dolarına, o da türk lirasına çevrilerek karşınıza çıkan bedeli ödüyorsunuz.

bu arada r540 pedallar, doğa bisiklette kaller dahil 101 TL.

@Engin er. 110 lira hocam yanlış yazdınız sanırım. Ayrıca bende takip ediyorum alacağım bu aralar ama 1 aydır falan stokta yok yazıyor doğada.

ben de ağustosta R540ları merlinden almıştım fiyat aynıydı 18.29 ve 5 pound da gönderi vardır.
104-105 TL falan ödemiştim.

Bisiklet geliyor mu acaba? Eskiden gelmiyor diye biliyordum şu an bi değişiklik var mı?gümrük vergisi ödeme koşuluyla

Merhaba arkadaslar. Ben shimanonun Mt44 ayakkabısından almayı düşünüyorum. Bu sitede taksit olayı oluyor mu?

@AhmetArslan
Taksit olayını sanırım hangi kartla alacaksanız o bankaya sorabilirsiniz ancak vade farkı arttığı için fiyat artacaktır.Bana bir keresinde garanti kendi teklif etti mesaj ile taksit yapalım diye kabul etmedim.

Merhabalar,

(link)

Linkteki bisikleti almak istiyorum. Ama merlin'in hangi kargo şirketi ile çalıştığını bulamadım. Bu bisikleti alırsam %18 vergi ve kargo dışında ek bir ücret çıkar mı?

@dramorey Umarım öyledir, benim net bilgim yok, sadece mesajlara bakarak cevap verdim. Sanırım 1500 Euro üzerine gümrük vergilerini vs.de eklemeniz gerekiyor. Altında bir rakam ise Kdv+kargo ödemeniz yeterli görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: dramorey
@mehmet ulaş dostum diyelim 2000 tl ürünün avrupa birliği ülkelerinden geliyorsa %18 vergi veriyorsun merlinde kargo ücreti de 200-300 tl civarı oluyor bu da sana 2300 civarı bisiklet 300 kargo desek toplamda 2600 e sana geliyor ama aldığın bisiklet 1500 eurodan fazlaysa o zaman dananın kuyruğu kopuyor :D %50 vergi ödüyorsun :D

Geri