Scudo Sports

Marmara Üniversitesi Bisiklet Kulübü - MÜBİK Kurma Girişimi

ben son iki aydır her pazartesi saat 20.30 ya da 22 gibi Tepe Nautülüs AVM nin yanından start verip sahil yolunun sonuna kadar gidiyor, tersanelerin başladığı ve yolun içeriye doğru yöneldiği bu yerde(anladınız siz orasını) yanımda getirdiğim bir adet muzu yedikten sonra tekrar kadıköy/natülüs istikametine doğru pedal basıyorum.

pakur 60 km
ortalama hız 25 - 27 km/s
arzulanan ve korumaya çalıştığım hız 30 km/s (yeri geliyor yokuş inerken 50 oluyor, rampa çıkarken 13'e düşüyor, alabildiğine spontan)

Scudo
@face1tr

Bunu bu şekilde hiç görmemiştim =) acayip oldum Mubik olarak sayıca kaç kişiyiz tam olarak Samet son olarak neler oldu şahsen pek bir bilgim yok herkes kampus ve fakulte isimleri olarak not edilse burada bize sunsan daha sağlıklı olmaz mı Samet ?

samet bi gezi düzenleyelim bi tanışalım artık grupla ?

Resmen kurulmuş bisiklet klübü, inanamadım gözlerime.
Helal olsun Samet.

çabaların için çok teşekkürler samet, bende mesajı attığın gün okuldayken gördüm çok mutlu oldum finallerden sonra mutlaka toplanalım:)

final öncesi son hafta falan görelim artık marmaralı bisikletçileri. pzt salı çarş perş vs. ;)

@face1tr

ohh sonunda bende görmek isteidigimi gördüm:)

Arkadaşlar, inanın sandığınızdan çok daha zor oldu. son iki aydır bisikletin dağcılık külübü altında yapılanmasını öngören ve bu sebeple başvuruyu geri çeviren bir zihniyetle savaşıp durdum.

AMA ŞİMDİ BAŞLIYORUZ, 2010 AVRUPA KÜLTÜR BAŞKENTİ DÜZENLEYECEĞİMİZ ETKİNLİKLERİN LOKOMOTİFİ VE SPONSORU OLACAK, BUNUNLA İLGİLİ KAPSAMLI BİR FAALİYET TAKVİMİNİ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA İLE BERABER SİZLERLE PAYLAŞACAĞIM...

ŞEHİTLERE SAYGI AMACIYLA 15 MARTTA YOLA ÇIKIP 18 MARTTA ÇANAKKALE-ABİDELER ÖNÜNDE OLACAK ŞEKİLDE DÜZENLEYECEĞİMİZ TURA KİMLER KATILACAK?
BENDE DAHİL 5 KİŞİLİK BİR GURUP OLUŞTURMAYI VE BU PARALELDE HAZIRLAYACAĞIM SUNUM DOSYASINI TEZ ELDEN REKTÖRLÜĞE TAKDİM ETMEYİ DÜŞÜNÜYOUM. bu sunum dosyası önemli zira bu resmi başvuru ile tura katılanların rektörlük tarafından yol esnasındaki yemek ve yatak masraflarının karşılanması, tur esnasındaki ders ve sınavlardan muaf tutulmaları sağlanacak.

AYRICA SPORCU LİSANSLARI DA ÖNEMLİ BİR KONU. BİR ARAYA GELELİM, BELGELERİMİZİ TOPARLAYALIM VE OKULDAN MARMARA UNİV. ADINA SPORCU LİSANSLARIMIZI ÇIKARTALIM. BU SAYEDE KATILDIĞIMIZ YARIŞ, ETKİNLİK GİBİ TÜRLÜ AKTİVİTE İÇİN HARCIRAH TALEBİNDE BULUNABİLİRİZ. SONUÇTA YARIŞLARDA OKULUN ADINI DUYURMUŞ, ONUN ADINA YARIŞMIŞ OLACAĞIZ.

samet lisans işini musait olunca halledelim belgeleri hazırlayalım malum sezon geliyor.

lisans işini halledelim benimki ferdi şu anda :D bu arada samet yazını okudum çok duygulandım neden bilmiorm :D

merida bisikletli siz iseniz göztepe kampüsünde arka kapı tarafında gördüm bisikleti :)

• Beğen
Tepkiler: bullshark
Son bilgiler için teşekkürler Samet bir sonraki haberlerini merak ile bekliyoruz.
Ve hep aklımda olan bir şey var mesela duyuru veya daha çok katılımın olması için bu binaların içinde olan panolara ufak afiş duyuru gibi bir şey asmamız mümkün değil mi ? Sen tasarımı yap çıkartması benden.Daha sonra herkes kendi binasındaki panolara asar.

samet emeğin için gerçekten de çok teşekkürlerler.bu sene duyduğum en güzel haberdi.ünümüzdeki hafta kesinlikle buluşalım.Çünkü memleketine gidecekler olacaktır.En güzeli facebookda bir gurup kuralım.En güzeli ordan haberleşmek.Kişi listelerimizi gurubumuza davet edelim bolca marmaradan arkadaş ekleyelim.Bende ilgisizdim açıkçası ama madem kulüp kuruldu herkes elinden geleni yapması gerekli diye düşünüyorum.Sametin bu kadar uğraşına karşı bize birşeyler yapmalıyız.

@temu90

imkanı yok :D be acıbadem kampüsündeyim. göztepede 1 kere yazın ön kapıya kilitlemiştim o kadar :D

Suan adapazari treniyle izmite gidiyorum... Izmit de baymineral ile bulusup sapanca golu ve o cevreyi kapsayan bir tur icra edecegiz. Maksat kar yagisina, tipiye, ve olabilecek tum olumsuzluklara inat(dag basinda kurt surusuyle karsilasmak gibi) pedallayabilmek! Yarin ya da Sali gunu bulusalim diyen varsa biliyorsunuz ben dunden hazirim...

Şuan benim bisiklet yapım aşamasında herhangi bir tur vs. düzenlenirse katılmam biraz güç ama üni. içerisinde konuşup tanışıp çeşitli konuları konuşmak için gelirim.Bu arada bu gün pazartesi acaba final sınavları olurmu bu gün ? Buda bir başka konu tabi =),ve bir başka konu ise elinizde olan malzemeleri bana satabilirsiniz alt kısımda linkini vermiş bulunmaktayım.

Geri