Scudo Sports

Merlin Carbon Kadro

Kadro sonunda elime ulaştı. Paketlemesi gayet iyiydi.
IMG_20160201_112712.jpg

Kadronun mat siyah üzerine turuncuya kaçan kırmızı detayları var.

IMG_20160201_125251.jpg

Kadronun bazı bölgelerinde gölgeler görünce huylanıp hemen adeta bir tezcanlı gibi merline mail attım. Kargo sürecinde akraba gibi olduğumuz Bex hemen dönüş yaptı korkacak bir şey yok kadro UD olduğu için o şekil olması normal diye. Bir de link verdi feyizleneyim diye (link)

IMG_20160201_125450.jpg

Dedim Bex sen öyle diyorsun da fakirin karbon kadro gördüğü mü var. Sonuç olarak ilk toplamanın ilk aşaması tamamlandı. Elimde kadroset ve furç takımı var. Gidon, gidon boğazı, sele, sele borusu, gidon sargısı yolda. Jant setini ve grupseti önümüzdeki günlerde alacağım. Parçalar geldikçe güncelleme devam edecek...

Scudo
IMG_20160211_182335.jpg

Son durum bu şekilde.
Merlin Malt-CR Kadroset
Deda 01 Gidon Boğazı
Deda RHM01 Gidon
Zipp Service Course CX Gidon Bandı
Forza Cirrus Sele
Deda RSX01 Sele Borusu
Tifosi Furç Takımı

Fulcrum Racing 3 Jantseti+Conti Ultra sport ii lastik veShimano 105 5800 grupset+PD-R550 Pedalı da alınca bisiklet tamamlanacak.

@Recep-Şahin size ne kadara mal oldu toplamda tüm haliyle bisiklet?

@Sarper Uluoluk madem sordunuz bir parça-fiyat dökümü yapayım o zaman.

Kadro Merlin Malt-Cr 276,92€
Furç Tifosi 1 1/8" 16,57€
Gidon Deda RHM01 15,41€
Gidon Boğazı Deda 01 19,68€
Gidon Sargısı Zipp Service Course CX 14,19€
Sele Forza Cirrus 25,31€
Sele Borusu Deda RSX01 18,71€
Grupset Shimano 105 5800 325,38€
Pedal Shimano PD-R550 34,90€
Jant Seti Campagnolo Vento 147,96€
Lastik Vittoria Rubino Pro Slick 31,68€
TOPLAM 926,71€

Bunların yanında iki defa 6€ kargo ve yaklaşık 400 lira vergi ödedim.

• Beğen
Tepkiler: Kazuya ve Sarp X
@Recep-Şahin

Teşekkürler. Kaç kg oldu bu haliyle? Bir de tecrübelerinizi paylaşır mısınız bisikletle ilgili ve fotoğraflarını koyabilir misiniz rica etsem.

@Sarper Uluoluk henüz jant seti ve bazı küçük parçalar elime ulaşmadı. Muhtemelen önümüzdeki haftaya ulaşır. O zaman zaten gerekli güncellemeleri yapacağım ama kadro ve bazı ekipmanların fotoğraflarını önceki mesajlarımda bulabilirsiniz.

@Recep-Şahin

IMG_20160403_110037.jpg

Bisikletin son hali bu şekilde. Pedallar dahil 8,32 kg olarak çıktı. 25c lastikler ve cx gidon bandı sayesinde ellerimde eldivensiz sürmeme rağmen hiçbir rahatsızlık hissetmedim. Vento jant seti gayet iyi G3 örüm jantlar başta bisikleti faça şahine çevirir mi diye korkutsa da görsel olarak çok iyi. Vittoria pro slick lastikleri ıslakta kullanmasam da yuvarlanma ve yol tutuşunu beğendim.

iyi günler. Site güvenilir mi? Gümrük vergisinin sınırı nedir. Kargo, hangi kargo firmasıyla yolluyorlar. Kargo takibi yapılabiliyormu. Kaç günde geliyor? Teşekkürler.

@serpol79 merlincycles'a fazlasıyla güvenebilirsiniz. Vergisiz limit 75 € dur. 1500 € ya kadar % 18 vergi ödeyerek ürünü alabilirsiniz. PTT kargo getiriyor ve takibini yapabiliyorsunuz. Benim siparişim aynı gün kargoya verildi ve bir haftada geldi.

• Beğen
Tepkiler: serpol79
@serpol79 kargo takibi yapılıyor fakat ptt ye uygun numarayı bulmak zor olabiliyor. site 30 haneli bir rakam veriyor ptt yanılmıyorsam 12 haneli bir rakam kullanıyor. ben postnl sitesinden ptt takibi yapabileceğim numarayı buldum. dolaylı yollardan elde etmek gerekiyor biraz.

• Beğen
Tepkiler: serpol79
Geri