Scudo Sports

Mario Kaldato'yu forumda yolluyorum.

Scudo
@Özcan

Hosbulduk sagol. :)

malesef ben bursada degilim, Rasit istabula benim yanima geldi ve bende zaten 3 günlügüne gelmistim yarin dönüyorum ama gercekten sizlerle beraber turlamak isterdim. Insallah birgün bu tur isini gerceklestire biliriz.

Son düzenleme:
@mariokaldato TARAFINDAN DOLANDIRILDIM!

Geçenler cesitli sayfalara sol aynakol arıyorum diye ilan vermiştim
forumdan tanıdığım bu kişi kendinde olduğunu belirtti ücretini yolladım ve sonuç ortada

Yazışmaları attım son resim herşeyi açıklıyor...
Screenshot_2019-03-23-21-43-22.pngScreenshot_2019-03-23-21-43-52.pngScreenshot_2019-03-23-21-44-06.pngindir.jpeg

Dosyalar

• indir.jpeg
    indir.jpeg
    4,9 KB · Okunma: 14
@Hasankaran

Banka hesap numarami koymayaydin iyidi bilader ; :D Şimdi insanlar paso para yatirir hayrina bana , yada diger bir senaryo "ucuz patlican var " diye saldirirsa sana paslarim bunu :D

@mariokaldato
Kalfato neden murat abi değilde, murat bey değilde, murat değilde murat abicim. Bak ben mesela murat abicime murat bey diyormuyum. Eğer yağ yakmaya kalksaydım murat beye murat abicim derdim. Murat abicim sen mevzuyu biliyorsun. Bana da murat abicimlik bir colnago lazım.

@mehmetsunu
Mehmet bey, Mehmet abicigim, Mehmet kardesim.......
birincisi cumhur hic bir yerde bana Murat abicigim demedi alintida yazan Murat abim kismini da yanlis okumussun galiba ve kendinden büyügüne abi demesinde yanlis olan nedir? Ayrica yag yakmaya da gerek yok, Cumhura bisikleti ben bedava toplamiyorum sonucta bir miktar para verecek bana ama tabiki ben bu bisikleti ucuza topladigim icin bana toplatiyor.
Seninde bana Murat abicigim demene gerek yok, Colnago istiyorsan sanada cok ucuza bir colnago toplaya bilirim sorun degil. Sadece bana istedigin modeli ve donanimi söylemen yeterli olur.

@mehmetsunu
Hep ima ,hep fitne , hep provakasyon. . .
İşte bir Mehmet sunu klasiği ...
Ömrün benı kiskanmakla gećti memetcim. Farkindayim . .
"Bana sevdanın yolları , sana KOL nago '

@Murat Cömez
İkimiz bir fidanın güller açan dalıyız abi :D
192937

Son düzenleme:
@Umtdgny
Ehehe

@mariokaldato eğer o makinenin hakkını vereceksen o kül tablasındaki melete bir veda et,geç olmadan(haddim olmadan senin içtiğini varsayarak) , bu arada @Murat Cömez emeğinize sağlık güzel bir makine topluyorsunuz... Raşit hocam artık sende Umarım kazasız belasız günlerde kullanır hatta denk gelirsek beraber kullanırız,

Son düzenleme:
@bilalfidanboy
Teşekkürler hocam insallah

@mariokaldato

Bu sözünüzden anlıyorum ki bırakmaya niyetiniz yok sn. @mariokaldato ?.

Allah iyiliğinizi versin e mi. Konu nasıl başlamış nerelere gelmiş :))))

@Mustafa Zeybek
Tesekkürler Mustafa. :)

@bilalfidanboy
Eger o meleti birakmasa....... gerisini kendi düsünsün. :) Onun ictigini var sayman dogru hisabet etmis, ben kullanmiyorum.

@CmlCLK
Bencede yok gibi. :)

@Şeffaf
Vallaha cok haklisiniz Burak bey, konuyu ben actim ve sonu dediginiz gibi nerelere geldi. Gercekten üzücü bir olay :agla::acpsnr:. Ben artik sadece cevap verilecek yorumlara cevap veriyorum.

konuyu anlamayan bir tek benim sanırım özet geçecek var mı

Geri