Scudo Sports

Merida matts tfs 300 çalındı

Mimdali

Üye
Tepki
0
Bisiklet
Merida
Mavi-beyaz 2012 model Merida Matts TFS 300 bisikletim 28 Haziran 2018 tarihinde ikamet etmekte olduğum İstanbul / Beylikdüzü, İhlas Marmara Evleri 2. Kısım sitesinden çalındı.

Çalan kişiyi güvenlik kameraları sayesinde tespit ettik.

30 Haziran günü hırsız yakalandı.

1 Temmuz günü savcılık ifadesinin ardından denetimli serbestlik uygulaması çerçevesinde salındı.

Mahkemesi olacak ama bu esnada dışarıda olacağından bisikleti elden çıkarabilir.

Bisiklete dair ayırt edici özellikler:

1- Normalde siyah renkte olan gidon ve sele borusu güneş ışığına fazla maruz kalmaktan ötürü bakır rengine döndü. Simli bir altın rengi görüntüsü de diyebilirim.

2- Gidon borusuna takılı olan telefonluk daha önceden çalınmıştı. Telefonluğa ait tutma aparatı gidon borusunda halen duruyor.

3- Sele borusuna takılı olan reflektörün vidası pastan ötürü sıkışmıştı, hiç bir şekilde oynamıyordu, yamuk şekilde duruyordu.

4- Gidon, kadro, sele ve lastikler üzerinde yeşil-sarı renkte minik boya lekeleri mevcut.

Elimde sadece 2 fotoğraf var. Pek iyi de sayılmazlar. Fakat gidondaki ve sele borusundaki renk atmasına dair iyi fikir verebilir.

Alışveriş sitelerinde görürseniz haberdar ederseniz sevinirim. Hırsız çalındıktan 1 gün sonra bisikleti letgo'da ilana koydmuştu oradan yakalamıştım fakat sonradan ilanı kaldırdı.

Dosyalar

• merida.jpg
    merida.jpg
    45,3 KB · Okunma: 54
  • IMG-20170728-WA0033.jpeg
    IMG-20170728-WA0033.jpeg
    79,1 KB · Okunma: 58
Scudo
Bisikleti vermeden salıverdiler mi?

Evet. Görüntüleri olmasına rağmen ben çalmadım diyor.

Geri