Scudo Sports

Merida TFS-100D vs Whistle Miwok 1160 D

Scudo
Arkadaşlar sizden birşey daha isteyeceğim şuanda merida kadro filan olarak renk ve frenleri ile biraz önde benim için duruyor fakat bisikleti alacağım yer Salcano-sedona-kron-merida nın bayisi ve satıcısı benim gördüğüm firmalar dükkanda bunlardı.Bisikleti taksitle alacağız.Maximum 1000-1200 tl arası bütçem daha üstünü kesinlikle geçemem.yazdığım firmalardanda biraz hirolik frenli bisiklet önerirmisiniz? Benim aklımı hep NG 255 SRD kurcalıyor(bununda kadrosu hiç hoşuma gitmiyor)

Merida iyi bir seçim olur bisiklet virüs gibi birşey hep daha iyi parçalar almak isteyeceksin o yüzden kallitesini ve sağlamlığını kanıtlamış Merida-Trek-Scott vs. gibi iyi kadro üreticilerini seçmeni tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: Doğukan KARBAL
Yarın bayiyi arayıp tfs 200 ü soracam eger varsa ve fiyatta uygun olursa ayrıca dizaynıda hoşuma giderse onuda alabilir yoksa Merida tfs 100 almayı düşünüyorum.inşallah bir aksilik çıkmaz

Sabah 9.30 da annem benle abimi yatakdan kaldırdı ve babanız çarşıda sizi bekliyor dedi bisiklet için :D ilk önce şok olduk beklemiyorduk :D kalktık gittik ve Dağ Bisiklete önce TFS 200 ü sorduk İbrahim usta baktı depoya yok elimizde dedi 300 varmış onuda geçenlerde sattık zaten daha üstü bizi aşıyor :D Elinde TFS XC 100D 18'' bir tane kalmıştı oda almanyadan geldiği gibi kutusunda duruyordu ve açtı sıfır kutuyu birleştirdi ve test sürüşü yaptık orda :) ilk sürüşümdeki izlenimim şuydu evdeki sedona 741D ile arasında harbi çok fark var, merida kuş gibi geldi 14.580 gr maşadan XCM-v2 ondan dolayı biraz ağır gözüksede 741D ye göre bastınmı gidiyor, kadro desen muhteşem.Kısacası bisiklet hakkını veriyor ;) Sağolsunlar eve kadarda bıraktılar bizi, hepsine çok teşekkür ediyorum artık yaza doğruda geri kalan aksesuarı alacağız, iki tanede zincir koruyucu hediye etti meridaya Velo marka verdi, evdeki sedonaya da sedona marka verdi :D fiyat olarak 800$ yada 850$ dolardı 50$ indirdi galiba 800$ dolara babamla anlaştılar :) 2 tane resim çektim bugun içinde koyarım ;)yakında avatarıda değiştiririm :D Herkese yorumları için teşekkür ediyorum :) bu arada doğukan arkadaşım bizim dükkanda 200 yokdu eger sen bulup alırsan belki bir gün kapıştırırık :D

teşekkürler :) bu arada bisiklet hakkındaki kullanıcı yorumlarımı fotoğraf albümdeki yazımdan mı devam etmeliyim yoksa bu yazıya devammı olarak yazmalıyım?

hocam sizler sayesinde seçim yaparken zorlanmadım :) ben sizlere çok teşekkür ederim, yoksa şimdi bir salcano almış olacaktım.Merida sedonanın yanında tank gibi duruyor :D Gevşek zeminli çakıl yolda performansından çok memnundum, gerçi asfalttada memnundum gerçi asfalttında offroad farkı yok bizim ülkede, delik deşik :D Seleside fena değildi :) lastiklerine bayıldım :) acaba bu merida lastikleri kime yaptırıyor?Hayes frenlerde çok güzel fakat daha tam açılmadı frenler zamanla açılacak ;)

Geri