Scudo Sports

Maxxis Overdrive Excel 26*2.00 Dış Lastik

Scudo
Evet lastikleri deneme fırsatını buldum. Yol tutuşu mükemmel, asfaltta akıyor resmen ve 2.00 olarakta tam yerinde tercih yaptığımı düşünüyorum. Çünkü ne büyük ne küçük durdu ama eminim 1.75 alsaydım bana göre çok absürt bir görüntü ortaya çıkacaktı. Almak isteyenlere de kesinlikle tavsiye ediyorum.

@Saim Karagöz

Kesinlikle, performans olarak kendimi daha iyi hissettim.

@Hüseyin Külcüoğlu bey ben daha 3 haftalık bisikletçiyim 128 kg mım bu lastiklerde sıkıntı yaşarmıyım şuankiler 2.10 kalınlığında sizin ilk lastiklerinizden

@yaboga

Sizi çok fazla yorar üstelik dişli...

@Saim Karagöz

Tabi ki gün içinde ya da yarın paylaşırım. 2.00 tam yerinde oldu, 1.75 alsaydım absürt duracaktı benim bisikletin kadrosu biraz kalın olduğundan dolayı..

sizin lastiklerinizde ağırlıktan sebep sıkıtı yaşarmıyım.

@yaboga

Özelliklerinde maksimum yük kapasitesi 90 kg yazıyor, bu konuda ne desem yalan olur. Arayıp sorabilirsiniz, sağolsunlar yardımcı da oluyorlar. Fikir alışverişi konusunda..

Resimleri de çektim hızlı hızlı arkaplan güzel değil aceleme verin. Daha güzel ortamlarda da çektiğimde paylaşırım. :)

Dosyalar

• 4.jpg
    4.jpg
    206,9 KB · Okunma: 137
  • 5.jpg
    5.jpg
    115 KB · Okunma: 129
  • 6.jpg
    6.jpg
    82,7 KB · Okunma: 124
  • 3.jpg
    3.jpg
    190,3 KB · Okunma: 121
  • 2.jpg
    2.jpg
    151,8 KB · Okunma: 122
  • 1.jpg
    1.jpg
    177,4 KB · Okunma: 111
@Hüseyin Külcüoğlu Günaydın. Lastiklerin fiyatlarına bakarken markalar arasında ciddi fiyat farklılıkları var. Mesala CST-TRA-CITY-26X190 30.31 TL iken sizin almış olduğunuz 86.49 TL aradaki bu fiyat farkı kadar kalite farkı varmı?

@Saim Karagöz

Fiyat farkı olduğu kadar kalite farkı da kesinlikle olacaktır. Şöyle düşünün 50 lira verip Çin malı bir kask alıyorsunuz ama 100 lira verip daha kaliteli Alman üretimi bir kask alıyorsunuz. Lastikte de böyledir. Koruma, dayanıklılık, yol tutuşu gibi özellikleri üst düzey olan bir lastik...

@Saim Karagöz

Benden başka kullanan kullanıcılar da konuyu görüp yorum yaptılar olumsuz hiçbir eleştri duymadım, gerek burada gerekse çevremde, tabi alırken 1.75 mi 2.00 mı ona karar vermeniz gerekiyor. Ben 2.00 aldım gayet yerinde bir karar oldu. Görsel olarak mavi yazı olduğu için ve benim bisiklet kırmızı, siyah renk tonları ağır olduğu için sadece orası biraz gözüme batıyor ama çokta mühim değil yolda akıp gidiyor.

Merhaba Yanaklarinda Reflektör Olmayan Bildiğiniz İyi Bir Model Varmı.Benim Jantlarda Reflektör Var Kırmızı Bunlarda Beyaz Uyumsuz Olur Geceleri.Birde 1.75 ile 2.0 Arasında Çok Fark Varmı? Teşekkürler.

Bugün hafif yağmurlu havada sürdüm, yerler de ıslaktı, lastiklerin yol tutuşu gerçekten muazzam güven veriyor. :)

bende bu modeli almayı düşünüyorum. Siz ne kadara aldınız akışı felan nasıl memnunmusunuz

@Ercany
Yorumlarda belirttiğim gibi gayet memnunum. Bendeki 2.00 olanı...

shwalbe smart sam 2.10 lastik sizinkinden daha hafif görünüyor hatta shwalbe nin 1.75 inden de daha hafif ilginç geldi bana erdoğan bisikletin datalarına göre.

Geri