Scudo Sports

Merida Matts TFS 500 & Giant revel 0 LTD

Burak Salgın

Forum Demirbaşı
Tepki
106
Bisiklet
Scott
çok konu açtım, danıştım. kusura bakmayın. az para olmadığından yanlış seçim yapmak istemiyorum ve ince eleyip sık dokuyorum.

artık 2si arasında kararımı vereceğim bu fiyat aralığında.

giant çok gözüme çarptı. donanımı çok iyi.kadro 6061. yeter. merida da 6061.

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Scudo
29 istemiyorum. türkiyede bulunmaz bu marka? giant ve merida arasında. seçeneklerimi çoğaltmayın:D

İkiside çok güzel ama bence merida daha iyi gibi yinede seçim sizin...

tasarım olarakmı merida yoksa donanım ve kadro olarak mı?
tasarımsa eğer düşünmeden giantı alıcam, taktım gianta:D

• Beğen
29 istememe sebebinizi merak ettim. Gosterdigim bisiklet hemen hemen ayni fiyata geliyor ve donanim olarak daha iyi. Giant ve merida kendi parcalarini uretrbilen firmalar ama fiyatlari cooooook yuksek gereksiz bicim de. Merida severim yine de:)

Ben tasarım açısından kısa bi göz attım ve çok hoşuma gitti o yüzden merida dedim :D .. Öte yandan giant, maşa ve diger donanımlar yönünde önde gibi gözüküyor

Benim tercihim; tek kelimeyle , Giant diyorum..

iki bisiklette kadro ve donanım olarak tercih bana kalıyor, fazla fark yoksa, gianta yönelmek istiyorum.

• Beğen
@Onur Ali İmren

29 la rahat edemiyorum, kontrolüm düşüyor, seriliğimde. 1 kere denedim. yapamadım. 29da sorun yok, bana göre değil:)

Başka alternatif istememişsin ama birde Ghost bisikletlere bi göz at tasarımları bence güzel...

(link)

hepsine baktım hepsine. en son bunlar kaldı. :D

Ne diyelim o zaman hayırlı olsun :D

tek seçenek kalıyor,içinize sineni alın o zaman :) şimdiden hayırlısı olsun..

Bisikleti alınca resimlerini bekliyoruz..

büyük ihtimal gianttan yana kullanıcam gibi geliyor hakkımı. birkaç bilene daha sorup işi noktalıcam artık. artık sabırsızlanıyorm:)

ısrarla xtc dedim ama beğenmedin galiba.
bu 2 seçenekte tabiki merida diyorum ravel tfs 500 ün dengi değil.

@burak özgüng

kadrosu pek hoşuma gitmedi.
neden dengi değil? merida neden ağır basıyor mesela?

ravel değil talon modeli tfs 500 ve üzerinin rakibi
yani şöyle anlatiyim
ravel-talon-xtc

@Burak Salgın

Bence bu modele bakmalısınız, aynı fiyat, güzel sistem + havalı maşa olması bence iyi bir şey. 2000 liralık bisikletlerde havalı maşa görülmeyen bir şey.
(link)

@burak özgüng

tamam orasını anladımda. bunu kadro açısındanmı solluyosun yoksa donanım açısındanmı? benim için önemli olan kadro, donanımda ufak farklar varsa sorun değil. yükseltirim. kadrolar aynıysa eğer o önemli giantı seçicem. yoksa merida

Geri