E egehan531 Üye Kayıt 29 Haziran 2021 Mesaj 5 Tepki 1 Yaş 21 Şehir Hatay Başlangıç 2009—10 Bisiklet Kron Bisiklet türü Şehir - Tur 30 Haziran 2021 #61 Anladım teşekkürler. Baya moralimi bozmuştu boşluk. Nerdeyse yeni maşa alacaktım Aslında bir gün yarı yolda bırakır diye korkuyordum. Şimdi rahatladım
Anladım teşekkürler. Baya moralimi bozmuştu boşluk. Nerdeyse yeni maşa alacaktım Aslında bir gün yarı yolda bırakır diye korkuyordum. Şimdi rahatladım
X x900srock Üye Kayıt 17 Temmuz 2024 Mesaj 1 Tepki 0 Yaş 25 Şehir istanbul İsim Batu Başlangıç 2012—13 Bisiklet Diğer Bisiklet türü Downhill-Freeride 17 Temmuz 2024 #62 merhaba konuyu yeniden açıyorum . maalesef yeni aldıgım rockrider s900 bisikletimin maşasında yada furç takımlarında sorun oldugunu düsünüyorum. napsam bu boslugu gideremedim maalesefki... maşam rockshock reba kullanıyorum yeni almama rağmen maşada bosluk olucağını düsünmüyorum. yardımcı olursanız mutlu olurum.
merhaba konuyu yeniden açıyorum . maalesef yeni aldıgım rockrider s900 bisikletimin maşasında yada furç takımlarında sorun oldugunu düsünüyorum. napsam bu boslugu gideremedim maalesefki... maşam rockshock reba kullanıyorum yeni almama rağmen maşada bosluk olucağını düsünmüyorum. yardımcı olursanız mutlu olurum.
Demir Atlı Sunroofa değil gökyüzüne inananlar Kayıt 12 Nisan 2014 Mesaj 2.093 Tepki 3.325 Şehir Ankara Başlangıç 2015—16 Bisiklet Scott Bisiklet türü Yol bisikleti 26 Mart 2025 #63 Merhaba pedaldaşlar ,Rockshox Judy Gold model maşa kullanıyorum. Kilitli haldeyken de bir miktar esneme yapıyor. Sizce bu normal mi?
Merhaba pedaldaşlar ,Rockshox Judy Gold model maşa kullanıyorum. Kilitli haldeyken de bir miktar esneme yapıyor. Sizce bu normal mi?
krank Daimi Üye Kayıt 29 Mayıs 2018 Mesaj 254 Tepki 332 Şehir Bremen İsim Onur G. Başlangıç 1990—91 Bisiklet Canyon Bisiklet türü Yol bisikleti 26 Mart 2025 #64 Demir Atlı demiş ki: Merhaba pedaldaşlar ,Rockshox Judy Gold model maşa kullanıyorum. Kilitli haldeyken de bir miktar esneme yapıyor. Sizce bu normal mi? Hepsini görüntüle... Normal Tepkiler: Demir Atlı
Demir Atlı demiş ki: Merhaba pedaldaşlar ,Rockshox Judy Gold model maşa kullanıyorum. Kilitli haldeyken de bir miktar esneme yapıyor. Sizce bu normal mi? Hepsini görüntüle... Normal