Scudo Sports

merida tfs 100 v yorumlarınızı bekliyorum

Aykansin

Daimi Üye
Tepki
125
slm arkadaşlar merida matt tfs 100 v aldım aslı bisiklet sirkeci 700 ytl verdim fikir sahibi olan arkadaşlar benim için yorumlarsa çok sevinirim bisiklete binmeyeli 5-6 sene oldu artık hem spor amaçlı hemde işe gidip gelmek için kullanacahım bunu yanlız arka rublenin büyük olduğunu söylediler gerçektende vitesler çok hafif şehir içi için uygunmudur daha ince lastik taksam ne gibi faydası yada zararı olur. şimdiden teşekkür ederim teknik özellikleri

Kadro MATTS TFS-Comp-V

14-16-18-20-22

Renk 1 White Flame 2. Team Flame

Maşa SR XCM-H-LO 80 Lockout

Fren LINEAR 70

Zincir Shimano CN-HG50

Aynakol Shimano M311 42-32-22 CG

Ön Vites Shimano M310 34.9 T-Swing

Arka Vites Shimano Deore Top Normal

Arka Dişli Shimano CS-HG40-8 11-32

Gidon XM Speed CEN 31.8 Flat 600

Boğaz XM Speed CEN 31.8 17

Ön Göbek Alloy QR

Arka Göbek Shimano RM30-8

Pedal XC Steel

Jant Alex Adventurer Black/NC

Sele XM XC ( Team Design )

Sele Borusu XM Speed SB20 31.6

Vites Kolu Shimano EF50-3s

Lastik MERIDA RACE 2.1

Scudo
@MTB-BiKE

Orjinal değil derken nasıl oluyor :mad:

Ben bugün bisiklet bakmaya çıktım ve bu modelin hidrolik disklisini çok beğendim 900YTL peşin fiyatı, alınmaz mı sahte diye? Veya ne gibi dezavantajları vardır?

@unformat

üzgünüm o mesajı ben yazmadım,silinmesini rica ediyorum,meridalar hakkında fazla bir bilgim yok ama son günlerde herkes meridasıyla ünlü

@SoldieR52

Sedona burada çok tavsiye ediliyor ve güven veriyor. Ancak Merida ile ilgili çok bilgi bulamadım.

Ben bugün Sirkeci'ye 711 veya 751 almaya gittim aslında. Ancak görünce tipleri hiç hoşuma gitmedi. Derken Merida'ları gördüm ve çok beğendim. Disklerinin hidrolik olduğunu öğrenince (sanki kullanacakmışım gibi :) ) daha da ısındım ve araştırmak için eve geldim.

Bileşenlerinin kalitesi olarak Sedona 751 modelinden fiyat farkına değecek kadar üstünlüğü var mı merak ediyorum..

Ben Merida kullanıyorum ve çok memnunum herkese de tavsiye ederim.
Bende almadan internet üzerinde çok araştırdım. Yaklaşık 15 gündür hergün kullanıyorum ve dediğim gibi çok memnunum

Almaya gittiğimde Sedona da vardı aldığım yerde ama tercih Merida dan yana oldu :)))

Gerek özelden, gerek buradan yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler. Ben de Merida alacağım sanırım, görüntüsü de çok hoşuma gidiyor.

merida dünyanın en büyük üreticilerinden birisidir bende tasarımlarını ve renklerini çok beğeniyorum 900ytl hidrolik diskli bi bisiklet için çok iyidir tek dezavantajı 24 vites olması ama arka aktarıcısı ve zinciri 9lu için uygun sizin yerinizde olsam alırken ruble ve vites kollarının değiştirir 9lu alır aradaki farkı öderdim muhtemelen çok fazla bi paraya mal olmayacaktır sizin için

• Beğen
Tepkiler: gnutheory
@niyo

Yarın Kaçkar bisiklet ile bu ayrıntıları konuşacağım. Birşey alırken uzun süre kullanacak şekilde alırım hep, ilerde modifiye ederim diye düşündükçe aldığımdan soğuyorum çünkü :)

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim bisikletimden memnunum açıkçası bisiklet almaya çıktığımda merida ismini bile bilmiyordum fakat hoşuma gitti aldıhım yer bahsettiğim gibi asli bisiklet sedonaların yanında daha göz doldurucu duruyordu tabi fiyat oranı ile yoksa beğendiğim bisikletler 1500 ytl civarı fakat bütçem buna elverdiği için merida aldım

hayırlı olsun dostum hemen hemen aynı zamanda aynı bisikletleri almış olduk, ben bulunduğum yerde diğer modelleri görme şansına sahip olmadığım için neredeyse şansa aldım denebilir, bende sedona yada kron alabilirdim ama son anda kullanabileceğim bir 300 ytl daha çıkınca fikrimi scott ve meridaya kaydırdım. umarım sizde benim gibi yeşil alev desenli bisikletinizden memnun kalırsınız

Geri