Scudo Sports

Merida (Crossway-Speeder) Kullanıcıları Kulübü

Speeder da konfor bekleme. Ben de pek rahat edemedim.Gidonu yükselt,elcikleri, seleyi,lastigi değistir. Simdi daha rahatım..
Selede sana tavsiyem rahat bir sele satın al yada sele açısını çok az öne doğru ey. Açı ayarlı sele sistemi oldugundan istedigin rahatlıgı bulana kadar denemeler yap.
öne eğdim az bişey ama onu yaptığımda zaten son noktaya gelmiştim. carraro 224 ün selesi vardı belki bi günde onunla denerim. konfor olarak çok bi beklentim yoktu zaten ama selenin bu durumu çok sıkıntı yarattı. gidonuda yükseltmek istemiyorum bisikletin yapısına ters birde bende sportive 224 de var yükseltecek olsam onunla devam ederim diye düşündüm. Bugün bide sıkıntı tek çıkmamamdan oldı. 3 kişiydi normalde ben turda 10 defa dururum ayar yaparım diğerleri tur yapmasınıda bilmiyor :D yokuş aşağı pedal atıyolar söyledim ama dinletemedim parkur tamamlamıyoruz gezi yapıyoruz diye.

• Beğen
Tepkiler: ahmetd79
Scudo
@osmancan71 ben Brooks sele koydum. Gidonda önce boynuz vardı. O şekilde 1600 km yol yaptım. Şimdi de aerobar taktım. Xlc. Bugünde denedim. Gayet iyi oldu. Amacım hızdan ziyade üst extremiteyi dinlendirmek. zaten alırken amacım düz gidona sahip ince tekerlekli bisiklet almaktı. Tamam boyun yukseltilebilir. Ama o a zaman speeder, speeder olamayacak. İlk aldığımda lastikleri de değiştirmiştim.

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
@osmancan71 ben Brooks sele koydum. Gidonda önce boynuz vardı. O şekilde 1600 km yol yaptım. Şimdi de aerobar taktım. Xlc. Bugünde denedim. Gayet iyi oldu. Amacım hızdan ziyade üst extremiteyi dinlendirmek. zaten alırken amacım düz gidona sahip ince tekerlekli bisiklet almaktı. Tamam boyun yukseltilebilir. Ama o a zaman speeder, speeder olamayacak. İlk aldığımda lastikleri de değiştirmiştim.
aslında bende bugün drop var felan düşündüm bu yüzden aero bar kafama yattı. o işi düşüneyim bi ufak bi foto video atar mısın

@solimire Fırsatçı, aç gözlü bir milletiz çünkü. Normal hocam normal.

• Beğen
Tepkiler: solimire

Dosyalar

• IMG_20200530_233640.jpg
    IMG_20200530_233640.jpg
    996,6 KB · Okunma: 50
  • IMG_20200530_233650.jpg
    IMG_20200530_233650.jpg
    974,7 KB · Okunma: 49
  • IMG_20200530_233656.jpg
    IMG_20200530_233656.jpg
    1 MB · Okunma: 48
  • Beğen
arka bagajda çok güzelmiş linki varmı onada bakayım birde varsa aero barın linki veya markaları
@ali önder

@osmancan71 erdoganlar dan xlc aerobar, topeak bagaj

• Beğen
ağırlıkları ne kadar ortalama merida şehir bisikletlerinin ? Benim Scultura yı balkona indirip çıkarıyorum, 9.5-10 kg civarı olsa gerek
Şehir bisikletine geçsemmi diyorum ama bu taşıma sıkıntı olacak mı diye düşündüm

Tabii birde ön tekeri söküp koyuyorum balkona yer açısından, oda önemli ayrıntı. Rahat takıp çıkarabilmem gerek

Merhaba, yarın Crossway 20-V ile aranıza katılıyorum arkadaşlar :) Bisikleti ayırttım almaya gideceğim sabah. Yarın bayram sabahıymış da yeni kıyafetlerimi giyecekmişim gibi heyecanlıyım :) 36 yaşında adama yakışıyor mu? :D

• Beğen
Merhabalar. Uzun yıllardır severek kullandığım Speeder T3 (2.el aldigim icin senesini bilmiyorum) bisikletimde Shimano 105 RD5600 arka aktarıcısı sürüş esnasında janta takılıp kırıldı. Bacakta yamukluk ve vitesi kadroda tutan bir parça kırıldı. Bunu tamir ettirmek mümkün mü ya da kırılan parçanın yedeğini bulmak? Bunlar mümkün degil ise bana tavsiye olarak hangi arka aktariciyi tavsiye edersiniz?

