Scudo Sports

Merida (Crossway-Speeder) Kullanıcıları Kulübü

Bence böyle bir bisiklette gidonu bu kadar yükseltiyorsanız ya yanlış bisiklete biniyorsunuz ya da yanlış kadro boyunda bisiklet kullanıyorsunuzdur.
Aslında seçim dogru fakat eğik kullanmayı sevmiyorum. Görüntüyü ilk başta yadırgadım ama daha sonra alıştım. Spacer olarak 30 mm zipp karbon altta ve üstte çiftli kullanıcam. Daha sade ve hoş duracak.

Scudo
Bence böyle bir bisiklette gidonu bu kadar yükseltiyorsanız ya yanlış bisiklete biniyorsunuz ya da yanlış kadro boyunda bisiklet kullanıyorsunuzdur.
arkadaşa dün bende diyecektim aslında bu yazdığınızı ama speeder ile çok bi sürüş deneyimim olmadı henüz.

speeder da alın borusu zaten yeteri kadar büyük olmakla beraber kullanıcılarına yol bisikletlerine nazaran daha konforlu bir duruş pozisyonu sağlamakta. bunun daha fazlasını aramak speeder serisinin amacı dışına çıkmasına neden olur diye düşünüyorum

Zipp karbon spacer işide tamam. Gidon yükseltme mat siyaha boyandı. Rectus yazısıda gitmiş oldu. Daha sade ve göze hoş geldiğini düşünüyorum20200520_234714-01.jpeg20200520_234629-01.jpeg

• Beğen
Tepkiler: CaptainJava
speeder 400'ü almaya kararlıyım ama renginden dolayı tereddüte düştüm. alacağım son bisiklet olacak. vazgeçmeli miyim?

• Beğen
Tepkiler: ahmetd79
speeder 400'ü almaya kararlıyım ama renginden dolayı tereddüte düştüm. alacağım son bisiklet olacak. vazgeçmeli miyim?
Yeşilmiydi bisikletin rengi. Yesil ise ton olarak gayet guzel bir rengi var speeder 400 ün.Birlikte alacagın suluk, kafes, canta vs aksesuarlarla renk uyumu yaparak iyi bir kombinasyon olusturabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
@Ruhpastası rengi çok güzel. Turuncu olan var bende. Aslı bisiklette reklam rengi olan. Ama o kadar parlak değil. Daha koyu..

• Beğen
Speeder 100 e kelebek gıdon olmaz değil mı arkadaslar?

@ahmetd79 bakır rengi
@ali önder renk seçeneği yok başka.
Mat rengın her türlüsü güzel. Grı var bende fosforlu yeşil seklınde canta ıle suluk aldım decathlondan güzel durdu. Bakır rengı gıbı canlı bı rengınde çok güzel duracagını düşünüyorum

Eve gidince atayım fotoğrafını

• Beğen
@ahmetd79 adamlar tükenen bisikleti 9250 liraya çıkardılar(Aslı) . Bide dolar ve eruo arttı i 10000 TL... Ayrıca Merida lar iç piyasada fiyatları da distribütör arttırdığı için fiyatlarda iyice arttı.

• Beğen
WhatsApp Image 2019-06-20 at 11.51.46.jpeg
Hiçbir firmayı kötüleme amacım yok. En başta belirteyim. Sadece bir saptamada bulunmak istedim.
Türkiye'de her esnaf aynı
örnek olması amacıyla bu ekran görüntüsünü 13/10/2018 de almışım. o zaman dolar kuru 5,87 şimdi 6,82 yani %16 zamlanmış
Satıcılar da dövizin zamlandığını bahane ederler ya. o zaman bu bisiklet te %16 zam ile 5.945x1,16=6.896,20 olmalı.
Lakin güncel 8.968,00 TL

Son düzenleme:
  • Kızgın
Tepkiler: Demir Atlı
228183 dosyayı görüntüle
Hiçbir firmayı kötüleme amacım yok. En başta belirteyim. Sadece bir saptamada bulunmak istedim.
Türkiye'de her esnaf aynı
örnek olması amacıyla bu ekran görüntüsünü 13/10/2018 de almışım. o zaman dolar kuru 5,87 şimdi 6,82 yani %16 zamlanmış
Satıcılar da dövizin zamlandığını bahane ederler ya. o zaman bu bisiklet te %16 zam ile 5.945x1,16=6.896,20 olmalı.
Lakin güncel 8.968,00 TL
Vergi zamlarıda ilave oldu fakat bazı tedarikciler ne yapıp edip fiyatları dahada yukseltmeyi cok seviyor.

Bugun 40 km sürüş yaptım. Ozellıkle seleden dolayı cok rahatsız etti. Hatta tamamlayamadım tamamlasam 50 kusur km olacaktı rüzgarın tufanında cıkmasıyla abımı aradım gelıp aldı. tufan cıkmasada devam etmem zordu çünkü sele izin vermıyordu bacagıma kramp gırdı oturamadıgımdan ne verımlı pedal çevirebildım nede suruste konforum kaldı . Benzer sorunu speeder ıle yaşayan varmı? Selenın acısı yere tam idi baska bı zaman ya az bısey obe egıp deneyeceğim yada seleyı değiştireceğim. Diğer bisiklet carraro 224 daha konforluydu

Speeder 100 bisiklet

Bugun 40 km sürüş yaptım. Ozellıkle seleden dolayı cok rahatsız etti. Hatta tamamlayamadım tamamlasam 50 kusur km olacaktı rüzgarın tufanında cıkmasıyla abımı aradım gelıp aldı. tufan cıkmasada devam etmem zordu çünkü sele izin vermıyordu bacagıma kramp gırdı oturamadıgımdan ne verımlı pedal çevirebildım nede suruste konforum kaldı . Benzer sorunu speeder ıle yaşayan varmı? Selenın acısı yere tam idi baska bı zaman ya az bısey obe egıp deneyeceğim yada seleyı değiştireceğim. Diğer bisiklet carraro 224 daha konforluydu

Speeder 100 bisiklet
Speeder da konfor bekleme. Ben de pek rahat edemedim.Gidonu yükselt,elcikleri, seleyi,lastigi değistir. Simdi daha rahatım..
Selede sana tavsiyem rahat bir sele satın al yada sele açısını çok az öne doğru ey. Açı ayarlı sele sistemi oldugundan istedigin rahatlıgı bulana kadar denemeler yap.

Geri