Scudo Sports

Maşukiye Vadi...

Scudo
gerçektende çok güzel kareler yakalamışsınız.gezinize ve resimlere hayran kaldım.paylaşım için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
Tur çok güzel görünüyor Kadir Abi. Paylaşım için teşekkürler. Maşukiye fevkalade bir yer gerçekten. 140-150 kilometreye yakın sürmüş olmalısınız.

Ufak bir sorun var, Alabalık'lar turdan daha iyi olmuş :)

Hoşçakalın.

• Beğen
@Barış Kılınç

Teşekkürler Barış..
Maltepeden maşukiye 125 km.
balıklar konusunda kesinlikle haklısın :D yorumlarda zaten o yönde turdan ziyade balıklar ön pilana cıktı :D :D kendine iyi bak görüşmek üzere

çok harika bir tur olmuş.bisiklet,dağ ve mangal partisi şahane.ayaklarınıza sağlık biz de yaşamış kadar olduk.paylaşım için teşekürler.

• Beğen
@Ersin Duman

Teşekkürler Ersin..
yapmışken tam olsun dedik :) biraz yorucu oldu ama deydi doğrusu...

Çok Güzel Görüntüler Balıklar Harika Olmuş :) Bu Saatte Canım Çekti ..Bu Güzel Geziyi Bizimle Paylastığınız İçin Teşekkürler

• Beğen
@Doğu Biçer

Çok teşekkür ediyorum.
balıklar hakikaten harikaydı siz sadece resimde gördünüz biz tadınada baktık :D ama tavsiye etmiyorum alışkanlık yapıyor :D ilk fırsatta balık mangal yapasım var :D

kadir abi kırmızı eti bırakmışsın bu turda beyaz ete yönelmişsin :) her turunda ziyafet var abi kıskandırıyorsun bizi valla takılcam birgün peşine :)

• Beğen
@samet_özdemir

Samet güldürdün beni walla :D
Doktorlar kırmızı eti önermiyorlar bizde sağlıklı beslenelim dedik beyaz ete yöneldik :D
harbiden bir hafta sonu şöyle güzel ziyafetli bir tur yapalım 5 gün oldu walla beyaz eti özledim :D :D

Haftaya (19 Ocak'tan sonra) kısa bir tur olursa gelmeyi düşünebilirim. Sizin kadar fiziken hazır olmadığım için gerinizde kalma olasılığım çok yüksek.

• Beğen
böle bir madalyonu yerim ben :Ddddddddddd o kartepe fotoğrafını çeken eller dert görmesin harika olmuşş....

@sonEr´´

Allahtan madalyonun hepsini biz yemişiz :D
çok teşekkürler kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın..

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
Muhteşem bir gezi olmuş... Akıllarda en çok yeri bırakan şey ise Mangal'da balıklar olsa gerek. :) Tabi o güzel ve eşsiz manzara da var...

Ellerinize ve ayaklarınıza sağlık...

Sevgiler...

Harika bir tur çıkarmışsınız, fotoğraflara bakarken çok keyif aldım. :in:
Bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.

Ah Kadir abi ah sen Maşukiyelere kadar gel de Geyve'ye gelme oldu mu şimdi ya :))
Gerçekten çok çok güzel yerler ama... Ben de senin yerinde olsam Geyve'ye değil Maşukiye'ye giderdim:) Resimlere baktıkça insanın gidesi geliyor. Ellerinize pedallarınıza sağlık...

Geri