Scudo Sports

Merida Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Ben de speeder imi satıyorum ve scultra alacağım kısmet olursa meridanın sağlamlığından çok memnunum (link)

20171107_205343.jpg 20171130_201150.jpg IMG_20170930_125422_192.jpg

merhaba
ay sonuna doğru cw 500 almak istiyordum.ama şimdiden yakından görüp inceleyebilmem için dün akşam üzeri bir merida bayisine gittim
bana merida ürünlerinin kalmadığını kurdaki yükseliş ve vergilerden dolayı fiyatların çok yükseldiğini ve artık gelmeyeceğini söyleyip başka marka bisiklet satmak istedi bende kabul etmedim tabiki.vakit geç olduğu içinde diğer bayilere de soramadım.bayinin dediklerimi doğrumudur.piyasada merida kalmadımı gerçekten

@Hakan Ergül
tabi ki hayır size satmaya çalışmış bulursunuz ama 2018 zor 2017 bulma ihtimaliniz yüksek

@Darrow-21** ters mantık yokmu bunda.normal olarak yeni çıkan ürünün değilde 2017 ürünün daha zor bulunması gerekmiyor mu.neden yeni çıkan ürün daha zor bulunuyorda geçen senenin ürünü daha kolay bulunuyor.bu sene meridalara geçen seneye göre ekstra bir talep mi oldu.

@Bartu Bilgi kadro kulağının icinde loctite denen bir madde suruyorlar. Dişlerin arasını temizlerkeniz sorun çözülür.

@Hakan Ergül
Hayır bu sene fiyatlarda artış olduğu için getirmiyor bisikletçiler yeni modelleri genellikle

sonuçta liste fiyatarı var.talebe göre getirebilirler diye düşünüyorum.iphone da pahalı ama paran varsa istediğin zaman bulabiliyorsun.ben paramı toparlamışım yada en azından ay sonunda tam toparlayacağım.ama ürünü bulamıyorum.bu da canımı çok sıktı.2 sene öncede ağustos ayında sedona alacaktım.bir türlü istediğim modeli bulamamıştım.hiç bir bayide kalmamıştı.ondan sonra aramaktan vazgeçtim.bir daha da bisiklet almak bir türlü kısmet olmadı.inşallah bu senede aynı senaryoları yaşamam.bir de şöyle sıkınt var.tam olarak hangi beden bana olacak.bu ürünün olmadığı mağazalarda zaten teşhirde kadro boylarını deneme gibi bir şansım da olmayacak.hesaplara göre bana 47 beden uygun gibi ama yinede 43 ü denemedende karar da vermek istemiyorum.açıkçası iki arada bir derede kaldım.

merida 500 dag bisitletini 5 sene kulandimistim 4500 tl almistim xt shimano compinetliydi tayvan kadro taywan mali bisitlet oldugu gibi giant kalitesinde bir bisitlet.. ben menun kalmadim onun nun yerine canyon, cube, dag bisitleti daga uygun.. bütcen iyise specialized...

tabiki specialized daha üstün bir marka olabilir.ama tam muadili modelleride merida dan pahalı.bütçe tabiki sorun olmaz ama ben yinede o kadar çok para bağlamak istemiyorum.merida bile beni fazlasıyla tatmin eder.önceliğim merida 500 olacak eğer bulamazsam diğer muadili markalara yönelebilirim.ama bilgi için yinede sağol.bu arada bir şey sormak istiyorum.merida 500 kullandımdemişsin.benim iç bacak uzunluğum 71 hangi bedeni tercih etmeliyim.43 mü uygun olur 47 mi

Merhaba Arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum, merida crossway 40-d almakdüşüncesindeyim 6 ay garantisi kalmış 2016 model 1500 Lira fiyat çok az kullanılmış sizce fiyat uygunmudur ?

@msevik Bence uygun hocam eğer temizse sıkıntısı yoksa

@Hakan Ergül
yani maalesef getirmiyorlar ama getirin ben kesin alacam diyip kapora bırakırsanız bazıları getiriyor diye biliyorum diğer markalara da bakabilirsiniz ama

• Beğen
Tepkiler: Hakan Ergül
trek merida dan daha iyi bir marka ama aynı fiyat katogorisine baktığımda da üstündeki ekipmanlar daha düşük oluyor. hafta sonu aksilik olmazsa büyük ihtimalle cw 500 alacağım.aldıktan sonra resimlerini burdan paylaşırım

Arkadaşlar merhaba
Elimde merida crossway 40d bisikleti mevcut.Şehir içinde kullanım amaçlı aldığım bisikletimle zamanla kısa turlara çıktım.Bu turlar daha sonra bir iki günlük kamplı turlara dönüştü ve bu işten ciddi zevk aldığımı düşünerek bu mayıs ayında marmaris tur u yapmayı planlıyorum.
Sizlerden ustalardan tecrübeli arkadaşlardan öğrenmek istediğim konu şu;
Ben bisikletime zamanla arka bagaj ve çantaları,brooks sele,ergon gp 5 elcik vs tur a uygun ekipmanlar yaptım şuan dönüm noktam şu ya bu bisikletimi satıp bir tur bisikleti alıcam-ki bunun maliyeti düşündürücü-işte carraro ct world,fuji touring vs tarzı veya bu bisikletime uzun tur a uygun bir kaç uptade yapıcam mesela aynakol arka aktarıcı frenleri deore veya xt yapıcam lastikleri swalbe maraton plus tour olucak falan bunun gibi.
Soru1Bisikletimi satıp tur bisikletimi almalıyım-Bütçe istiyor-
Soru 2 Bisikletimi tur bisikletine dönüştürme konusunda adımlar mı atmalıyım ve bu adımlar neler olabilir?-bunda bütçe kısmen daha az olur.

Şimdiden verilecek cevaplar için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: desarc ve msevik
@Emrah76S atarsanız ortalama fiyatlar nedir bu üründe bende biriyle almaya çalışıyorum

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam yaptığım updrate ve eklemelerin maliyeti şöyle;
Deore aynakol ve arka aktarıcı-1000 tl
Shimano fren seti -600 tl
Swalbe maraton tour lastikler-400 tl
Ön arka bagajlar -400 tl
Xlc orta sehpa -150 tl
Ergon elcik -260 tl
Brooks seleyi veremem.
Birde bisikletin normal standartlarda ikinci el satış fiyatı sahibindende gördüğüm 1200-1400 tl arası
Toplam 4000-4200 tl arası.

Crossway 100 parça yükseltmesi yaptım
Alivio hallowtech 2 aynakol
Arka ruble
Deore xt aktarıcı
Dt swiss jant çemberli deore göbekli jant seti
Deore centerlock rotorlar
Schwalbe Marathon 700x35 dış lastik
af47da4086753cabf7761591688d610d.jpg
78a0c71abe1384b4b96bb4c2e093e793.jpg
6587ed30cee6b0738356fc458fe88e53.jpg
b60e1e09604efe515332e017f49487aa.jpg