Arkadaşlar bugun gittim bisikletçileri gezdim.Öncelikle Accell grubu satan yere gitttim.Ordaki en üst bisiklet whistle 1162D ve carrraro daytona 436D vardı.Ordaki abiyle kataloglara baktık.Öncelikle Carraro 473 H race yi sorduk abi aradı depoyu ama yokmuş dedi whistle 1160 D getirdim 4-5 tane getirdim ama hepsi satıldı dedi.tekrar 2 tane daha sipariş vermiş ama bundan sonra başka gelmeyecek dedi çünkü fabrikada 10 tane kalmış sonra kartını aldık abinin. eger 1160D almak istersek arayacağız abiyi bir tanesini bize ayıracak.Daha sonra başka bir bisikletçiye gittik orda önce abiye salcano 270 srd sordum şuan ondan elimizde yok dedi daha sonra sedona sordum dedi onları yavaş yavaş getiriyoruz dedi.ben dedim abi acera-alivio karşımı 1000 tl lik bir bisklet ne önerirsin dedik abide bize Merida TFS 100D önerdi bunlar çok iyi dedi.Whistleyi dedim abi dediki whistleler salcano gibi dedi pek farkı yok dedi am bu merida kadro olarak çok iyi dedi ve en önemli özelliği HAYES hidrolik frenler var dedi ve bisiklet harbiden güzeldi Özellikleri şöyleydi hatırladığım kadarıyla;
Frenler: HAYES STROKER RYDE
Arka vites: Shimano Alivio
Ön vites: Shimano Altus
kadro: 6061
Maşa: SR Suntour (böyle hatırlıyorum ama tam emin değilim maşa modeli şaibeli hatırlamıyorum )
jantlar özel birşey dedi abi şimdilik bunları hatırlıyorum özellik olarak, fiyatta yanlış hatırlamıyorsam 1100-1200tl arası bişey dedi ayrıca gelecek whistlelerinde kadro boyunu bilmiyorum.whistle kendi satış fiyatı.
Arkadaşlar şimdi ne önerirsiniz?eger annemi ikna edersem bu hafta sonu alabilir yada en kötü gelecek ay.Aşağıdaki linkteki meridanın maşası ile benim gördüğüm farklıydı linkteki gibi değil maşa fakat örnek olsun diye linki verdim.Renk olarakda turuncu gümüş bir renkli olan vardı kurulu ama abi arkada farklı renk ve kadrı boylarıda mevcut dedi.Ayrıca şöyle bişey var accell grubunu satan yer sadece bayi, servisi başka yer.fakat diğer bisikletçi hem bayi hemde servis(kaliteli servis hemde )
whistle 1160D:(link)
Merida TFS 100D:(link)
Frenler: HAYES STROKER RYDE
Arka vites: Shimano Alivio
Ön vites: Shimano Altus
kadro: 6061
Maşa: SR Suntour (böyle hatırlıyorum ama tam emin değilim maşa modeli şaibeli hatırlamıyorum )
jantlar özel birşey dedi abi şimdilik bunları hatırlıyorum özellik olarak, fiyatta yanlış hatırlamıyorsam 1100-1200tl arası bişey dedi ayrıca gelecek whistlelerinde kadro boyunu bilmiyorum.whistle kendi satış fiyatı.
Arkadaşlar şimdi ne önerirsiniz?eger annemi ikna edersem bu hafta sonu alabilir yada en kötü gelecek ay.Aşağıdaki linkteki meridanın maşası ile benim gördüğüm farklıydı linkteki gibi değil maşa fakat örnek olsun diye linki verdim.Renk olarakda turuncu gümüş bir renkli olan vardı kurulu ama abi arkada farklı renk ve kadrı boylarıda mevcut dedi.Ayrıca şöyle bişey var accell grubunu satan yer sadece bayi, servisi başka yer.fakat diğer bisikletçi hem bayi hemde servis(kaliteli servis hemde )
whistle 1160D:(link)
Merida TFS 100D:(link)