Merhabalar. Uzun yıllardır severek kullandığım Speeder T3 (2.el aldigim icin senesini bilmiyorum) bisikletimde Shimano 105 RD5600 arka aktarıcısı sürüş esnasında janta takılıp kırıldı. Bacakta yamukluk ve vitesi kadroda tutan bir parça kırıldı. Bunu tamir ettirmek mümkün mü ya da kırılan parçanın yedeğini bulmak? Bunlar mümkün degil ise bana tavsiye olarak hangi arka aktariciyi tavsiye edersiniz?
Arkadaşlar bisiklet ekipmanlarına baya uzak kaldığım için ne yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

@erkamacar anladığım kadarıyla kadro kulağı kırılmış. kadro kulağı bulmanız gerek hocam.

Bende aranıza Merida Crossway 15 ile katılıyorum herkese selamlar.

• Beğen
Tepkiler: Deniz Yavuz
@erkamacar anladığım kadarıyla kadro kulağı kırılmış. kadro kulağı bulmanız gerek hocam.

Bende aranıza Merida Crossway 15 ile katılıyorum herkese selamlar.
Hoş gelldiniz :)
Ben pek anlamıyorum bu teknik meselelerden ama eğer sorun kadro kulağıysa forumda bu konuyla ilgili bir başlık var @erkamacar hocam o başlığa bakarsanız belki işinizi görür.

Hoş gelldiniz :)
Ben pek anlamıyorum bu teknik meselelerden ama eğer sorun kadro kulağıysa forumda bu konuyla ilgili bir başlık var @erkamacar hocam o başlığa bakarsanız belki işinizi görür.
hoşbuldum sanırım sizde Crossway 20 ile yenisiniz sizde hoşgeldiniz :) bisikleti alalı 15 gün gibi bir süre oluyor ancak hiç çıkamadım yaş itibari ile :)

• Beğen
Tepkiler: Deniz Yavuz
@unzm Bisiklet almak için pek iyi bir zaman sayılmaz tabi :) Ben de yeni aldım evet. Yarın sabah ilk sürüşümü yapacağım. Yaşla ilgili sıkıntılar kalktığına göre siz de başlarsınız artık sürüşlere sanırım :)

• Beğen
Tepkiler: unzm
nasip kısmet bakalım haftaya çıkıp bi turlamanın vakti geldi :) çatıda temizlene temizlene ayna gibi parladı yavrucak ailem bana sapık demeye başladı artık :D

nasip kısmet bakalım haftaya çıkıp bi turlamanın vakti geldi :) çatıda temizlene temizlene ayna gibi parladı yavrucak ailem bana sapık demeye başladı artık :D
Kazasız, belasız, iyi günlerde kullanın :)

• Beğen
Tepkiler: unzm
Valla hocam aktaricida durum bu. Bayadir bu meselelerle uzak kaldığım için karıştı ortalık. Anlamadığım bende 9'lu ruble var nette RD5600 10 vitesli filan yazıyor. Ayni seri bulmaya çalışıyorum cok pahalı. Deore 9'lu RD-M530 buldum, lakin deoreler dağ bisikleti içinmiş falan filan ne yapacağımı bilemedim. Sizce ne yapmalıyım? Aktarıcı da tamir edilir vaziyette midir?

Dosyalar

• 989E2A53-BCD8-4084-B25E-FCC359B5532E.jpeg
    989E2A53-BCD8-4084-B25E-FCC359B5532E.jpeg
    302,4 KB · Okunma: 31
  • 1E558B0E-F1D6-408D-8BF4-83CADDAA03A8.jpeg
    1E558B0E-F1D6-408D-8BF4-83CADDAA03A8.jpeg
    337,8 KB · Okunma: 31
Geri