Scudo Sports

Merida Kullanıcıları Kulübü

@korayg bende croswayy dan gecıs yaptım fınlandıya da kışın yollar kötu oldugu ıcın yol bısıkletı kullanmak mumkun olmuyor o nedenle yazın satıp road bıke aldım. hemen alıstım ogrenırsınız bısıkletı tanırsınız kullanırkende.. 54 kadro kullanıyorum sorunsuz boy 170 kılo 73

Scudo
sticker uygulaması :)

20180612_175637.jpg

20180612_175640.jpg

20180612_175649.jpg

20180612_180106.jpg

@msevik turkıye de ısmını vs yapıp hazır ınternetten satıyorlar veya prınt cıde yaptırırsın. ben fınlandıya da :)print ettırdım sadece basıt bı iş.. :harika:

@msevik şeffaf da bastırabılırsın veya a4 kağıdına felan hersey yapıyolar baskı da (basıtçe sökülüyor ıstemezsen cıkartırsın ) rica.

Merida scultura 100 almayı düşünüyorum boyum 1.75 iç bacak boyum 79-80 kadro boyu 52 istiyorum ancak 52 kadro yoksa 54 kadro bana uygun olur mu? Biraz büyük olursa zorluk yaşar mıyım?

@Tolga67 benım kadro 54 sorunsuz kullanıyorum , boy 170 olmasına ragmen sanmıyorum rahatsız olacagınızı.. 52 daha alcak degil mı size göre

@eray.hayta

İşin aslı hiç bilgim yok bu kadro konusu hakkında bende profil resmimdeki carraro sportive 225 var 51 kadro sanki 1-2 santim büyükmüş gibi kadroya oturunca hiç pay kalmıyor, yol bisikletlerinin yapısı gereği kadro ölçüleri aynı olsada daha küçük olduğunu söylediler, bende ondan 52 diyorum. Acaba yanılıyor muyum? Hiç bilgim yok

@Tolga67 52 kadro da kullanabılırsın elbette ben 1.70 ile 54 55 kadrolar kullandım :) en dogrusu bısıklete oturup ve deneyıp alın bence..

@msevik
Internetten yaptırmak istersen aşağıdaki adrese bak. (Yabancı site) Bayağı çeşitli şekilde yapıyorlar. Kaliteli ve yanlış hatırlamıyorsam 3 senede çıkmayacağına dair garanti veriyorlar.
(link)

@Tolga67
Her markanın kadro ölçüleri aynı değil. Bu nedenden kaynaklanıyor.

@Bigpatron

Almak istediğim bisikletin (Merida Slutra 100) 52 kadrosu yokmuş malesef benim boyum 1.75 iç bacak boyum 79-80 arasında değişim gösteriyor ölçümde. 54 Kadro bana uygun olur mu acaba? iç bacak boyumla (79cm üzerinden) 0.67 çarpınca 52.93 çıkıyor 54 kadro sorun yaratır mı?

@Tolga67

Şimdi meridanın sitesine baktım. Sizin istediğiniz modelde

52cm kadro 172cm -182cm boy aralığında , 54cm ise 179cm - 189cm boy aralığında olanlar için öneriliyor. Ben sizin yerinizde olsam 52cm kadroyu seçerdim.

Fiyatı ne kadar bahsettiğiniz modelin?

@Bigpatron

Merida Scultura 100 - 3.099,90 TL

Merida Scultura 100 sıfır 52 kadro bisiklet alabileceğim bir satıcı biliyor musunuz? n11, gittigidiyor ve sahibinden.com da aynı satıcıda var. (Atak Bisiklet) Ancak son derece ilgisiz alakasız bir satıcı.

al paranı koy cebıne gır dukkana pazarlık yap begen otur al

buda kullandıgım kılıt ve hız göstergeci

(link)
(link)
(link)

@Tolga67 ben yeni aldım L beden, 56 olması lazım. Ayakta durunca 1-2 cm aşağıda kalıyor apıştan, 80 cm iç bacak boy 180... Bence 54 uygun

Şöyleki iç bacak boyu, üst kısımdan uzunsa (apış arasından omuz mesafe) üst kadro daha doğru olur...O nedenle 54 ideal olacaktır size diye düşünüyorum

Ama satıcı ilgisizse başka model bakın derim, erdoganlar bisiklette çok kalite ürünler var ve güvenilir satıcı

@eray.hayta Bulunduğum yerde üst düzey (Merida, Scoot, Cube vb.)markalarda bisiklet yok malesef. Bu arada bisikletin güzelmiş. Bende Sigma kullanıyorum.

Geri