Scudo Sports

Marmaris-Kaş Arası Bisiklet turu hakkında

merhaba daha yeni Dalaman-Antalya turundan dondum ,bugun yarin ilgili gezi yazimi sitede okuyabilirsiniz,umarim isinize yarar.

kolay gelsin

Tur icin gerekli ekipman bilgilerini en iyi bu siteden temin edebilirsiniz dusuncesindeyim.
Onun haricinde guzergah ,konaklama v.s hakkinda sormak istediginiz bir sey varsa memnuniyetle cevaplamaya calisirim.

Scudo
Merhaba,
Konaklama konusunu açıkçası pek düşünmedim. Mesafelerin kısa, yörenin de turistik olduğunu düşününce çadırı düşünmeden pansiyona yöneldim. Şu an en fazla düşündüğüm konu benim geçen hafta araba ile sizin de bisikkletle geçtiğiniz yokuşlar. Yokuşları geçerken nasıl bir yöntem izliyorsunuz? Duraksamadan çıkabiliyor musunuz ? Ben ancak küçük molalarla çıkabileceğim düşünüyorum. Bu konuda yazınızda bilgi var mı ? Yoksa sizden alabilir miyim ? En zorlandığınız bölüm neresiydi ?
Teşekkürler.

Merhaba,Dalaman-Antalya gezi yazim nihayet bugun sitede yer alacak.
Kesinlikle bu tur programinda pansiyon en iyi tercih,zaten turistik bolge her tur olanak mevcut.Pansiyon ozellikle temizlik olanaklari acisindan kampa tercih ettigim bir konaklama.

Yokuslari cikarken vitesi dogru kullanmak onemli ,kucuk molalar yokusu tamamlayinca onerilir ne de olsa dik bir yolun ortasindan baslamak biraz zorlayicidir.Sicak mevsimde tuz ve bol su cok onemli ,soda da icin mutlaka,kaybettiginiz mineralleri almaniz lazim.

Umarim yazim isinize yarar
sevgiler

@Osman Kıtay

Bir daha mı yapsam @Osman Kıtay ? :) Ama Gocek tüneline gecirmiyorlarmis. Ben geçerken yapım aşamasındaydı.

Aklımda Kas'tan sonrası var. Ya da Antalya-Korkuteli-Fethiye-Antalya ki bir kısmı Tur etabıdır.

Selamlar.

• Beğen
Tepkiler: erendiz çetiner
@Osman Kıtay zaman yaklaşınca rota üzerine detay tavsiyelerim olabilir.

Güzel bir rota. Bu sefer günlük mesafelere dikkat. :) Yediklerine de. :)

Selamlar

five

• Beğen
Tepkiler: Osman Kıtay
@five

Aklıma geldi. Göcek tünelinden bu yaz arabayla geçtim. Bisiklet almıyorlar. Belki tünelin 2.gözü açılırsa alırlar. Dönüşü de sırf meraktan eski yoldan yaptım. Kısa ama fena bir tırmanış. İnişte arabayı bile çok kontrollü indirmek zorunda kaldım. Artık 26/32 oranla tırmalarız. Asıl o noktada en tehlikeli yer Finike-Demre arası yol olacak. Trafik yan yana bile çok zor akıyor. Üstüne bizde o yola girdiğimizde sıkıntı olacak.

• Beğen
Tepkiler: five
@Osman Kıtay Kalkan yokuşunu da hatırlıyorum. Çok dar ve trafiği feci bir yerdi. Tam 10 sene olmuş. Zorlanıyorum hatırlarken. :)

• Beğen
Tepkiler: Osman Kıtay
@five Dediğin gibi Kalkan - Kaş arası da riskli nokta. Ben de 11 yıl önce yollar yapılırken gitmiştim. Demre finike arasında yabancı turcuları görmüştüm. O zamanlar "deli bu adamlar" dediğimi hatırlıyorum. Tabi o zamanlar benim kilo 85-90 arası :)

Geri