Scudo Sports

Marmaris - antalya turu

her birini, her bir bilgiyi, tavsiyeyi not ediyorum. Çok teşekkürler! :)

Scudo
Aklıma geldi, birkaç saat önce. Turu edebiyat ile birleştirme amacındayım.

Biraz bahsedeyim.

Bir dosya hazırlıyorum. Kağıtların hangi renk olacağına karar vermedim henüz. Ama kağıtlarda şiirler olacak. Ve her birini, sizler seçeceksiniz. Şiir Sokakta'yı yaratan ağabey ile Rabarda adlı dergide yazıyoruz. Henüz tanışma fırsatımız olmadı, ama hani herkesin bildiği #şiirsokakta yazıp güzel güzel oralara buralara şiirler veya şiirlerden birkaç mısra yazılıyor ya, işte aynen öyle. Yine #şiirsokakta tagi bulunacak kağıtların altında. Şiiri seçen arkadaş isterse onunla ilgili de bir şeyler yazabilirim. Örneğin forumdaki nickini. Bir de raptiye olacak yanımda. Zamanında yapmıştım, memurken, okula gidemediğim zamanlarda çok özleyip gidip bunu okulda yapmıştım. Bu şiirleri tur boyunca, gittiğimiz her yerde, bulduğumuz ağaçlara raptiye ile tutturacağız. Böylece hem şiir sokakta biraz daha yer bulmuş olacak, hem bizden başka tur yapan arkadaşlarda ufak bir gülümseme, kendilerini rahat, güvende hissetmelerini sağlayacağız.

Öyle şiirler olacak ki, edebiyatımızın değil, tüm dünya edebiyatından şiirler yer bulacak bu kağıtlarda, gideceğimiz yollarda, dimdik durmuş ve gelip geçenleri selamlayan ağaçlarda. Her birini siz seçeceksiniz. İstediğiniz şiirleri buraya yazabilir, kendi isimlerinizle birer fidan diker gibi, kendi isimleriniz ile o başkalarının dikmiş olduğu bir zamanların fidanlarında yer alabilirsiniz.

Henüz editör hocamla konuşmadım, ama bu turu gerçekleştirdikten sonra bu uygulamaya 3 aylık Edebiyat ve Sanat dergimiz Rabarda'da yer verilebilir. Bunu konuşacağım, sadece burada değil, o dergide de yer bulacak şiirleriniz, isimleriniz ve bisikletlerimiz. Ön planda tur gibi olsa da aslında böyle turları yapan bizler, biz bisikletliler olacağız. Hem dergide, hem burada. Belki başka sosyal platformlarda.

Şimdiden bilgilerinize sunmak, içimdeki o kıpır kıpırlığını biraz olsun sizlerle paylaşmak istedim. Yine tavsiyeleriniz olursa, onları dinlemeye hazırım.

@dogukan demirbek iyi bir fikir bence :harika:ama şiirlerin altına da parantez içerisinde lütfen koparmayın diye de not düşün, sonuçta herkesin edebiyata saygısı yok :hhhhhh:

@Yowamushi

onlar kopsa da koparılsa da yıpransa da fotoğraf çekeceğimiz için sonsuz olacaklar:) ama dediğiniz gibi en azından bir arkadaşımızın yalnızlığını giderirse işte o zaman harika olur.

Mayıs ta istanbul çanakkale bozcada turum var inşallah ondan sonra size katılabilirim :)

@Bilal ALTUNTAŞ

çok isteriz harika olur bizim acimizdan:) kazasiz belasiz iyi turlar simdiden size! :)

Temmuz ağustos ayları sıcaklık konusunda epey sıkıntılı oluyor :) Geçen sene didim-fethiye arası bir tur yaptım temmuz ortasında epey sıkıntıya soktu beni =) Bu sene mümkün olur da haşmetli yöneticilerimiz mayıs ayına iznimi verirse Çanakkale başlangıcı olan bir tur düşünüyorum bende. Rotanın sonu belli değil izin 30 gün olunca sonunu göremiyorum :)

@Oguz G. o sıcaklarla artık kurnazlık ile başa çıkmaya çalışacağız:) yoksa büyük sıkıntı söylediğiniz gibi. umarım turunuzu büyük bir şekilde etkilemez o haaşmetli yöneticiler:)

foça izmir-özdere arasına katılabilirim. gümüldür'de yazlığım var.

sıze ımrendım ya cok ıstedıgım bu turlara katılmayı cok ısterım ama evlı olunca kafana gore olmuyo işte:(

Katılmayı çok isterdim ancak çalışan biri için mümkün bir tur değil.. Keyifli turlar size şimdiden

keyifli turlar diliyorum.Gidemesemde , forumu okudukça gitmiş kadar oluyorum.

Çanakkale Troia antik kent yol ayrımından bi süre sonra ana yoldan ayrılıp "Bozcaada yol sapağı" tabelasını takiben sağa dönerseniz (Taştepe-Pınarbaşı- Mahmudiye-Geyikli-Dalyan-Tuzla-Gülpınar-Asos şeklinde sahilden Küçükkuyu'da ana yola tekrar bağlanır) diğerine göre çok daha güzel bir coğrafyada pedallarsınız.. ;)

Adsız.jpg

@yavuz öztürk

hahaha:) biz de işte evlenmeden yapmaya calisiyoruz:) ayarlayabilirseniz çok memnun oluruz:)

@mtb_rider

tabii bir sene boyunca calis sonra yillik izni bu turda harca:) buyuk risk. goze alamazdim. bir zamanlar calisan biri olarak soyluyorum:)

@onder_kilic

bir de fotograflar ile gezi yazisi eklendi mi işte o zaman tam gitmis kadar olacaksiniz:)

@Nomad

işte bu ya işte bu diye naralar atiyorum su an:) tavsiye dedigin boyle olur:p boyle tavsiyelere o kadar çok ihtiyacimiz var ki. bunu not ediyorum. yine yazacagim size. umarim siz de bize katilirsiniz. :)

Çanakkale'de yaşıyorum, o tarihlerde herhangi bi turda değilsek sizlere eşlik etmekten onur duyarız.. :)

arkadaşlar merhaba.

bu tur programı aylar evvel değişti ve ben bunu tura birkaç gün kala yazıyorum. sorumsuzluğum için özür dilerim, kimsenin ağırlamayacağı, kimsenin selam vermeyeceği düşüncesine sığınarak içimi rahatlatıyorum.

tur programı, bu önümüzdeki Pazartesi günü akşam veya sabah olarak, Yalova'dan Marmaris'e otobüs ile hareket ederek başlayacak ve Antalya'da son bulacak. Gün sınırlamamız yok ama 7 diye düşündük. 2 kişiyiz, diğer arkadaşımı forumdan 34 Aynakol grubundan arkadaşlar iyi tanırlar. Selam Adem :) Yağız da gelecekti ancak iş yoğunluğu sebebi ile gelemiyor.

Marmaris Antalya rotasında tavsiyeleriniz olursa dinlemeyi çok isteriz. Şimdiden teşekkürler, selamlar.

Geri