Seri ütetim yapan markalar arasında çok fazla uçurum olmadığını bende düşünüyorum.. Mesela Hknbykl nikli arkadaşım, Giant Anthem/Trance'i beğendiğini ama şüphelerinden dolayı sıcak bakmadığını eklemişsin. En iyi test sitelerinden birisi olan BikeRadar'ın Giant Anthem testinde şöyle bir yorumu var :
(link)
"If the idea of technical terrain on such a featherweight scares you, then consider that we only trust Giant to go this light with alloy"
Hafiflikte sadece Giant'ın aluminyumuna güveniriz demişler. Anthem X veya Trance X modeli hoşunuza gidiyorsa düşünmeden gidin alın.. Taş gibi esnemez, arka shock dahil 2.3 kg luk bir 18" aluminyum kadroyu 'Anthem' başka hangi markada bulabilirsiniz bilmiyorum.. Malzemesine günenmiyorum diyebilirsiniz. Burada görmeniz gereken şey sahip olduğu hafiflik/esnemezliktir ve ardından tasarım ve mühendislik.. M5, Zirconium, 6000, 7000 vs vs hikaye bunların hepsi. Göz var nizam var. Ben gittim gördüğüme para verdim ve Anthem X aldım. Mükemmel bir mühendislik, hafiflik, persormans ve en önemlisi fiyat.. Böyle bir kadro varken nerdeyse aynı ağırlıkta, hatta daha ağır, saçma sapan plastik kadrolara dünya para sayanları aklım almıyor..