Scudo Sports

Mercedes Benz şehir tur bisikleti

Scudo
@Birhan K. Hah isin felsefesine indin biladerim. Tamda arzuladigim sey buydu. Hem biseyler ogrenmek. Denemek ve yanilmak, hobi edinmek ve en muhimi tüketim toplumu olmayi sakayolllu elestirmek

Hayırlı olsun abicim sonuçta emsalsiz bir makina oldu.Sen sonuçta kendi istediğin gibi yada eldeki imkanlara göre bu bisikleti topladın başkalarına beğendirmek gibi bir sıkıntın yok.
Ben olsam farklı renk yapardım desem bu benim zevkim olur senin değil.
Eeee sonuçta bizde restorasyon bütçesi 3-5 bin lira değil biz mütevazi takılmak durumundayız..;)

Bak kıskandım şimdi benimkinden güzel olmuş :D (Ama ben daha kozumu oynamadım very soon)

Kazasız belasız sürüsler dilerim abicim çok farklı bir bisiklet olmuş güle güle kullan

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Anonim bak sinirlenmeye basliyorum . Nerde lan benim Fren papucum firlatacam bak bağrına

• Beğen
Tepkiler: Santibag
Maryo usta çoh güzel olmuş ancak o maşa biraz daha etli olursa kadroya uyar,ince kaçmış.
Süper,benimde bir restorasyon çalışmam var eğer halledersem atarım

• Beğen
Ben yeniyim bu restorasyon isinde acemilik projem bu. Ama sizin gbi bir ustaninda tavsiyelerini elbet dinlemek isterim.
Varmi önerecegin bisey acaba?

@mariokaldato

Fotograf olarak tüm boyut bir tane eklersen, öneride buluna bilirim ama su ana kadar gördügüm kadriyla, arka bagaj ve gidon bogazi hic uymamis gibi duruyor.

• Beğen
@Murat Cömez Peki firsat bulunca guzel bi tam boy resim cekicem nsallah

@mariokaldato

:) Begenmedim demiyorum, sadece o iki parca uymamis.

• Beğen
@Murat Cömez :acpsnr::acpsnr::acpsnr::acpsnr: siz olsaniz nasil yapardiniz? Oyle soraym bari .

@SerkanH Proje derken nasanin yuruttugu marsa yolculukta bisiklet tasima projesiydi ondan gorememisinizdir serkan bey

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
@SerkanH
Düz gidonlu yol bisikleti, bir de üzerin de mtb aynakol tam olmus. :koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum:

Geri