Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Maşukiye Vadi...

Kadir AYINTAP

Forum Bağımlısı
Tepki
2.689
İsim
Kadir
Bisiklet
Cannondale
Arkadaşlar merhaba.
Hafta başından beri bu pazar nereye gitsem diye düşünürken aklıma Maşukiye geliyor daha evvel bisikletle ve bisikletsiz olarak çok kereler gittiğim bir yer amacımız bisikletle gidip, vadi içinden geçen derede yürümek ve balık yemek niyetindeyiz.
Cumartesi günü telefon tırafiğinden sonra ekip belli oluyor :)
Turgut riis ve Recep İşlek tura katılmak isteyen isimlerden ama işleri sebebi bize katılamıyorlar onlarada ayrıca" tur sırasında telefon edip bize moral verdikleri için çok teşekkür ediyorum...
Daha evvel uludağa beraber pedal bastığım kardeşim Korsan Hasan ve uzun yol tecrubesi olmıyan ilk defa uzun yola cıkacak judodan sporcum Mehmet Ser ile pazar sabahı pendikte buluşuyoruz...
Sabah gündoğumu
(link)

Ekip.. Besmele çekip yola çıkıyoruz... Bu arada mehmet bisikletini dün almış bugün ilk turu...
(link)

Gebze yakınlarında mehmet bisikletinin acemisi olduğundan bazı sorunlar yaşıyor ve tirenle geri dönmek veya Maşukiyeye tirenle gitmek fikri arasında bocalıyor sonunda bizi tirenlede olsa yanlız bırakmamak adına gebzeden tirene binip maşukiyeye gidiyor. bizi maşukiyede karşılayacak..

Hasanla yola devam, dilovasından sonra denizi görüyoruz.
(link)

sabah kahvaltısı için seçtiğimiz mekan hereke balıkcı barınağı.. bizi, balığa çıkacakmış hissi uyandıran sevimli bir kedi karşılıyor..
(link)

sırt çantamızdan çıkanlar :) çok şükür kahvaltımızda bir kuş sütü eksik..
(link)

hereke manzaralı kahvaltı :)
(link)

hereke balıkcı barınağı.
(link)

sokak lampası üzerinde kavga eden deniz kuşları ilgimizi çekiyor.
(link)

sabah saatleri hereke sokakları
(link)

hereke merkez
(link)

kocaelisporun arenası ismetpaşa stadı
(link)

izmit tabelasını göğüslüyoruz..
(link)

ve karşımızda adına yakışır şekilde kar rengine bürünmüş kartepe
(link)

kaptan pilotunuz konuşuyor seka parktayız :D
(link)

hasan maşukiyede balıklara para vermiyelim diye oltayı denize salıyor ama ne gelen var ne giden :D :D
(link)

herekedeki kahvaltı sonrası ikinci molamız "seka park" 15 dakika dinlenip yola koyuluyoruz..
(link)

görevinden emekli olmuş TCG Yavuz gemisi izmitte müze olarak ziyaret edilebilir biz sadece dışardan göz gezdirip gidiyoruz..
(link)

E.5 yani şimdiki adı D 100 Karayolu olan yoldan ayrılmak üzereyiz..
(link)

sonunda maşukiye
(link)

maşukiyeye bizden evvel varan mehmetle buluşup bir marketten ekmek, meşrubat alıp vadiye çıkıyoruz vadi tam anlamıyla alabalık restorantları ve alabalık yetiştirme çiflikleri cenneti :D tabiat görünümü ise oldukca güzel :in:
(link)

alabalık satış noktalarının birinden balık alıyoruz büyük boy 3 lira küçük boy 2 bucuk lira. biraz pazarlıkla 10 liraya 3 büyük bir küçük alabalık alıyoruz :D ve balık aldığımız yere bisikletlerimizi rica edip uygun bir yere bırakıyoruz şimdi dere içinden doğa yürüyüşü yapma zamanı...
(link)

