Scudo Sports

Merida Kullanıcıları Kulübü

@Tolga67
Hayırlı olsun güzel günlerde kullan. Dört beş gün geçmek bilmez şimdi :D

Scudo
@Emert20

Teşekkür ederim,aynen 4-5 ay gibi :)

Yol bisikleti için bu pedal nasıl sizce iyi midir?
Wellgo Lu-C27gb Rulmanlı

• Beğen
Tepkiler: Emert20
773incin6411146.jpg

@eray.hayta

Çok güzelmiş, iyi günlerde kullanın.

Abim istediği şehir bisikletini bulamayınca big nine 100 aldı. Crossway 100 de benimki.
20180707_162934.jpg DSC_2104.JPG

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
selamlar bende dün 2018 crossway 100 aldım hemen 30km maltepe sahilde yaptık harika bisiklet. bu arada istanbul maltepe sahilde takılan varmı meridacıları toplasak ya bi gün eğlenceli olur ?

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Kulübü yeni gördüm selamlar mesajım bulunsun :)

Herkese merhaba. Yaklaşık 4 ay önce Merida Scultura 100 2016 model Sora vitesli yol bisikleti aldıydım. Dün yokuş aşağı inerken kumlu, taşlı ve hafif ıslak bir yola girip virajı alamadım ve kaza yaptım baş parmağım kırıldı haliyle ön tekerlekte yamuldu. Sorum şu olacak bu bisikletin orjinal tekerleğini nasıl ve nereden bulabilirim ve alırken tekerleğin teknik bilgilerini nasıl tanımlayacağım yani nasıl bir marka model çap vb. bir tekerlek olmalı yardımcı olursanız çok sevinirim.

Aldığım bisiklet bu linkteki (link)

Sizce bu tekerlek uyumlu mudur aynısı görünüyor renk ve marka olarak (link)

Yardımcı olursanız çok memnun olurum

@Tolga67

Orjinal jantı istiyorsan Aslı Bisiklete bakabilirsin.

@Ziya On Road Bu linkteki aynı görünüyor ancak benim bisikletin modeli scultura 100 acaba bu uyumlumudur? (link)

Rengi uygun değil ama diğeriyle arasındaki fark nedir ikiside 28jant diyor ve ikisininde boyutu 32H diyor
(link) benim jantım görsel olarak bununla birebir aynı fakat model dışında ne fark var? aynı jant başka modellerde de kullanılıyor olabilir mi?

@Tolga67

Bu ürün jant çemberi öncelikle fark edilmediyse uyarayım. Jant cemberinde çap, genişlik ve tel sayısı önemli. Aslı Bisiklet ilgili bir firma. Arayarak veya mail atarak iletişime geçerseniz size en doğru şekilde yardımcı olacaklarını düşünüyorum. Ek olarak bütçeniz varsa daha iyi bir jant seti edinebilirsiniz. Jantlar bisikletin performansında major kompedantlardandır.

• Beğen
Tepkiler: Tolga67
Teşekkür ederim bilgi için tekerleğin jant akortu bozulomuş ondan yalpalıyormuş ben çemberden yapıyor sandım ama çemberde de ciddi hasar var fakat şuan kullanılır durumda ancak ileride kesin değişecem jantları çünkü bu şekilde yaralı bir jant benim şefkimi kırıyor. Siz nasıl birşey önerirsiniz acaba?

Geri