@mariokaldato
Yukardaki mesajımı okudum ve aşağıya bir link bıraktım,raşit dostum,yav siyular pasaport verecek ne dersin gidelimmi ?
(link)
Adamlar 2007 'de resmen sert çıkmışlarda son durum ne oldu acaba !
Haha çok güldüm amerikan pasaportunu yakanları alacaklar eyaletlerine hahahah yakışır be,yaşa var ol ruhun şad olsun oturan boğa ,
Tatanka yotanka vur kırbaçı,:islik: senin hayaletin yeter,
Ayrıca Russel means 'e buradan selam olsun
Yemişim avrupa kaçkınlarının kurduğu abd 'yi ..........
@Kudret Kurtcebe
Ya seydi raşit geçen şubat ayında yazmışim ,valla gerçek oldu nemi,bak sana söyleyeyim ,doğa dediki ulan dedi benim façamı bozdunuz,bak şimdi ben ne yapıyorum ,arkadaş ıstanbula bir dolu yağdı 150.000 araç hasar gördü,ya neymiş arkadaş oynama demedikmı doğa ile bunlar kibirdir kibir,bu uygarlık insanlığın kibiri üzerine kuruldu ,daha çok acaip doğa olayları olacak,artık ok yaydan çıktı raşit,konunun ana teması kibir ve ego ise insanoğlunun egosu doğayı yok ederek bu güne geldi,ıstanbul biliyorsun beton cehennemi ,vah zavallı ıstanbul ,senin dediğin gibi kekosu bol kekopol.
Yemişim uygarlığı en büyük uygarlık doğa ile uyum sağlamış olan uygarlıktır
Vur kırbacı vur doğa,,,,,sırada en büyük felaket gelecek,
yaz bunu bir tarafa raşit ,ıstanbul depremi 7.4, ölü sayısı 500.000 ,zati başka türlü kurtulmayacak bu kekopol
Oha tabi, sen salmaya devam et fosil yakıtı ,kafana iner portakal büyüklüğünde dolu tanesi...
Ulan araba almadım be,,,,,,
27 temmuzda yaş günüm idi kısmete bak.
Aşağıda yeraltı sularını bitirir isek olacağı bu,bir çöker ise mazallah aynen 70 metre aşağıya
Bu bakımdan konunun başlığını değiştiriyorum raşit dostum ,
Mazeretim var asabiyim ben,
Bu kadar can sıkmak yeter diyelim,
Çevirelim 45 'liği