Scudo Sports

Marmara Üniversitesi Bisiklet Kulübü - MÜBİK Kurma Girişimi

Scudo
Vallahi Samet gelmeyi çok isterdim ama bisiklet yapım aşamasında bitsin bütün yolların hıncını çıkaracağım.

arkadaşlar merhaba,
bende aranıza geliyorum inşallah.. işe ve okula gitmek için ucuz yollu bi lahmacuncu bisikleti alayım derken buralara kadar sürüklendim:)
bisikletimi alır almaz aranızdayım.. şimdi sizden yardım çağrısında bulunuyorum bisiklet seçiminde.. bütçem maalesef 400 liraya kadar çıkabildi max.
şöyle bir sedona ya rastladım nette.
(link)
Arka aktarıcı shımano tourney ön aktarıcı shımano c50
:S

• Beğen
Tepkiler: temucin90
karın en yoğun olduğu gün, kar ve tipide de bisiklet sürülebileceğini kanıtladığımız 122 km lik macerayı baki berk kayalar anlatıyor;
(link)

http://2.bp.blogspot.com/_ved-8ZN5nmQ/S2C2khg9zqI/AAAAAAAAHXA/nTDkcZStBP8/s1600/_BBK8870.JPG

http://2.bp.blogspot.com/_ved-8ZN5nmQ/S2CvY4-gkNI/AAAAAAAAHTo/OWJhLWsREFg/s1600/_BBK8701.JPG

yasin linketki 400 liralık fiyatıyla sedona borla gayet iyi gözüküyor. 20" olması seni yanıltmasın, işe gidip gelme ve tur için kullanacağından dolayı çok daha keyifli bir sürüş deneyimi seni bekliyor olacak. ilk mesajda yazdığı gibi termal suluk, çamurluk..vs opsiyonları da yanında istemeyi unutma.

@face1tr
Bravo arkadaşlar harika bir gezi olmuş tebrik ederim, Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: SametAksuoğlu
Samet vallahi bomba gezi olmuş bisiklet tamamlanmış olsaydı kesin gelirdim,ilk gezi fotografı olmuş oldu bir daha ki sefere inş. benim şu kadroda tamamlanmış olur hep beraber turlarız.

Samet tur süper olmuş. O havada o kadar yol tepmek yürek ister. İkinizi de canı gönülden tebrik ediyorum. Keşke finaller olmasa da bizler de katılabilseydik. :)

arkadaşlar, baki den de yardım talebinde bulunarak şubatın 20 siyle mart arasında belirleyeceğimiz bir tarihte, yukardaki turla hemen hemen aynı rota ya da benzer, yakın güzergahlardan geçecek, en az 7-8 kişiyle yapacağımız bir tur hazırlamaya başlıyorum. Katkınız, mola yerleri, oralarda gezip görülecek yerler gibi bildiklerinizi, eklemek istediklerinizi işimdiden paylaşırsanız sevinirim.

Bisiklet Federasyonu Yarış Takvimi açıklandı mı? Beykoz daki kampusde spor y.o lunda okuyan arkadaş yok mu hiç? bisiklet takımı kurulması ve takımdaki arkadaşların lisanslarının çıkartılması işini hemen halletmeliyiz. bu işi üstlenecek babayiğit aranıyor? bakın iştahınızı kabartacak ve sadece bizim yararlanabicleğimöiz, spor kulüplerinin binlerce li,ra ücret ödeyerek istifade ettikleri bir oluşum. benzer teknoloji sadece acıbadem hastanesi gibi futbolcuların sağlık kontrollerinin yapıldığı yerlerde bulunuyor...

(link)

• Beğen
Tepkiler: temucin90
@Alp Aslan
hocam saygılar, artık görüşemiyoruz ama malum öğrenciyim, param yok ve peşinize takılabileceğim bir yol makinesi alamıyorum malesef... parayı da geçtim, ikinci el 60 cm ve üzeri yol kadrosu yok piyasada, yoksa borç harç gene de alacam o derece kararttım gözümü...
yoksa çok katılmak istiyorum aranıza, mart ayının vereceği ara gazıyla bir kaç denemelik de olsa şuanki bisikletimle arkanıza takılacağım, umarım bu seferkinde turu hiç geride kalmadan sizinle bitirebilirim.

samet lisans için 3 resim ve doktor raporu isteniyor. şu havalar bir düzelse toplanıp basalım beykoz kampüsüne

O zaman 22 şubat pazartesi öğleninde buluşuyor ve birlikte okul yemekhanesinde yemek yerken ya da gerekirse yemek sonrası üçgen kafeye geçtikten sonra konuyu enine boyuna tartışıyoruz.

Sağlık raporu başvurunu nereye yapacağız? Bizim başımızda bisikletten anlayan bir antrönör olması ve süreci onun yönetmesi gerek miyor mu?

okulda bugüne kadar hangi takımlar(yelken, masa tenisi, judo, tenis...vs) açılmış ya da hangi takımlar şuan faaliyet gösteriyor. bu takımlar nasıl kurulmuş ya da kuruluyor, kurulmaları için başlarında bir antrenör olması, gerekli başvurunun onun nezaketinde yapılması gerek miyor mu?

tüm bu konuların araştırılması ve bize toplantı öncesi elle tutulur bilgiler sağlanması işini yürütecek, toplantıyı organize edecek ve bize, yani toplantıdaki konudan bi haber kulüp üyelerine sunum yapacak biri gerekiyor. el ve oy birliğiyle bu ismin temu90 olduğunu açıklıyorum.

az önce yaptığımızı varsaydığım 29.01.2010 tarihli bisiklet kulübü yönetim kurulu toplantısından çıkan karar bu şekildedir. aksini iddia eden yoksa oylanmış ve karara bağlanmıştır:D :D :rolleyes:

anadoluhisarı yani beykoz dediğiniz yerde doktor sanırım pazartesi ve çarşamba günleri oluyor. ona göre ziyaret tarihine karar verin. yada kampüsten öğrenci işleri vs arayın hangi günler ve saatlerde kampüste olduğunu kesin olarak öğrenin ;)

yani biz sağlık raporunu da mı oradan alıyoruz. eğer öyleyse işimiz çok daha kolaylaşacak daha doğrusu temu nun işi oldukça kolaylaşmış oldu :p

edindiğimiz bu yeni bilgi ışığında düşünürsek, 22 şubat pazartesi günü vesikalık fotoğraflarla birlikte göztepe değilde anadoluhisarı kampüsündeki yemekhane de buluşalım. yemek sırasında konuşur, yemeğin ardından da gerekli başvurular için harekete geçeriz.

help help, anadolu hisarına biriyle gitmem gerek yolu bilmiyorum

GPS ne güne duruyor Temu. :D
Ben de bilmiyorum. Birlikte gideriz.

@bullshark

hocam işte bu konuları araştırması için temu yu tayin ettik, hayır ben gidip araştıracağım ama şuan sömestr tatili nedeniyle ankaradayım...

• Beğen
Tepkiler: bullshark
Geri