bisikletten sonra attan inip eşşeğe binmek gibi :D :D
(link)

ekmek elden su testiden :D
(link)

her taraf alabalık havuzları..
(link)

artık yol bitiyor dere içine giriyoruz. buraya istanbuldan doğa yürüyüşü turları düzenleniyor ama parkuru bir hayli zor hele bu mevsimde ilerlemek oldukca zor 13 sene evvel 4 kişilik bir ekiple bisikletsiz gelip burada dere içinden yürüyerek 10 km"ye yakın yol katetmiştik gölcük depremi sonrası buranın coğrafyası deprem sebebi ile değişikliğe uğramış ve daha zor bir parkur meydane çıkmıştır bazı kısımları halatsız aşmak imkansız...
(link)
(link)

yağan siddetli yamurlarda toprak kayması heyelanler oluşmuş ilerlemeye devam ediyoruz..
(link)

suya girmemek için azami çaba sarfediyoruz zira su buz gibi :D
(link)

su borusu üzerindende olsa ilerlemeye devam :D
(link)

daha fazla ilerlemeye arazi izin vermiyor bizde uygun bir yerde mangal ateşimizi yakıyoruz..
[URL(link)

resimlere devam..

Scudo
[URL(link)
=http://www.ressim.net]http://www.ressim.net/61/upload/ff42a538.jpg[/URL]

alabalıkları ayıklayıp yıkıyoruz suyumuz bol :D
(link)

közümüz hazır, bu madalyonun bir yüzü...
(link)

buda madalyonun diğer yüzü :D :D uzun zamandır böyle lezzetli balık yememiştim..
(link)

süper bir yemek sonrası artık geri dönme zamanı hasan dağcılıktaki tüm hünerlerini sergiliyor :D :D
(link)

en şanslı mehmet, adam maşukiyeye bizden evvel vardı ve yorgun değil :D :D
(link)

sevimli bir köpek fotograf makinanıma adete poz veriyor
(link)

burası tekrar gelinesi görülesi yerlerden biri. bisikletlerimizi emanet ettiğimiz yerden alıp büyük derben tiren istasyonunun yolunu tutuyoruz.
(link)

tirene 20 dakika var bir kahvede çay içiyoruz..
(link)
hava iyice karardı 17:15 tireni gelmek üzere..
(link)

Yorucu ama bir o kadarda zevkli ve heyecen verici bir tur daha sona erdi Kardeşim Hasan"a sonsuz teşekkürler ve Mehmet"e bizi yanlız bırakmadığı için teşekkür ediyorum umarım tekrar böyle güzel bir turda birlikte pedal çeviririz

Gerçekten güzel bir tur olmuş. Sakarya öğrencisiyken Sapanca üzerinden Maşukiye'ye gitmişliğim vardı. Bu arada alabalıklar şahane görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
Kadir abi ben teşekkür ederim.Gerçekten güzel ve zevkli bir tur oldu.Mehmet kardeşimizin yeni bisikletide hayırlı olsun.Kadir abi Yeniden pedal çevirmek üzere haberleşiriz :in:

Değerli arkadaşım Kadir ayaklarınıza sağlık çok imrenilesi bir tur olmuş :) sizinle eskihisar topçular feribotunda karşılaşmış ve tanışmıştık, siz uludağa biz ise kuzenimle iznik gölüne pedal çevirecektik :) umarım birlikte pedal çevireceğimiz günler olur, bol pedallı ve sağlıklı günler dilerim :) .......... isa

Merhaba.:)
Sevgili Kadir abi;aranızda olamadığımdan dolayı çok üzgünüm,sürekli iş yerindeki nöbetlerim hafta sonuna denk geliyor,ama elden ne gelir.:mad:
Seninle ve kankam Korsan Hasanla:Skull-175 bir kez daha gitmek nasip olur inşallah.
Tura katılan herkese tek tek teşekkür ediyorum.
Bisikletini yeni alan arkadaşa kazası belasız sürüşler nasip olur inşallah,tekerine taş değmez hiç bir zaman.;)
Anlatımın,Paylaşımın için çok ama çok teşekkürler.
Eline, ayağına, yüreğine sağlık güzel insan.:in:

