Sabah 9.30 da annem benle abimi yatakdan kaldırdı ve babanız çarşıda sizi bekliyor dedi bisiklet için

ilk önce şok olduk beklemiyorduk

kalktık gittik ve Dağ Bisiklete önce TFS 200 ü sorduk İbrahim usta baktı depoya yok elimizde dedi 300 varmış onuda geçenlerde sattık zaten daha üstü bizi aşıyor

Elinde TFS XC 100D 18'' bir tane kalmıştı oda almanyadan geldiği gibi kutusunda duruyordu ve açtı sıfır kutuyu birleştirdi ve test sürüşü yaptık orda

ilk sürüşümdeki izlenimim şuydu evdeki sedona 741D ile arasında harbi çok fark var, merida kuş gibi geldi 14.580 gr maşadan XCM-v2 ondan dolayı biraz ağır gözüksede 741D ye göre bastınmı gidiyor, kadro desen muhteşem.Kısacası bisiklet hakkını veriyor

Sağolsunlar eve kadarda bıraktılar bizi, hepsine çok teşekkür ediyorum artık yaza doğruda geri kalan aksesuarı alacağız, iki tanede zincir koruyucu hediye etti meridaya Velo marka verdi, evdeki sedonaya da sedona marka verdi

fiyat olarak 800$ yada 850$ dolardı 50$ indirdi galiba 800$ dolara babamla anlaştılar

2 tane resim çektim bugun içinde koyarım

yakında avatarıda değiştiririm

Herkese yorumları için teşekkür ediyorum

bu arada doğukan arkadaşım bizim dükkanda 200 yokdu eger sen bulup alırsan belki bir gün kapıştırırık