Scudo Sports

merida speeder t2-trek fx 7.3

Tepki
0
İyi akşamlar. Sizce tur ve uzun yol için merida speeder t2 mi daha uygun trek f.x 7.3 mü görüşlerinizi söylerseniz sevinirim.

(link)

(link)

Scudo
merida daha hızla trek daha konforlu uzun turlarda trek daha iyi iş görür merida daha çok şehir için ulasım için tercih edilmeli

• Beğen
Tepkiler: Barhan Öztürk
@ercan günes
Arkadaşa katılıyorum siz hangi alanda kullanacaktınız aceba ?

hoop hortlattıııııım :D SSE olmazsa bunu alacağım fikri olan yazabilir arkadaşlar. (tabi beyazını :D)

@Ahmet Eroğlu

kardeşim aklımızı çelme yaa :))

Vallaha adamla konuştum direkt gel bana eğer uymassa ben kovarım kapıdan seni oraya diyor :D samimi yani.

Bu konuda bende kararsız kaldım. İstediğim günlük hayatta ve kısa turlarda kullanabileceğim hızlı bir bisiklet. Spor amacıyla da form tutmak için istiyorum. V fren+27 yada 30vites+karbon destekli düz maşalı 1000-2000 tl ye kadar düşünebilirim. Boyum 185cm 95kg yum.
kafamda bu 2 bisiklet var farklı bir alternatif önerisi olan var mıdır. Teşekkürler.

@GÖKHAN UĞUR45

Specialized Sirrus Elite
Merida Speeder T2
Sedona İstanbul
Cannondale Quick CX4
Trek FX 7.3
Fuji Absolute 1.4
Giant Escape 0

Bunlardan biri mutlaka işinizi görecektir.

KAç model markası ne. Güzel görünüyor. Tek kilitlenebilir pedal değil. :)

Merida candır canandır. Bir yerde merida varsa diğerleri saygıdan akla getirilmez bile. Heleki birde t5 ise yanında yatmalıktır. eğerki arkadaşların 'bir bisiklete 3000 tl verilirmi oğlm' türü hakeretamiz sözlerini savuşturmayıda göze almışsanız.

SSE aldım mahalleden fiyat soruyorlar ben de söylüyorum tabi, şaşkınlık ve anlamsız bakışlar ile komik tepkiler aldım işin ilginci bir arkadaşın 1800 liraya murat 124 almış olması, önce şaka yapıyor sandım doğru olduğunu anlayınca aynı şaşkınlık ve anlamsız bakışlar ile o arkadaşa baktım :D

• Beğen
Tepkiler: Junkiea
Geri