Scudo Sports

2 bisikletten biri ama hangisi?

Tepki
0
Bisiklet
Merida
Merhaba arkadaşlar, 2 bisiklet arasında seçim yapmalıyım fakat bir türlü karar veremiyorum ve sizlere de danışmak istedim.
1. seçenek 2013 Merida Matts TFS 100
(link)
2. seçenek ise 2012 Giant Revel 0
(link)
2 bisikletin de fiyatı aynı
Giant sanırım siyah renkli. Giantın özellikleri daha üstün fakat kadro olarak hangisi daha sağlam bilemedim. Şıklık da önemli tabii.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

Scudo
Sonradan bisiklete upgrade yapmayacaksaniz ya da marka takintiniz yoksa Sedona veya Salcano modelleri daha mantikli. Ama ben ikisi arasinda karar verecegim diyorsaniz Merida :)

Bu iki bisiklet arasından benim tercihim Giant Revel olurdu. Giant donanım olarak Merida'dan daha üstün. Ama elinizde 1200-1300 TL civarı bir bütçe varsa benimde size önerim Sedona 731 hatta bütçenizi biraz daha zorlayabilirseniz Sedona 751 almanız yönünde olacaktır.

Bence kendinizi iki marka ile sınırlamayın. Diğer markaların modellerini de kontrol edin.

(link)
(link)

Arkadaşım bu iki bisiklete de bakabilirsin pişman olmazsın..

2 sinide boşver..
bu yolladığın sitede var zaten MERİDA TFS100 BİG NİNE donanım ve kadro olarak bignine serisi gerçekten çok üstün hemde 29' almış olursun...

MTB alacağınıza göre arazide kullanacağınızı düşünüyorum ve kadro olarak Merida'yı tavsiye ediyorum.

@Deniz Ekin Canbay

hayırlı olsun

Hayırlı olsun. keyifli pedallamalar.

Geri