Scudo Sports

Merida (Crossway-Speeder) Kullanıcıları Kulübü

Ama sanki cross daha cazip gibi. Biraz arazi de yaparız belki... Ama speeder da çok hafif... Sadece hafifliği için bile alınabilir...

Scudo
Bildiğim kadarıyla speeder'ların disk frenlisi yok. Karar sizin. Bir de CYCLOCROSS tipi bisikletler var. İnceleyin ilginç gelebilir.

Arkadaşlar şuan kullanmış olduğum yol bisikletimin yanınan uzun yol yapabileceğim ,orta seviyede arazi yollarına girebileceğim bir bisiklet arıyorum kararımı meridadan yana kullandım; sormak istediğim crossway serisi meridalar uzun yollarda 100 200 km belkide şehirler arası turlarda rahat bir biçimde sürüş için uygunmudur acaba.

• Beğen
Tepkiler: Burçin Çoban
cyclocross'lar sürüş pozisyonu yola göre daha dik, disk frenli, düşük gidonlu, arazi tipi yol bisikleti denebilir.

@krizagold Hem de nasıl uygundur... tereddütünüz olmasın.

• Beğen
Tepkiler: krizagold
@krizagold crosswayler tur, speederlar fitness diye geçiyor zaten.
@Orhan A speederlarda da başlangıç seviyelerinde disk frenliler mevcut, 200 ve 300de hidrolik, 100de mekanik disk var yanlış anlamadıysam
@sonufuk benim kullanma alanım sadece sokaklar, yollar olduğu için speeder tercih ettim, eski bisikletimdeki amortisörü ve disk freni hiç aramıyorum artık, bisiklet de uçmak için yaratılmış sanki. ama yoldan çıkarsanız zorluk yaşatır, araziye de girerim diyorsanız crosswayi araştırın bence.

Evet, speeder'larda disk fren varmış. Ama bence speeder alınca V frenli almak lazım. Dağ bisikleti dışında ve çok fren yapmak gerekmeyen kullanımlarda disk fren boşuna yük ve masraf. Öte yandan, mekanik diskler hiç tavsiye edilmiyor.disk fren olacaksa illa, hidrolik olsun, yoksa V fren daha iyi deniyor.

@obezkirpi
Herhalde CW300 alacağım gibi... 1970 tl sıfır fiyat çok iyi... Enes bisiklet Güvenilir mi acaba?.. Havale yapacağım... Bilgisi olan var mı acaba?

@sonufuk.Bisikleti almaya gittiğinizde de mutlaka deneyeceksinizdir.Hayırlı olsun şimdiden.

@muratkidiri.Hayırlı olsun .bisikletiniz çok güzel.Aramıza hoşgeldiniz.:)

@krizagold.Aynı şekilde ben deMerida Yol'un yanına merida speeder T3-D aldım.Lastiklerinide Schwalbe marathon 700-32 yaptım.Ağır stabilize yollara bile rahatlıkla giriyorum.Fakat Crosvay amortisörlü ağır stabilize yolda dahada konforlu olacaktır.Bu gibi yollara ne sıklıkta gireceğiniz fazladan taşıyacağınız ağırlığa karar vermenizde etkili olacaktır.

@Orhan A
Speeder serisininde disk fren mevcut
Ama gereklimidir derseniz bence v fren daha mantıklı
Ben speeder 300 kullanıyorum hem 60/70 usd fark var hemde gereksiz ağırlık

@Burçin Çoban
Hocam Erzincan'dayım havale yolu ile alacağım. Açıkçası güvenemiyorum pek... Ama siteleri var ve bayi olduğu görünüyor...

• Beğen
@sonufuk
Merhaba,
Şimdiden hayırlı olsun.Bende Enes bisiklet Mustafa beyden 2 adet crossway 20v aldım.Selamımı söylerseniz hatırlayacaktır.

@Bulent A.
İşte bunu duyduğum güzel oldu... Çok teşekkür ederim...

• Beğen
Tepkiler: phoenix48
Enes bisiklet Mustafa beyden XT EDİTİON modelini uygun bir fiyata alarak aranıza katıldım... Şimdi artık heyecanla ve sabırsızlıkla yeni bisikletimi bekliyorum.

@sonufuk.Hayırlı olsun bisikletiniz.Aramıza hoşgeldiniz.Uygun derken Kaç liraya aldınız?Bisikletin kadro boyunu belirleyebildinizmi?

@sonufuk
@sonufuk
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.Aramıza hoş geldiniz.Mustafa Bey iyidir. ;)

@Burçin Çoban
3000 tlye aldım hocam... Siteden baktım 52cm uygun olabileceğini düşündüm... İnşallah istediğim gibi olur herşey.... Açıkçası sabırsızlanıyorum...

• Beğen
@sonufuk.Fiyatı çok uygun olmuş.Bu bisiklet 1600 dolar normalde.2015 modelmi?

@Burçin Çoban
Evet 2015 sıfır. sadece maşada çok küçük bir çizik varmış... Kutusunda olmuş... Fotosunu gönderdi önemli olacak birşey değilmiş... Ben de aldım... 3250 ilandaydı havale ile indirim yaptı...

• Beğen
Tepkiler: phoenix48
@sonufuk.Çok iyi bir karar olmuş.Güle güle kullanın.:)

Teşekkürler... ben de fiyatında indirim yapınca dayanamayıp aldım.... Hayırlısı bakalım...

Geri