Scudo Sports

Merlin Cycles

Scudo
70 Sterlini geçen paketler TNT post ile yollanıyor. Ama galiba adi postası.

@osmankitay

Benimki royal mail ile yollandi fakat 2 gundur tık yok. Ne durumdadır sence abi. Ne zaman gelir İstanbul'a?

@Deniz İLİKÇİ

Onu bunu bilmemde benim kargodan önce gelirse pis bozulurum :agla:

Şimdi yılbaşı süreci olduğundan kargolar biraz daha yavaş gelebilir.

Arkadaşlar kargom evde yokken dün adresime ulaşmış, komşum almış.Bu sabah aldım paketimi, gayet özenli bir şekilde postalanmış sorunsuz.Sadece aklıma takılan şu, imza karşılığı teslim edilmesi gerekirdi diye düşünüyorum, komşumun paketi alabilmesi biraz tuhaf geldi.Neyse bu durumda 08/12 de verilen sipariş 12/12 de adresime ulaştı.5 günlük süre çok makul gibi görünüyor.

Okuyan, ilgi gösteren herkese saygılarımla,

• Beğen
Tepkiler: Gökhan BİROL
@Murat Sönmez

Abi benim 10 unda kargoya verildi gozukuyor hala yurt dışı sevkiyat için hazırlanıyor yazıyor 3 gun geçti sen ce abi ne zaman ulaşır?

Deniz kardeşim, paketinn ne durumda olabileceğini bilemiyorum verilen siparişin paket büyüklüğü/ağırlığı gönderimde etkili oluyor olabilir

Biraz önce MerlinCcles a siparişimin sorunsuz elime ulaşmasından dolayı teşekkür ettiğimi ve siparişten adrese ulaşana kadar tüm işlemleri Türkiye' de lokal bir forumda yayınladığımı belirten bir mail attım.

Tekrar teşekkürler

Evet arkadaşlar an itibariyle benimde kargom İstanbula ulaşmış durumda. 5 gun gibi bi surede ulaştı. Herkese iyi akşamlar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Osman Kıtay
İhtiyacı olan kaçırmasın, bu fiyatları sıcak aylarda bulmak kolay olmuyor.
http://merlincycles-img.s3-eu-west-1.amazonaws.com/productImage_390_390_ffffff_image-jpeg/6502_altura_team_short_sleeve_jersey.jpg
60 TL
(link)

http://merlincycles-img.s3-eu-west-1.amazonaws.com/productImage_390_390_ffffff_image-jpeg/6600_altura_team_bib_short.jpg
75 TL
(link)

@Cihan Yıldırımkaya
Daha önceden yaşanan problemlerden dolayı Türkiye`ye bisiklet ve kadro göndermiyorlar diye biliyorum.

@Eser Sevinç
Evet az önce fark ettim , sepete eklediğim zaman bulunduğunuz konuma gönderemeyiz gibisinden mesaj çıkıyor. Çok uygun fiyata bisikletler var. Ama sanırım oradan bir bisiklet aldığımızda bir o kadar gümrükte vergi bindirirler Türkiye' deki fiyatını bile aşar .

@oradan
1500€ ya kadar sadece %18 kdv vergisi var baska bir vergi yok

arkadaşlar ödeme yaparken şöyle bişey çık tı karşıma.

Unexpected XID in 3-D Secure response
Your 3-D Secure authentication has failed
No payment has been taken
Please try again

tranlate deb çevirdim ama tam emin olamadım, ödeme gerçeklşmedi demek istiyor değil mi?

@Angel

Öyle olmuş.

"3D ödemesi sırasında beklenmeyen bir doğrulama hatası (XID) oldu
3D Güvenlik doğrulamanız kabul edilmedi.
Herhangi ödeme alınmamıştır.
Lütfen yeniden deneyiniz"

demiş.

@Angel

Kredi/Banka kartı ile 3D Secure ödeme başarısız olmuş. Kartından herhangi bir para çekilmemiş. Tekrar deneyebilirsin olmassa paypal kullanıyorsan o şekilde ödeme yapabilirsin.

Geri