A Alper Temircan Forum Bağımlısı Kayıt 11 Kasım 2008 Mesaj 867 Tepki 600 Şehir İstanbul-Aksaray 28 Aralık 2008 #1 Arkadaşlar yeni bisikletime Mavic Crossride Disc jant seti takmayı düşünüyorum ama jant seti hakkında mtbr.com'da çok da hoş olmayan baya bir yorum okudum. Acaba kullanan veya bilen arkadaşlar yorum ve deneyimlerini aktarabilir mi? Teşekkürler
Arkadaşlar yeni bisikletime Mavic Crossride Disc jant seti takmayı düşünüyorum ama jant seti hakkında mtbr.com'da çok da hoş olmayan baya bir yorum okudum. Acaba kullanan veya bilen arkadaşlar yorum ve deneyimlerini aktarabilir mi? Teşekkürler
A Alper Temircan Forum Bağımlısı Kayıt 11 Kasım 2008 Mesaj 867 Tepki 600 Şehir İstanbul-Aksaray 28 Aralık 2008 #2 Arkadaşlar açıkcası arama yapmadan konuyu açtım ama sonradan forumda aratınca istediğim cevapları aldım. Arama yapmadan konuyu açtığım için özür dilerim.:River-102 Konu kapanabilir.
Arkadaşlar açıkcası arama yapmadan konuyu açtım ama sonradan forumda aratınca istediğim cevapları aldım. Arama yapmadan konuyu açtığım için özür dilerim.:River-102 Konu kapanabilir.