Scudo Sports

Maşukiye Vadi...

Scudo
abi süper yaa..Kadir abi senin turlarında çektiğin fotoğraflarda çok iyi...koyduğun fotoğrafların akışıda çok düzenli olduğundan büyük zevk alıyorum senin yaptığın turları izlemekten(okumaktan:) ) ..Tabi bunlar bize de bir şeyler öğrenmemizde çok faydalı oluyor...

Allah razı olsun...

@Mehmet Ser

Mehmet bende dün gibi hatırlıyorum bu turu :D komik eğlenceli ve çok güzel bir gündü senin adına biraz stresli olduğuna eminim ama yinede trende yolculuk zekli olmuştur :D
dediğin gibi nerden nereye seni tebrik ediyorum bir çok kişiye örnek olabilecek bir başarıya imza attın ve dahada iyi olacağına eminim :) kendine iyi bak mehmet en yakın zamanda görüşmek dileği ve aklımızdaki planları gerçekleştirmek dileği ile Allah"a emanet kazasız belasız sürüşler diliyorum :)

@Frédéric LAPOİNTE

Çok teşekkürler oldukca zevkli ve eğlenceli bir gündü.. :)

@emin tak

Çok teşekkürler kardeşim beğendiğine sevindim, fotografcılık konusunda biraz titiz birisiyim kolay kolay beğenmem bir turda 400, 500 kareye yakın fotograf çekip forumda paylaştıklarım 120 civarındadır eleye eleye en iyilerini seçiyorum :)
Faydalı olabiliyorsam ne mutlu :)
Kendine iyi bak kardeşim sağlıcakla kal selam ve sevgiler :)

çok güzel görüntüler. ellerinize ayaklarınıza sağlık

balıklar harika :D

iyi pedallar!

çok Güzel Bir Tur Ayaklarınıza Sağlık Ellerinizede Sağlık :)

Çok keyifli bir gezi olmuş, içim gitti vallahi :)

Gerçi ben daha yeni bisikletçi sayılırım, kaç km ve yol şartları nasıldı bilmiyorum ama, bu rotayı kaldıramazdım herhalde diye tahmin ediyorum, kondisyona devam, belki ileride ben de katılırım sizlere. :)

DEMEKKİ MTB İLE DE GÜZEL TURLAR YAPI(LABİ)LİYORMUŞ....

abi tek kelimeyle hayran kaldım.. :)

acaba fotoğraf makinenizin modelini öğrenebilir miyiz? :)

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
abi kocaeliyi fet etmişiniz ya ben burdayım senelerdir ama kendim için bir kayıp gidip de gezememek emeğinize sağlık turlarınızın konularını yeni yeni yakalıyorum:)

• Beğen
resimler çok güzel... alabalık ayrı bir güzel .. paylaşım için teşekkürler.. maşukiye de ki vadiye nasıl gidilir tarif ederseniz sevinirim...

• Beğen
@Başak Uluyılmaz

çok teşekkürler :) o balıkların görüntüsü kadar tadıda bir harikaydı emin olun :D

@koraycan

Koraycan merhaba bu oldukca eski bir turdu. ama bu sene maşukiyeye 3 kez gittim sadece birini forumda paylaştım :) ama derincede otursan herhalde her hafta maşukiyeye giderdim tahminim :D

@erdal ırmak

Erdal bey beğendiğinize sevindim... maşukiyeye gitmek çok kolay direk bizim yaptığımız gibi bisikletle gitmeye niyetiniz varsa E5 karayolunu takip edip izmiti geçtikten 15 km kadar sonra sağa kartepe maşukiye tabelasını görüp sağa sapın o yol sizi maşukiyeye getirecek maşukiye içindede kartepe yoluna sapıp 3 km kadar sonra sağa alabalık tesislerinin olduğu vadiye girdiğiniz taktirde orda akan dere içine girip bizim yaptığımız gibi mangal yapabilirsiniz.. yolunuz açık olsun ayrıca istanbuldan trenle gidip büyük derbette inip maşukiyeye gidebilirsinizde...

abi her hafta gitmek çok isterim ama biliyorsun insanlar çok garip bakıyor yok denecek kadar az sağdan soldan derneklerden tanıdığım insanlarla bişeyler yapmaya çalışıyorum olmadı yol süren eski bisikletçiler var 50 yaşında gülmeyin :D yaşı duyunca adamlar o yaşa o güç azım açık bakıyorum..onların peşine takılıp her hafta 120 km turlar yapıyoruz umuttepeye tırmanış ordan dağ yollarından tırmanış köylerde mola kandıra cezaevi iniş ve herkez evine..

• Beğen
Geri