Kadir Abi çok güzel bir tur yapmışsınız yine. Pedallarınıza sağlık. Paylaşım için teşekkürler.:in:

Kadir bey, tebrik ederim sizi ve arkadaşlarınızı... Çok güzel bir kış turu... "Mangal", mangalsız olur mu Kadir beyin turu?.. :) Afiyet şeker olsun. Kanyonvari geçişler, biraz da "bouldering"... Herşey çok güzel, paylaşımınız için çok teşekkr ederim. :in:

@beyzade1978

merhaba İsa..
evet sizi hatırladım sizin turu düzenliyen kişi ortada olmadığından iznik ekibine katılmıştınız yanlış hatırlamıyorsam :)
eskihisar topcular feribotu değil kartaldan yalovaya giden deniz otobüsünde karşılaşmıştık :)
size teşekkür ediyorum kendinize iyi bakın umarım bir turda beraber pedal çeviririz

@RECEP İŞLEK

Çok teşekkürler Recep.
seninde bizimle maşukiyeye gelişini çok isterdim ama nasip değilmiş.
her acıdan güzel bir turdu hasanın hızına yetişmek beni yorsada balıkları görünce tüm yorgunluğum gitti doğrusu :D
umarım bir turda beraber pedallarız nasip kısmet kendine iyi bak Recep görüşmek üzere hoscakal

• Beğen
Tepkiler: RECEP İŞLEK
@Ahmet Salih Özenir

Ahmet bey teşekkür ediyorum size :)
mevsim kış ama hava ilkbahar veya sonbahar gibi tüm avrupa kar yağışı seller vs. uğraşırken mevlam burayı kayırıyor :) bizde bu havayı değerlendirip arkadaşlarla güzel bir tur yapma niyeti ile yola çıktık çok şükür kazasız belasız ve olmazsa olmaz mangallı bir şekilde tamamladık :D
Bouldering yapmak için kanyonda biraz daha ilerlemek lazım cok uygun yerler var ama parmak kuvveti olağan üstü olmasını gerektiren extrem bir spor oldukcada tehlikeli.
kendinize iyi bakın Ahmet bey görüşmek üzere hoscakalın :)

çok güzel bir tur.iyi bir kondüsyona ulaştığım zaman sizinle böyle bir tura katılmak isterim.size özelden bikaç soru sorcam yanıtlarsanız sevinirim..ayağınıza sağlık

• Beğen
@ilyas yiğit

özele sorularınızın cevabını yazdım :)

• Beğen
Tepkiler: ilyas yiğit
Maşallah!!! Kadir abi turun herzamanki gibi konuşuyor. Resimlere bakınca her biri ayrı yorum ister bunların.Bak şimdik gelemediğime bir kez daha üzüldüm. ne yapalım artık önümüzdeki turlara bakıcaz:) Arkadaşlarıda kutlarım ayaklarınıza sağlık. Bu arada Mehmet kardeşim bisikletin çok güzelmiş. Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim. Paylaşım İçin teşekkürler.

• Beğen
@TurgutRiis

Eyvallah Turgut teşekkür ediyorum kardeşim.
bu turda seninde yanımda oluşunu çok isterdim ama nasip değilmiş daha evvel beraber maşukiye vadiye gitmiştik o tur arasındaki tek bir fark balığı biz pişirdik :D ama ne balık :D neyse şimdi önümüzdeki turlara bakıyoruz bakalım nasip kısmet haberleşiriz kendine iyi bak Allah"a emanet...

• Beğen
Tepkiler: TurgutRiis
Güzel bir tur olmuş ayrıca balıklar harika

Geri