Scudo Sports

meme kanseri

thomisus lx

Forum Bağımlısı
Tepki
2.024
anneme bugün 66 yaşında meme kanseri teşhisi kondu. haftaya çarşamba ameliyat olacak. lütfen rica ediyorum, sevdikleriniz meme kanserine karşı mutlaka yaş sınırı gözetmeksizin tetkiklerini yaptırsın. çok sık rastlanılan bir kanser türü ve erken teşhis çok önemli.

• Beğen
Tepkiler: Derya Keçeci
Scudo
Hem hasta için hem yakınları için zor bir dönem. Meme kanseri yaygın ama bir o kadar da tedavisi olumlu sonuçlanan bir hastalık. Bu yüzden annenizin moralini dâima yüksek tutmalı ve bu sıkıntılı süreci atlatması için ona tam destek olmalısınız. Onun canını sıkabilecek dış etkenleri hissetmesini engellemelisiniz. Allah sabır ve acil şifa versin...

Rabbim yardımcınız olsun inşallah sağlığına kavuşur yakın zamanda. Sabır ve acil şifalar niyaz ederim.

Allah tüm şifa bekleyenlerin sifasini versin. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

allah şifa versin

Mehmet bey öncelikle çok geçmiş olsun dilerim anneniz hayırlısıyla en kısa sürede sağlığına kavuşur. Ben de 2005 yılında lenf kanserine yakalanmış ve bu hastalıkla 2 sene mücadele vermiş biriyim. Anneniz için gerekli tedaviler mutlaka uygulanacaktır ama bu hastalıkla mücadele etmenin diğer önemli tarafı hastaya her zaman moral motivasyon sağlanmasıdır. İlginizi hiç bir zaman eksik etmeyin.

Çok çok geçmişler olsun yarama çok derin tuz basıldı ama!!! umarım anneniz sağlığına kavuşur.

Geçmiş olsun. Ameliyatın başarılı geçmesini dilerim. Bundan sonra annenize şeker ve karbonhidrat yedirmeyin. Şeker kanser hücrelerini besliyor.

@Mehmet Levent

Geçmiş olsun Mehmet kardeşim.Allah acil şifa versin.Bir dua da benden.

Geçmiş olsun. Elinizden geldiğince, ziyarete gelenleri bazı konularda uyarın.
1.Annenizi sorularıyla ve hatta yoğun ilgileriyle sıkmasınlar,
2.Başka kanserli hastalardan bahsedip karamsarlık oluşturmasınlar,
3.Yardımcı olmaya çalışırken acıma duygularını belli etmesinler,
4.Hastalığı bir grip kadar normal görüp olabildiğince doğal davransınlar,
Huzur ve mutluluk bu hastalığın gerçek ilacı. Şİmdiden geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: basri
Allah hepinizden razı olsun. derman bekleyen herkese acil şifalar diliyorum.

annem doktorunun tabiriyle metastas a yarim adım kala şimdilik radyoterapi ile kurtuldu. lütfen rica ediyorum sevdikleriniz rutin kontollerini ihmal etmesinler. erken teşhis bu hastaligin en buyuk tedavisi. Allah tüm hastalara acil şifalar versin.

@Mehmet Levent

Çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin inşallah çok üzüldüm sizin adınıza. Birçok tanıdığımı kaybettim o gudubet hastalık yüzünden ancak meme kanserinden görmedim inşallahta görmem. Eski sevgilimin teyzesi geçirmişti meme kanserini tek göğsünü almışlardı ama kurtulmuştu hastalıktan. Anlattıklarına göre de en etkili şeyler erken teşhis ve yüksek moral imiş. Sizinde buna göre davranmanızı öneririm. Tekrar tekrar geçmiş olsun allahım acil şifalar versin anneniz ve bütün hastalara :(

buyuk gecmiş olsun allah acil sifalar versin umarım en kısa zamnda durumu düzelir. bu konuda cewremizdekıleri herzamn bilinclendirmek lazım kucumsencek bir durum deil malesef

Allah acil şifalar versin Mehmet. Herşeyin başı sağlık gerçekten.

Herkese teşekkür ederim. çocukluktan itibaren sağlık bilinci oluşmuyor bizde. bende de yok maalesef. yeni yeni farkettigim şeyler var ki ürpertici. çocuk kanallarinda sürekli işlenmiş zararli ürün reklamları var. bu resmen katliam. Sağlık korunması gereken birşey, tamir edilmesi öneriliyor. bu anlamda koruyucu hekimlik adına birşey yapılanmiyor. Tüm dünya ilaç şirketlerinin insafina kalmış durumda.

Doğru söylüyorsun, muhtemelen okumuşsundur ama diğer arkadaşlar için Dr. Yavuz Dizdar' ın "Yemezler" isimli kitabını tavsiye etmek isterim, konuyu bilimsel yönüyle incelemiş. Bilgiye ulaşmak artık çok kolay, geriye kalan, hepimiz için, farkında olmak, bilinçlenmek. Aksi taktirde kobay gibi kullanılmaya, tüketim amacıyla katledilmeye devam edeceğiz.

Geri